| נשלח ב-26/4/2009 11:37 |
|
| |
שולחן ערוך הוצאת אוצרות ספרד
שבוע טוב,
נאמר לי שהוצאת הספרים אור ודרך, מוציאה שולחן ערוך עם הפרשנים הקלאסיים שהיו על הדף אך הוסיפה פוסקים ספרדים ומארצות המזרח, כגון החיד"א הקדוש ועוד, הבנתי שהם הוסיפו למעלה ממאה פוסקים ועוד ידם נטויה.
האם מישהוא מכיר את הסדרה הנ"ל?
הבנתי שיצאו רק כמה חלקים, אילו חלקים יצאו בדיוק? ומתי הם מתעתדים להוציא את השאר?
באינטרנט אין יותר מידע על השו"ע הנ"ל, מה שכן כתוב שכל כרך עולה בין 140-150 שקלים, האם זה המחיר גם בחנויות או יותר זול?
אם כל כרך מכיל רק כמה עשרות סימנים אזיי רק אורח חיים יעלה בסביבות האלף שקלים, המון כסף.
האם כל הפוסקים שהוסיפו יושבים על הדף עצמו או שבסוף הספר?
האם מהדורה זו הוקלדה/נסרקה מחדש?
כל מידע יתקבל בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2009 11:54 |
|
| |
אז ככה.
הכרכים שיצאו עד היום כמדומני הם: א-פח (3 כרכים), הלכות שבת (2 כרכים), הל' נידה ומקוואות (כרך אחד).
העבודה נמשכת די לאט בגלל תקציב ובגלל הדיוק הרב של הדברים.
הפוסקים שהם הוסיפו מופיעים ברובם (85%) על הדף ויש עוד כמה בסוף.
אם אני זוכר חוץ מהמג"א הט"ז ושערי תשובה כל שאר האחרונים אינם מופיעם (אולי אני טועהבענייןם).
המהדורה כולה הוקלדה מחדש.
לגבי המחיר- אתה יכול לגשת ולקנות את זה ישר בהוצאה עצמה ('אור ודרך, רח' בר גיורא 26 שכונת מקור ברוך בירושלים)- אם אתה אברך וכדו' תוכל לבקש הנחה מראש הישיבה\ המכון - הרב מרדכי כהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2009 14:45 |
|
| |
אם כך, הם סיימו רק מעט יותר ממחצית אורח חיים וחלק קטן מאבן העזר, מחושן משפט ויורה דעה עדיין לא הוציאו שום דבר?
רק חלקים אלו יעלו קרוב לאלף שקל, וואוו (אני לא אברך).
האם גם להם יש שגיאות ושיבושים כמו ההוצאות החדשות של השו"ע (הבהיר, צורת הדף ופרדימן)??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2009 18:39 |
|
| |
לא נראה לי שהם מגיהים את הקיים, רק מוסיפים את שלהם. אין שם הרבה תקציבים
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 14:27 |
|
| |
תודה חזק! אשריך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2012 19:42 |
|
| |
זה פרויקט מועיל, כי יש כבר על משנ"ב אפילו כמה והם הלכו על סדר הו"ע. באתר מובא שיש על או"ח , ונדה, ועל שבת בנפרד.
|
|
|
|
|