| נשלח ב-24/2/2009 00:16 |
|
| |
אתה "קבלן קולות"? ברוך הבא למרן
מה שלא מצליחים ח"כ של ש"ס לקבל אצל מרן מקבל "קבלן קולות " באבא מיוחצן בעל חצר מפוארת מנתיבות .
וידע כל מי שדאג להכניסו למרן ולספר סיפורי עלי "באבא " למרן על גדולתו של האיש, לא ינקה מדינה של גיהנם .
עד מתי תפגעו ככה במרן ?
לא רעדה האדמה תחת רגליכם כאשר הבאתם את האיש ? את הצלמים עם צלמי העבודה זרה לתעד את "הרגע" ?
אין בושה ? אין יראת אלוקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 07:08 |
|
| |
אני זוכר ששרי ש"ס הביאו אל הרב לפגישה מצולמת את ראשי ארגוני החבלה הערבים.
אני זוכר שהביאו לרב לפגישה מצולמת שני ראשי ארגוני פשע מפרדס כץ ורמת עמידר.
בשעות אלה יושב ח"כ מרגי עם ישראל ביתינו לסכם העברת חוק ברית הזוגיות מוקטן,
וכשיהיה הסכם וקואליציה עם שני מליארד יביאו את השטן בכבודו ובעצמו לפגישה מצולמת
עם הרב, ואפילו יקבל סטירה קלה כמנהג המקום.
אז למה יגרע חלקו של הרנטגן?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 09:10 |
|
| |
סיירתת: את ביבי קבלו ואת פרס קבלו אז מה הוא גרוע?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 10:18 |
|
| |
"סיירת" למה אתה מבזה את מרן כשאתה מציג את הדברים כאילו מרן זקן וסנילי ח"ו "שמכניסים אליו" כל מיני טיפוסים מיטפוסים שונים, ולעצם פגישת מרן עם מי שמכונה הרנטגן ידוע שהוא יהודי עתיר זכויות בהחזקת לומדי ועמלי תורה, והמון גמ"ח. לצערינו בנושא הפוליטי אלי ישי נכשל שוב במציאת פתרון בבעיה המקומית בנתיבות והיה אילוץ לפירוד, אולם הרנטגן שאגב איני מכירו כלל התעלם מהתקפות אנשי ש"ס והראה פניו לשלום מיד אחרי הבחירות, כך לפי הפירסום בחדשות חדרי חדרים, אז למה לכתוב דברים בלי זהירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 11:48 |
|
| |
סיירת אני באמת לא מבין מה ההתקפה הפרועה שלך נגד רב ירא שמים באמת.שמחזיק מאות אברכים ומחלק מאות סלי מזון.מרן רק בירכו ועודדו.ויפה עשה.מגיע וראוי לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 12:33 |
|
| |
הנה הגיעו לבלברי הקולמוס חסרי ההשקפה אשר מנסים להכשיר בכל דרך אדם שאולי הוא עתיר זכויות ואולי הוא מחזיק אברכים ואולי ואולי .......... אבל הוא גם קרוב לע"ז בדרך ההתנהלות שלו ואיך פתאום "שכחו" את דברי הגאון ר"י הנגב הרב יששכר מאיר אשר חי קרוב עמו עשרות שנים ויודע מה טיבו ומה טיב אנשים נוספים וחצרות נוספים באזור הדרום אשר ככה מתנהלים.
אם היה מגיע איזה ארגון מסיונרי ומעניק צדקה וסלי מזון זה היה גם לגיטימי ?
אין לדיין אלה מה שעיניו רואות ולכן חלילה וחס כי יצאה התקלה ממרן הי"ו .
אלו אנשי החצר אשר למען קולות לתנועה "הקדושה" מוכנים להכשיר גם עובדי ע"ז , והיו דברים מעולם .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 18:45 |
|
| |
סיירת, תרגיע. תביא הוכחות. מה הכלים שיש לך לשפוט את הרב איפרגן?.
אל תשכח שעד שהוא לא הקים מפלגה והצטרף למפלגה הקיימת הוא היה צדיק ותמים. פתאום שהתחיל ויכוח פוליטי הוא נהיה מעונן ומכשף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 19:44 |
|
| |
כתוב בגמרא "כל שיש לו חולה בתוך ביתו ילך אצל חכם ויבקש עליו רחמים"
והקשו מדוע נאמר חכם ולא נאמר צדיק שהוא גוזר והקב"ה מקיים?
ומתרצים דחכם הוא דבר שניתן לבירור, דאם אדם הוא למד תורה הרבה והוא חריף ובקי הוא החכם, וגם אם לא למד לשמה הרי מתוך שלא לשמה בא לשמה, וכל הלומד תורה לשמה זוכה לדברים הרבה והתורה מעדנת מידותיו וחזקתו שאם הוא החכם על פי רוב הוא הצדיק.
אבל לברר שאדם הוא צדיק זה לא פשוט, דגם אם מתחסד במעשיו הלא האדם יראה לעינים לחיצוניות ורק ה' יראה ללבב.
לכולנו אין ספק בגדלותם התורנית של הגר"ע יוסף ושל הגר"י מאיר.
מנגד את הרב איפרגן אני אישית אינני מכיר, אם כי אני חש באופן כללי בחוסר נוחות מול תופעת הערצה של אדם והפיכתו לאליל יודע-נסתרות וחוזה-עתידות, או עם טקסים בהם זורקים נרות למדורה וכדו'.
אם ניקח את אורן זריף, כדוגמא, אני מניח שכולכם סבורים שהוא טרלול מושלם. ובכל זאת, כמדומני (ותקנו אותי אם אני טועה), בעבר היו פירסומים שלו ביום ליום שכללו תמונה עם מרן. כמובן שאין לזה כל משמעות והמערכת יכולה לטעון שהיא לא אחראית לתוכן הפרסומים ואף ע"פ כן אנשים רבים עלולים להתרשם מהם ומהעובדה שהוא מוצג כביכול מרן שליט"א סומך עליו את ידיו.
אמנם במקרה זה תמוה קצת (כפי שפתח בניהו) מה בדיוק התרחש לפני הבחירות לרשויות המקומיות ומה היו השיקולים בשלהם נגנז המכתב לבסוף?
אגב, כמדומני אלי ישי למד בישיבת הנגב, משמע הוא תלמידו של הגר"י מאיר, האם אין לכך כל משמעות?
יתכן גם שלנו כאנשים פרטיים יש התייחסות מסויימת, אולם לגדולי ישראל שנדרשים להתייחסות ציבורית יש שיקולים נוספים שאינם ידועים לנו.
סיירת, אינך טוען שתימנע כניסה למרן מרבנים שירצו לדבר נגדו?
תוקן על ידי ונשךלשונרא ב- 24/02/2009 19:55:52
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2009 21:04 |
|
| |
בניהו, גם לפני כן היו די אשכולות על האיש אשר דואג ליחסי ציבור כמו כוכב סלבס ומיחצן את עצמו ללא כל ענווה . טענתך ותגובתך לא נכונים.
שונרא, יום ליום מבכים עד היום את הפרסום של התעלולן זריף ואם תבדוק תמצא כמה לחץ הוא הפעיל להמשיך וכמה הכסף עיוור שם את האנשים בעיתון. אלו שהצטלמו עמו (זה המכנה את עצמו הרב הספרדי וד"ל) מעולם לא היתה להם השקפה נכונה . אהבת ישראל כן, אבל מאידך דחיה של כל שרלטן המציג את עצמו כנביא או בעל רוח הקוטג" אופסססססססס קודש . היא החובה .
זה לא רק עם הנ"ל גם עם אחרים לאחר שהקימו ביה"ד מיוחד וגילו את העובדות ניסו להכשיר את השרץ בכל דרך. זוהי לצערנו דרך עקומה הרחוקה מהאמת אשר פוגעת בתורה .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 01:14 |
|
| |
סיירת, לא אשכולות, אלא קול קורא מרבנים, שכתבו שהוא מעונן ומכשף, יצא רק לפני הבחירות. בן אדם פועל למעלה מעשר שנים, אף אחד לא מצא לנכון להזהיר מפניו את הציבור, הגיעו בחירות, הוא לא הסכים ללכת למפלגה הכללית, אלא רצה מפלגה משלו, פתאום הוא הפך לסטרא אחרא....
על אורן זריף אף אחד לא אמר שהוא גדול בתורה, אלא שיש לו כוחות ריפוי. והרב עובדיה לא הצטלם איתו, אלא הרב מזוז (שיש לו השקפה אמיתית - אפילו שהיא לא בדיוק מתאימה לכמה בני ברקים.) והוא ברך אותו שיצליח או משהו כזה. כמו שכל רב מברך את כל מי שפונה אליו ולא שואל אותו מהו ומי הוא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 07:27 |
|
| |
הרב מצטלם עם כולם אזמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 09:03 |
|
| |
הרנטגן הוא באמת פאדיחה של הציבור שלנו. לא לבלוע ולא להקיא.
אורן זריף? הוא פאדיחה של עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 11:33 |
|
| |
אני לא מעונין להיכנס לויכוח כיוון שודאי הוא מגיע לכדי ביזוי תלמידי חכמים ואיני רוצה יד וחלק בזה!
רק בשביל לסבר את העין והראש, סיירת מקבל גשופנקא מניק אובה (הסדר למי שזוכר פה) הידוע לשמצה, אמור לי מי הוא חברך ואומר לך מה הוא אתה.
בבחינת אם רצונך לדעת מה קרוב לאמת או ליהדות תראה מה כותב הניק הנ"ל ותדע שזה בדיוק ההפך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 13:02 |
|
| |
"אם ברצונך לדעת מה קרוב לאמת או ליהדות,,,,,"
מה לפטרוס וליהדות?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2009 16:12 |
|
| |
פארטוס , לא מפיך אנחנו חיים. אתה לא יכול להגיב אתה מתחיל להשמיץ ממש יהדות במיטבה .פששששששש
|
|
|
|
|