מאפיית הריאשונים לשון הרע
מאפיית הראשונים רבנים גדולים נתנו דעתם על המאפיה הנ"ל וראו לנכון לתת לה כשרות ואני בטוח שלפני שנתנו את הכשרות בדקו טוב טוב אם מי יש להם עסק מהסיבה שיש להם יותר אחריות מכל אדם שנמצא מחוץ למערכת חס ושלום לחשוב שגדולי ישראל יחטאו את הרבים אני חושב שהרב דוב לנדא והרב יהודה דרעי אנשים שאין להם סנטימנטים לאף אדם וקל וחומר למישהו שעומד תחת פיקוחם יש אנשים צרי עין בכבוד הרבנים ובמאפיה הנ"ל והם בעלי לשון הרע בתחלית כמו שנאמר כל הפוסל במומו פוסל כל אדם שהיה רוצה להשמיץ אם אותו אדם היה אמיתי היה אומר את שמו אבל אנשים שלא מזדהים יש להם ינטרס לפגוע במאפייה מיסיבות השמורות בליבם ואני לא מקבל את את הלשון הרע המאפייה הנ"ל זו מאפייה שאני מכיר אותה מקרוב יש לה מפקח טוב מאוד בשם רבי מאיר כהן שהוא אדם ירא שמיים יש משגיחים אנשים מאד חזקים שלא מסמפטים אף אדם אפילו לא את הבעלים המשגיחים הכי קשים שהכרתי אבל אנשים מדברים תבואו תיראו איזו מערכת משוכללת יש במאפייה הזאת שמעתי שהם היחידים מול כל הגויים בביג בבאר שבע שלא פותחים בשבת ושומרים על כשרות במקום שאנחנו נחזק את ידיהם אנחנו ניגרום למקום שיש לא נכונות לישמור על הכשרות לשנוא את הדת ה"יצילנו ולהוריד את הכשרות אנשים יקרים בואו ונפרגן נישאל נחקור ואז נדבר לא כל מה שבה על דל שפתנו נאמר ואז ה" היה בעזרנו
 |
|