בית פורומים באבוב

חתנים בבאבוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/4/2006 18:29 לינק ישיר 
חתנים בבאבוב

דבר מעניין קרה השבוע בבאבוב כיודע לכל בשבת אויפריף לובשים חתני באבוב בליל שבת טיש ובשלש סעודות את הבעקישע של הרבי השבוע בטיש ובשלש סעודות ישבו אצל רבינו מבאבוב שליט"א שני חתנים ומשום מה שמתי לב שאין שום אופריף בבהימ"ד,

לא שחסרים שמחות בע"ה היה אצלנו השבוע שני שולם זכר'ס שבת ברית וקריאת השם ובראש חודש יום ה' העבר (אז התפללתי עם רבינו שליט"א אז אני יודע) הניח רבינו מבאבוב שליט"א תפילין לשני בחורי חמד והתקיימו שני בריתים ומי יודע כמה עוד שמחות אני כבר לא יכול להחזיק חשבון אבל אויפריף משום מה לא היה השבוע והנה בטיש היו שני חתנים והיה הדבר תמוה בעיני

אז הרימתי טלפון למן דהוא והסביר לי שאבות שני הבחורים הם מלמדים ב'חם-באבוב אחד מהם עוד מתפלל ב48 וביקש מבנו שמכיון שזה פרנסתו שלא יעשה מזה עסק ויעלה לתורה שם, אבל כמובן לטישים הלך אצל רבינו מבאבוב שליט"א

השני גם אביו חסיד רבינו מבאבוב והערשי ד.  הזהירו שבאם יעלה בנו לתורה בבאבוב אזי שלא יחזור ללמד ומחוסר ברירה עשה את האופריף בבית מדרש אחר בעיר

מה שאני לא מבין זה מה עובר בראש חם-באבוב האם יעלה על דעתם שבזה שהם מכריחים חתן לא לעלות לתורה אצל רבו יקנו אותו, הרי אלו החתנים ישארו מלאי שנאה לעולם ועד עליהם ויותר הרי רגע אחרי החתונה ישארו לעולם אצל רבינו מבאבוב שליט"א

תוקן על ידי - bzalh - 05/04/2006 2:21:56

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > באבוב > חתנים בבאבוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext