חמישה דברים קרו בי"ז תמוז, אחד מהם הובקעה חומת העיר. לפני שלוש שנים סמוך לי"ז תמוז הובקעו חומות גוש קטיף. לראש הממשלה היה רוב מסיבי חילוני להחרבת גוש קטיף, אולם הוא ידע כי להחרבת חבל ארץ בישראל יש גם היבט דתי. לכן פנה למפלגות החרדיות להצטרף לממשלת החורבן. ולתת לו הכשר מהודר לחורבן. בעצם הימים האלה לפני שלוש שנים הודיעו לו שתי המפלגות כי הן מוכנות להצטרף תמורת אתנן כספי. יהדות התורה ביקשה 290 מליון ש"ח לעולם התורה, ואילו ש"ס הודיעה כי תמורת מליארד ש"ח יש על מה לדבר. "ראשיה בשוחד ישפוטו, כהניה במחיר יורו" (מיכה) ממש כאילו לא עברו 2500 שנה,ואכן משהובקעה חומת גוש קטיף נחתם גורלם,ובמוצאי תשעה באב החל החורבן. על אלה אני בוכיה.
הקדוש ברוך הוא נותן מכות למי שמגיע לו
ההיתנתקות למרות שהייתי נגדה
וכאב לי מאוד על החורבן
אבל זה הראה לי כמה האנשים האלה הולכים עקום עם האמונה שלהם
היום הצבא לא רוצה לגייס אותם
אז הם נילחמים להיתגייס לצבא
ולאיזה צבא שגירש אותם שבראשו עומדים כל השמאלנים הקיצוניים
אתה אולי צם ביגלל חורבן האמונה שלך שנהרסה ליפני כמה שנים
( אם אתה זוכר את המישפט היו לא תהיה )
ואני צם ביגלל חורבן הביית
זה ההבדל הקטן ביננו
נשלח ב-20/7/2008 19:40
כל המתאבל על ירושלים ופועל ותומך בממשיכי דרכם של מחריביה בעבר יזכה ויראה בחורבנה פעם נוספת.
נשלח ב-20/7/2008 19:51
אלה שמיתגייסים לצבא הם מחריבה של ירושליים
והם לא יראו בבינינה
אלא בחורבנם
נשלח ב-20/7/2008 19:58
ואלה שמתגוררים בביתר לא ישארו שם שעה אחת. בלי שמירת הצבא. ואלה שמתגוררים בעמנואל יצאו להפגנה אחרי הפיגוע השני בדרישה להגדיל מספר החיילים השומרים עליהם. ואלה האברכים שהתהפכו עם רכבם בנגב, נשאו עיניהם לשמים מתי יבוא המסוק הצבאי להצילם.
נשלח ב-20/7/2008 20:01
כי צריך הישתדלות ויש כאלה שלא ישארו בבית בלי שמירת הצבא
אבל הם לא מיתגייסים לצבא שיזרוק אותם מהביית
נשלח ב-20/7/2008 20:50
השתדלות? איפה פה ההשתדלות? בקשה מצבא שיגרש אותך מהבית לשמור עליך? זו השתדלות? לא עדיף לבקש מהחמאס שישמור עליך? גם הוא יגרש אותך מהבית,
נשלח ב-20/7/2008 21:41
תאמין לי שאם יפנו חרדים מהבית זה לא יעבור כל כך מהר כמו בגוש
שבכו ורקדו עם השוטרים שפינו ואתם
שם תהיה מלחמה וזה ההבדל
שאצלהם מתי שנותנים להם סטירה הם מפנים את הלחי השניה
אנשים טובים
נשלח ב-20/7/2008 23:50
נשלח ב-20/7/2008 23:55
שאל אביך ויגדך זקניך ויאמרו לך כי בפעם האחרונה בהסטוריה כאשר פינו חרדים מביתם דווקא הלכו כצאן לטבח ולא התנגדו כלל. מדוע אתה חושב שהיום זה שונה, הרבנים הם אותם רבנים והחסידים הם אותם חסידים, וההלכה היא אותה הלכה לפיה אסור לשנות ממנהג אבותינו.
נשלח ב-21/7/2008 08:22
טוב הבנו את הנקודה שלך.
אתה שונא חרדים, נקודה.
ולצורך הצדקת דרכיך אתה תגייס את כל הנביאים וחז"ל לשיטתך המעוותת.
להזכירך, בחורבן בית שני שיטתו של רבן יוחנן בן זכאי (החרדי) שאמר תן לי יבנה וחכמיה ניצחה.
ולא שיטתו של בן אחיו ראש הביריונים (הסרוג) שרצה להילחם.
בזכות יבנה וחכמיה עדיין עם ישראל חי וקיים!
נשלח ב-21/7/2008 08:54
סדר, כעת גילת את פרצופך האמיתי
נשלח ב-21/7/2008 15:10
ואני חשבתי כי שיטתו של רבי עקיבא ניצחה שקבע כי בר כוכבא משיח לפי הפסוק דרך כוכב מיעקב. אם שיטתו של רבי יוחנן בן זכאי הייתה מנצחת לא היה חורבן הבית השלישי, ולא היה לנו היום חסידים וליטאים, גור וויזניץ.
נשלח ב-21/7/2008 15:17
הסדר, תראה איך אתה מערבב מין בשאינו מינו.
ריב"ז היה בדור לפני רבי עקיבא.
אם היו מקבלים את שיטתו של הבריון הסרוג והיו מסתמכים על כוחי ועוצם ידי הרי שעם ישראל היה נמחק לגמרי.
גם בתקופתו של ריב"ז היו קבוצות שונים כמו הפרושים והאסיים והצדוקים וכו', כך שעולם כמנהגו נוהג.
נשלח ב-21/7/2008 15:24
למה חרדי הכותב כאן כי המתגייסים לצבא הם מחריבה של ירושלים, אינני קורא לו שונא ישראל? אבל אם אני כותב עובדות נכונות אשר לא נוחות לכם, מיד אני שונא חרדים. למה כאשר מזכירים בעיתון ציוני שמו של רב חרדי אנטי ציוני, אין מוסיפים לשמו קללה כגון שר"י, יש"ו. לעומת זה בעיתון חרדי כן מקללים האם מעשה אבות סימן לבנים?