בית פורומים א חרדים ספרדים

בורות בידיעות; "הקרע בין בני הרב לשיא, נלחמים על הבמבה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2009 07:34 לינק ישיר 
בורות בידיעות; "הקרע בין בני הרב לשיא, נלחמים על הבמבה"

לפנות בוקר יצאתי ללוות חבר לנתב"ג, בחזור הנהג שואל אותי "תגיד מה זה משנה מה לברך על הבמבה"?

אופס, כזה נהג מונית בקי במחלוקות הכי חדשות - - -

הוא לא נתן לי הרבה זמן לשגות באשליות אודות למדנותו, הגיש לי את העיתון של המדינה וכתבת שער מתנוססת בחזית (אני מצטט בערך, מהזכרון; "הקרע בין בני הרב עובדיה מגיע לשיא, נלחמים מה מברכים על הבמבה". בתוך העיתון עומד ניסן שטראוכלר (חדש שם?) ומנסה להסביר לקהל המשועמם איזה השלכות פוליטיות עמוקות יש למחלוקת הזו.

אותו נהג מונית, ואני מאמין שגם שאר חמשת קוראי ידיעות, בטוחים שיש בירושלים הפגנות סוערות ושריפת פחים על מחלוקת חדשה וססגונית.

משום מה יש לי תחושה שהחומר לכתבה הזו, הגיע מהפורום הזה. המידע חופף בביטויי הלשון ובתאריך הידיעה. אשר על כן אמרתי להוסיף עוד פרנסה לכתב המיוזע; היו מחלוקות האם לברך על הפוטיטוס בורא פרי האדמה שהרי זה תפוח אדמה, או שהכל כמו פטריות. עי' שו"ת משנה הלכות חלק ו. כמדומני שבצאנז מברכים שהכל על התפוחי אדמה.

גם במשנה תורה לרמב"ם יוכלו אנשי ידיעות למצוא חומר להלכה היומית, הרבה מחלוקות בין הרמב"ם לראב"ד. הלשונות שם מאוד מבריקות וההתבטאויות של הראב"ד חריפות מאוד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2009 19:44 לינק ישיר 

מטורו של יצחק נחשוני היום באתר, נמצינו למדים שגם הארץ ומעריב הצטרפו לחגיגת ה'ואנשכנו כחמור'.
תאכלו, תהנו ותחנקו.

"אוי לי שנתתי פתי לעם הארץ"!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > בורות בידיעות; "הקרע בין בני הרב לשיא, נלחמים על הבמבה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext