| נשלח ב-4/1/2011 08:17 |
|
| |
די לגזענות החרדית - האשכנזית.
כאשר איש האמת 'יואב ללום' פנה לביהמ"ש, לא היה ספרדי שלא הזדהה איתו. כן, גם אני הייתי בעצרת ההמונים ברחוב ירמיהו בירושלים. היה זה אך ורק, מחאה על דברי השופט, מי קובע, התורה או בג"ץ. אבל בפנים, עמוק בלב, אנחנו מרגישים מבוזים. כדלים וכרשים אנו מתדפקים על הדלתות, ואיש אינו שם על לב. גם כשאב של נערה קיבל התקף לב, לא קיבלו את בתו. רק לאחר שהלך לעולמו מלא בתוגתו, הואילו לקבלה. והלא מקרא מלא הוא 'למות על דברי תורה'.
למאמר המלא: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=MORENEBU&EntryId=1872459&passok=yes
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 00:06 |
|
| |
ציטוט: אביה של אחת הבנות סיפר היום (רביעי) לוואלה! חדשות, שבתו יושבת בבית ובוכה כל היום. "אנחנו מרגישים מאוד לא טוב, אנחנו פגועים ונבגדים", אמר האב. "האשמים הם מנהלי הסמינרים המרושעים שנמצאים בראש המערכת הזאת ללא שום פיקוח מעליהם." עד כאן. אם הם כאלו רשעים למה אתה רוצה לשלוח לשם את הבנות שלך???מה לא טוב לך סמינר ספרדי ??? מה הנחיתות הזאת כביכול הסמינר הספרדי לא טוב ורק האשכנזי טוב???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 15:47 |
|
| |
זהב כחול, תם עידן ההיתממות. הסמינר האשכנזי הוא לא טוב, אבל הוא היחיד שהשתלט במרחב ואין סמינר ספרדי באותו אזור. זו ברירת מחדל, אך מנהל הסמינר המפלה לרעה, הינו רשע לפי פסיקת הרב אלישיב, שאמר שמי שממומן מהציבור, אסור לו לעשות אפליות. .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2011 20:01 |
|
| |
אם מנהלי הסמינרים לא היו מקבלים ספרדיות בכלל לא היו טענות אבל לקבל כמה בנות של... והמבין יבין ולא משנה מה רמתה פשוט בת של אז בודאי שאחרות לא ירצו סמינר ספרדי מתוך הרגשה שהם סוג ב אבל אני רוצה לראות מנהל סמינר שלא יקבל בת של
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 12:13 |
|
| |
אם ש"ס הייתה פועלת באמת ובתמים למען הציבור שלה, הרב ללום לא היה נכנס לעניין. אלא מאי ? היו"ר שלנו סידר את בניו ובנותיו אצל האשכנזים ולעזזאל כולנו...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|