|
|
| נשלח ב-26/11/2009 01:57 |
|
| |
בנו של הגר"ע יוסף:,נתניהו גזען
הרב יעקב יוסף, אמר בתגובה להקפאת הבנייה ביו"ש כי "נתניהו גזען האוסר בנייה ליהודים בלבד בשעה שברחבי הארץ משתוללת בנייה ערבית בלתי חוקית".
מה אתם אומרים על דברי הרב?
דרך אגב שלום לכולם אני דביר ואני חדש בפורום,ברכה והצלחה לכול הכותבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 16:31 |
|
| |
רשע מרושע. למה אתה משתמש בשמו של הרב בכותרת, נכלול קטנטן.
אם אתה כל כך מעוניין שים את שמו של הרב יעקב יוסף בטייטל, הרי הוא הוציא עצמו מזמן מתחת כנפי אביו. ואביו כבר הבהיר לכול שהרב יעקב יוסף לא אומר שום דבר משמו. אבל אתה (כמו מנהלי הפורום הזה) דמגוג מופקר שמנסה להשתמש בגדולי הדור כשטיח לאידיאולוגיה הרצחנית שלך. הרי אתם ממש היורשים של רוצחי גדליה בן אחיקם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 16:56 |
|
| |
פרטוס, נראה לי שקצת לא ענית לעניין. דביר שאל על דברי הגאון הרב יעקב יוסף, ולא על דברי מרן שליט"א. מה הקשר בין תשובתך לדבריו של דביר. אם אין לך מה לומר בנושא את עדיף שתשתוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 17:00 |
|
| |
גדליה בן אחיקם היה מנהיג וגדול דור, יועציו הזהירו אותו כי נשלחו אנשים לרוצחו, הוא היה מנותק מהמציאות ולא עשה כלום לעצור הרוצחים. סופו שנרצח.גם כיום ישנם מנהיגים הפוסקים כשהם מנותקים מהמציאות, אלא שכיום הם גורמים לרציחתם של רבים, כאשר הם מאובטחים מפני רוצחים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2009 21:04 |
|
| |
| חצור4 כתב: |  | גדליה בן אחיקם היה מנהיג וגדול דור, יועציו הזהירו אותו כי נשלחו
אנשים לרוצחו, הוא היה מנותק מהמציאות ולא עשה כלום לעצור הרוצחים.
סופו שנרצח.גם כיום ישנם מנהיגים הפוסקים כשהם מנותקים מהמציאות,
אלא שכיום הם גורמים לרציחתם של רבים, כאשר הם מאובטחים מפני רוצחים. |
|
אמת לאמיתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2009 02:41 |
|
| |
דביר שלום וברוך הבא לפורום! כמו תמיד דעתו של מר"ן הרב יעקב יוסף שליט"א ברורה ונובעת ממחשבה זכה כי אם אוסרים בנייה רק על יהודים בשעה שמתעלמים מבנייה בלתי חוקית של ערבים זוהי גזענות לשמה. פטרוס, רוצחים זה החברים שלך שתמורת ג'ובים וכמה כופתאות תמכו ברבין רוצח האלטלנה והביאו עלינו קסאמים ופיגועים. הימין הזהיר ואתם לעגתם. "מזרוחניקים" למתנגדי חלוקת הרובים קראתם. כן אני יודע: אתם הנאורים והחכמים... נו, הרי למדתם בישיבות אצל הליטאים!!! (בעיקר למדתם שם לשנוא יהודים)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2009 13:25 |
|
| |
דביר שלום וברוך הבא לפורום!
בכל מקום יש פח זבל ובכל מקום תמצא מישהו שיתקיף אותך בלי קשר מתוך חמימות המוח והזיות,
לכן אין לך להתייחס כלל לדבריו, הוא לא רוצה לבדוק מה האמת - אלא רק לצעוק את [אי] דעתו. עם אנשים כאלה א"א להתווכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 02:29 |
|
| |
תודה רבה לכל המגיבים ואנשים בלי דעת אין צורך להגיב!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2009 02:35 |
|
| |
פטרוס,
אין לך את הזכות להיות העפר שהרב יעקב יוסף דורך עליו.
הוא הבן הצדיק האמיתי של הגר"ע יוסף ואת זה אני כותב כאשכנזי טהור.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|