בית פורומים א חרדים ספרדים

ניצחון לרב עובדיה בביתר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2007 01:31 לינק ישיר 
ניצחון לרב עובדיה בביתר

אכן הרב עובדיה ניצח את המערכה בביתר, כעת מתחילה המערכה בשאר המעוזים בארץ, שיתוף הפעולה הזה יוביל לעוד הרבה הרבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 10:04 לינק ישיר 

לידיעתכם שס' עבדה מאד קשה בביתר ולו קק להוכיח שהם חזקים במיוחד במשבר שיש כעת בינם לבין אגודה .
ח"כ נסים זאב וח"כ חיים אמסלם עברו בשבוע שעבר ברוב הכוללים הקיימים בביתר וקיימו שיחות עם אברכים ולאחמ"כ במשך יומיים ערכו ביקורי בית אצל מלא משפחות 
למותר לציין כי לח"כ זאב ישנה אהדה רבה בביתר וזו לא הפעם הראשונה שהוא אחראי מטעם שס' בביתר מי שמעודכן יודע מה היה בבחירות הקודמות עם הרב טופיק שיצא נגד מרן ועוזרו טהרני אשר מרן יצא נגדם בצורה חריפה עד כדי כך שאמר הזהו התלמיד הסורר 
אז הגיע הזמן שנראה לכולם מהי העוצמה של שס' ושל הספרדים בפרט ומיהו מרן מלכא אשר לאורו אנו צועדים 
יישר כח   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 16:28 לינק ישיר 

כמה נציגים ישהיו לש"ס במועצת העיר?
ומה שמותם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 17:27 לינק ישיר 

אכן מיתוך כל ה9 שנבחרו בסיעה לא כולם שסניקים, יש אפילו חבדניק אחד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 17:36 לינק ישיר 

מעניין באמת האם החבירה המשותפת תחזיק מעמד הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2007 18:18 לינק ישיר 

אין זה מכובד לומר שהרב עובדיה "ניצח" בביתר שהרי אינו עסקן פוליטי כשם שאין לומר שהרב העובדיה ח"ו "הפסיד" בשתי הפעמים הקודמות בביתר.
 למרות ההצלחה של המועמד שאנשי שס תמכו בו לענ"ד אין להחשיב זאת לניצחון לשס כיוון שהם עבדו קשה קשה מאוד ביחס לעיר שלכאורה רוב המוחלט שלה תושביה מזוהים איתה מה יהיה בערים אחרות עם ציבור שונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2007 09:42 לינק ישיר 

אני עברתי לפני שלושה שבועות לבגבעה ב' בשכונת התמר, אבל אני יכול לומר לכם שאין שם כמעט ספרדים, לא רואים שם את הניצחון הגדול עדיין...
עד שקיבלתי אישור מועדת האיכלוס אכלנו אני ובעלי הרבה מאד קש...
בזכות משהו בכיר מאד בבית הרב עובדיה, קיבלנו אישור, אבל הרבה מאד ספרדים שרוצים לזכות לאישור הנכסף מהועדה המושחתת אינם זוכים לו, עקב אטימות אנשי הועדה שמעונינים ברוב אשכנזי בעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ניצחון לרב עובדיה בביתר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext