בית פורומים א חרדים ספרדים

למי להאמין? לשמאלנים או למרן הגר"ע בעצמו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2010 12:41 לינק ישיר 
למי להאמין? לשמאלנים או למרן הגר"ע בעצמו?

בעקבות הכתבה במעריב שכביכול הגר"ע מסכים להקפאת ירושלים [ויו"ר ש"ס הרב אלי ישי מכחיש בתוקף את זה], אני שואל מי נאמן יותר, השמאלנים הבוגדים מהתשקורת, או מרן הגר"ע בעצמו???

הנה המכתב שכתב מרן שליט"א:

כ"ג שבט (יום א')

לכבוד יקירינו אחינו בית ישראל, תושבי יש"ע, השם עליהם יחיו.
שלומכם יזכה לעד.

ברצוני להבהיר את עמדתי בעניין יש"ע.

לא פעם הסברתי מכבר, כי פסק ההלכה אשר נתתי בזמנו "שטחים תמורת שלום", אינו תקף כלל לרגל המצב הנוכחי. אני התכוונתי אך ורק לשלום אמת, בו ירושלים וסביבותיה ישכנו לבטח, בשלום ושלווה. אולם עתה, עינינו רואות וכלות כי אדרבא, מסירת שטחים מארצנו הקדושה, גורמת לסכנת נפשות.

לא לשלום כזה ייחלנו, ולא לנער הזה התפללנו. לפיכך, הסכם אוסלו בטל ומבוטל, "כי אני שלום, וכי אדבר המה למלחמה", ואין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים.

והנני מברך אתכם בכל לב ונפש, יוסף ה' אליכם ככם אלף פעמים ויברך אתכם כאשר דיבר לכם. ה' ישמור צאתכם ובואכם, לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם. בימיכם ובימנו תיוושע יהודה, וישראל ישכון לבטח, ושב יעקב ושקט ושאנן ואין מחריד.

באהבה רבה,
דורש שלומכם וטובתכם בלב ובנפש
עובדיה יוסף

תוקן על ידי ארץ_הקודש ב- 22/04/2010 13:07:10

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2010 13:04 לינק ישיר 
המכתב המלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2010 03:46 לינק ישיר 

בושה וחרפה לשר המושחת שלא ירא לצפצף על מר"ן שליט"א!!

האתר המדהים של הרב יצחק ברנד שליט"א
http://www.rabbibrand.022.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2010 16:21 לינק ישיר 

צבועים שכמותכם, הרי אם מרן היה מגיע לידיכם הייתם מפצפצים את עצמותיו כנשוך חמור את הענף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2010 00:05 לינק ישיר 

ארץ_הקודש כתב:
בעקבות הכתבה במעריב שכביכול הגר"ע מסכים להקפאת ירושלים [ויו"ר ש"ס הרב אלי ישי מכחיש בתוקף את זה], אני שואל מי נאמן יותר, השמאלנים הבוגדים מהתשקורת, או מרן הגר"ע בעצמו???

כ"ג שבט (יום א')

שלומכם יזכה לעד.

לא פעם הסברתי מכבר, כי פסק ההלכה אשר נתתי בזמנו "שטחים תמורת שלום", אינו תקף כלל לרגל המצב הנוכחי. אני התכוונתי אך ורק לשלום אמת, בו ירושלים וסביבותיה ישכנו לבטח, בשלום ושלווה. אולם עתה, עינינו רואות וכלות כי אדרבא, מסירת שטחים מארצנו הקדושה, גורמת לסכנת נפשות.

לא לשלום כזה ייחלנו, ולא לנער הזה התפללנו. לפיכך, הסכם אוסלו בטל ומבוטל, "כי אני שלום, וכי אדבר המה למלחמה", ואין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים.

והנני מברך אתכם בכל לב ונפש, יוסף ה' אליכם ככם אלף פעמים ויברך אתכם כאשר דיבר לכם. ה' ישמור צאתכם ובואכם, לחיים טובים ולשלום מעתה ועד עולם. בימיכם ובימנו תיוושע יהודה, וישראל ישכון לבטח, ושב יעקב ושקט ושאנן ואין מחריד.

באהבה רבה,
עובדיה יוסף

טובה הארץ מאוד מאוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2010 12:05 לינק ישיר 

צבועים שכמותכם, הרי אם מרן היה מגיע לידיכם הייתם מפצפצים את עצמותיו כנשוך חמור את הענף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2010 00:41 לינק ישיר 

טובה_הארץ כתב:

כ"ג שבט (יום א')

שלומכם יזכה לעד.

באהבה רבה,
עובדיה יוסף

טובה הארץ מאוד מאוד...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > למי להאמין? לשמאלנים או למרן הגר"ע בעצמו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext