בית פורומים א חרדים ספרדים

ראש עיריית רחובות הנבחר הגיע לשיעור תורה של הרב יעקב יוסף ושחרר קיטור.חרדים ספרדים נגד ליטאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/12/2009 05:41 לינק ישיר 
ראש עיריית רחובות הנבחר הגיע לשיעור תורה של הרב יעקב יוסף ושחרר קיטור.חרדים ספרדים נגד ליטאים!

ראש עיריית רחובות הנבחר הגיע לשיעור תורה של הרב יעקב יוסף ושחרר קיטור. חרדים ספרדים ביקשו ממנו "לסגור חשבון" עם חרדים ליטאים שתמכו בסלנט. מלול: אני לא איש של נקמות

ראש עיריית רחובות הטרי, רחמים מלול, משחרר קיטור: במוצאי שבת שעברה הגיע מלול לשיעור של הרב יעקב יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף, באחד מבתי הכנסת בעיר. הרב יוסף החמיא למלול בסיום שיעורו, והזמין אותו לשאת דברים. מלול, אדם מאופק בימים כתיקונם, פתח בנאום נוקב ותקף את הגורמים בציבור החרדי שניסו למנוע את בחירתו.

"מה שהתרחש במערכה זו הוא מכאיב לב", אמר מלול, "הוא אמור לעורר הרבה חשבון נפש אצל הקהילות החרדיות. עוד היום מפרסמים נגד מאמרי שטנה בעיתונות החרדית של פלג מסוים. הלב כואב והלב דואב לראות את זה. חבל שהגענו לכך. במערכת הבחירות הזאת נקטתי בדרכי בהשקפה של תורה שבה גדלתי ועליה התחנכתי".

ועוד אמר מלול: "אני לא הולך לנקום, כולם יודעים שממעמד ראש עירייה אפשר לפעול גם בכיוון חיובי וגם שלילי. אבל איננו חס וחלילה אנשי נקמות. כפי ששירתתי את הקהילה במשך 20 שנה, אני אמשיך לשרת. אני יכול למנות עשרות מוסדות תורה, עשרות בתי כנסת והקצאות קרקע שעברו תחת ידיי".

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > ראש עיריית רחובות הנבחר הגיע לשיעור תורה של הרב יעקב יוסף ושחרר קיטור.חרדים ספרדים נגד ליטאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext