| נשלח ב-27/11/2008 22:18 |
|
| |
מדינה מפגרת.
מתוך דברי ראש הממשלה לחבר הנאמנים של הסוכנות 26/6/2006
הגילויים האחרונים של ירי בלתי פוסק של קסאמים על אזרחי דרום הארץ ועתה ההתגרות האלימה והקשה הזאת שאירעה אתמול בבוקר, מחייבים אותנו להגיב, ואני מודיע כאן שאנחנו נגיב. אנחנו נגיב כלפי כל טרוריסט, כלפי כל ארגון טרור בכל מקום שבו הוא נמצא ואתם יודעים והם יודעים שאנחנו יודעים להגיע אליהם גם במקומות מרוחקים, גם כשנדמה שהם מסתתרים, גם כשנדמה להם שהם מוגנים, אנחנו יודעים להגיע אליהם ולפגוע בהם כדי למנוע מהם להמשיך במעשי הטרור שהם מתכוונים לנקוט בהם.
נראה את הציונים עושים משהו!!!
אמרו לנו תקום מדינת ישראל אפחד לא יעיז לגעת ביהודי והנה נטבחים להם יהודים ועוד ישראלים וכולם עסוקים באח הגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2008 15:57 |
|
| |
על זה רק אפשר לאמר "כֹּה, אָמַר ה', עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי יִשְׂרָאֵל, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ: עַל-מִכְרָם בַּכֶּסֶף צַדִּיק, וְאֶבְיוֹן בַּעֲבוּר נַעֲלָיִם"
זו הממשלה ה"נאורה" שלנו. ההתלהבות האידאלית משנות קום המדינה התפוגגה - כמו כל אידאל שתלוי באדם וחומר - ללא אמונה.
לא רואה טלביזיה כבר - אבל בעוונותי אני יודע מה זה, ולמה הפך העם היושב בציון והאספסוף היושב בקירבו. אפשר רק להמשיך את דברי הנביא: "הַשֹּׁאֲפִים עַל-עֲפַר-אֶרֶץ בְּרֹאשׁ דַּלִּים, וְדֶרֶךְ עֲנָוִים יַטּוּ; וְאִישׁ וְאָבִיו, יֵלְכוּ אֶל-הַנַּעֲרָה, לְמַעַן חַלֵּל, אֶת-שֵׁם קָדְשִׁי".
אך אסור להתיאש, צריך להמשיך ולקרב - מספר החוזרים לקב"ה גדל מיום ליום. אנשים יותר ויותר מואסים בהפקרות ובשקר שבמדיה - ואת זה לא קוראים בעיתון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 13:57 |
|
| |
אל תכליל אותי עימך, המדינה הזו, נאורה או לא היא לא שלי.
אני גר בארץ ששיכת לי בזכות אבות אני מקבל שרותים ממדינה זמנית ומשלם לה מיסים ואת חובותי כדבעי, רק במקרה ראשיה יהודים אבל היא מדינה ככל הגויים כך שהיא שייכת לי כמו שמדינות מוצא הוריי היו שייכות להם!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2008 08:16 |
|
| |
אין לך צורך לגור בארץ בזכות אבותך, מאז האבות עברו אלפי שנים, ורוב הזמן חיו היהודים בגלות, ורובם לא הרגישו צורך לחיות בארץ האבות, כלך לך אל ארץ המוצא של אבותיך, ושם בודאי תחיה הרבה יותר טוב מאשר תחת הממשלה הזמנית בארץ ישראל. גם מדינת ישראל תרויח, כי השרותים שהממשלה הזמנית מעניקה לך, יקרים יותר מהמיסים שאתה משלם.
|
|
|
|
|