| נשלח ב-4/12/2008 00:12 |
|
| |
נחשפים השקרים של אלי ישי
העתקתי מהפורום השכן
מה אתם אומרים על זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 02:46 |
|
| |
כל מי שמכיר את הדברים, יודע שאפשר לשחק עם נתונים. מלול ברחובות הצטרף למפלגה אחרת (ליכוד?)והיא קיבלה 4 מנדטים, זה לא אומר שמלול לבד שווה 4 מנדטים.
בירושלים, גם יהדות התורה ירדה למרות שהביאה קולות יותר מפעם שעברה, זה בגלל העליה באחוז ההצבעה.
ברוב הערים, אי אפשר לספור אם עלתה או ירדה , כי מדובר ברשימות משותפות ואי אפשר לדעת כמה ש"ס הביאה, כמה ג' וכמה מפד"ל.
עם הכל, בסיכום כללי נראה שהפריסה הארצית מרשימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 10:02 |
|
| |
איך אפשר להגיד על אדם שהוא יחיד בדורו שעליו נאמר: "בכל ביתי נאמן הוא" כי הוא משקר? גורו לכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 13:11 |
|
| |
האיש החושש,
אני מבין שכל מהותך היא לשנוא את אלי ישי, כנראה שזה נובע מסויביקטיביות יתירה.
או שאתה מנסה לקדם בכל הכוח אישיות מש"ס או מסביבתה שאתה מקורב אליה או ממלחכי פנכתה.
או שאתה ממערצי דרעי שלא מפעילים את שכלם אלא פועלים על פי הרגש כי ככה הוא שיחק לכם ברגשות לאורך כל הדרך, הוא ידע שמי שאצלו השכל גובר על הרגש אין לו יתרון, לכן הוא כל כך פופולארי אצל האשכנזים (ליטאים וחסידים כאחד) עד כדי כך שהוא חצי אליל אצלם.
אל תשכח את כל הבזיונות שהוא גרם לרבנים ואפילו למרן, הכל בשביל היהירות הנצחית שלו.
אני חייב להדגיש, אינני חושב שאלי ישי מוצלח, אני חושב שחייב להחליף אותו, אמנם הוא שיקם את המפלגה מבחינה תדמיתית (היום ש"ס פחות מאופיינת כמושחתת מאשר בזמו של דרעי וחביריו) וגם מבחינה כלכלית (דרעי הותיר את הרשת עם גירעון של מאה שלושים מליון שקל וחובות אדירים לרוב המורים. גם את המפלגה הוא השאיר עם בעיות כספיות ופרסונליות), אבל זהו הוא סיים את עבודתו בהצלחה שיפנה את המקום למישהוא שיכול להצעיד את המפלגה קדימה גם ברמה המעשית וגם בלבבות הבוחרים הפוטנציאליים.
אבל אני להבדיל ממך חושש יקר, אני מחכה למוצא פיו שפתיו של מרן, אני יודע שהוא חכם ממני יודע את ההלכה טוב ממני וכך יכול להחליט יותר טוב ממני גם ברמה השכלית וגם ברמה התורנית. חוץ מזה מסתמא שהקב"ה מסייע בידיו להחליט החלטות טובות לכלל ישראל.
והסדר, טוב, הסדר הוא סתם טמבל!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:29 |
|
| |
אם למרן יש יותר שכל ממך, וה' מצליח כל מה שעושה, והוא מחליט כי רק אלי ישי יכול (כמו אובמה). אז מי אתה שתגיד כי אלי ישי לא יכול וצריך לעזוב? זוהי בקורת גלויה על המרן, גור לך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:32 |
|
| |
למה הכ' מודגשת בלבן?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:33 |
|
| |
אלי ישי-שלוחו של מרן!
חד וחלק.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:34 |
|
| |
דומיננטית, תקראי בלי הכ', מה קבלת?
סתם רוע לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:34 |
|
| |
זה אולי חד, אבל זה לא חלק...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:35 |
|
| |
זה אותו דבר מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:36 |
|
| |
זה חד מאוד כי זה דוקר הרבה אנשים... אבל זה לא חלק כי אפילו משה רבינו הודה שטעה ו"אם ראשונים כמלאכים.. אנחנו כחמורים!" (מוכר?)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 16:46 |
|
| |
שועלים קטנים מחבלים כרמים
הייתי מגיב יותר לעניין אם היו לי נתונים מספריים מדוייקים של מס' מצביעי שס בכל ישוב והיה מתאפשר לי להשוותם לבחירות קודמות לכנסת ולעיריות.
בינתיים: פשקוויל אמין (אם יש דבר כזה) אמור גם לציין מקור חאמירה ששס הכפילה את כוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 17:23 |
|
| |
אני לא חושב שאלי ישי יוחלף בזמן הקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 17:42 |
|
| |
אלי ישי הוא קמע כמו "מים קדושים", שתחילתן סתם מים, אולם משמים אלה בורכו ע"י המרן הופכים למים קדושים המסוגלים לעשות גדולות ונצורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2008 20:57 |
|
| |
הסדר !!!
אני לא מאמין
זה באמת אתה או שתקנו אותך
|
|