הייתי אתמול בחתונה. ומה אני יגיד לכם? אין מצב שבבאבוב יהיה חתונה ואני לא ישתתף...
איזה סדר! ואיזה אירגון למופת! ובאיזה עוצמה!
בחופה - אלפים עומדים דחוסים בקור של מינוס 20 ! ודממה מוחלטת ברחוב, כולם מחכים להגעת החתן, וכשהוא עולה לחופה חברת המזמרים מתחילים לשיר שירי התעוררות עם כינורות כשהקאפעלע מלווים אותם בשקט - איזה מעמד זה היה! מרגש עד דמעות !
ואחרי החופה הייתם צריכים לראות איך אלפים עומדים [באולם] בתור כדי לאחל מז"ט להאדמו"ר שליט"א בשקט ובסדר מופתי ללא דחיפות רק בשקט ובסבלנות כיאות לחסידי באבוב - מרבע לשמונה עד תשע וחצי הציבור האלפים עבר, ואני עמדתי מחוץ הדלת והיה מדהים לראות את אלפי חסידי באבוב עוברים אחד אחד ומאחלים מז"ט ומרימים את ילדיהם כדי שגם הם יגעו ביד האדמו"ר ויתברכו ממנו, ואיך שהיה להאדמו"ר את הכוח לברך כל אחד ואחד עם חיוך לבבי ולהתכופף לכל ילד - צריכים לראות את זה כדי להבין.
החתונה - אחרי הסעודה הוציאו את כל הכסאות והשולחנות מהרחבה והכינו את האולם לריקודים.
חבר'ה עוד לא ראיתי בחיי כאלה ריקודים באף חתונה!
כשהאדמו"ר נכנס הוא קודם עבר לאורך כל המזרח ולקח מז"ט מכל הרבנים ואחרי זה ניגש למקומו והתחיל לרקוד במקומו, הפרנצ'ס הענקיים רעדו מהריקודים מרוב עומס היה פחד לעמוד מתחתם, היה פשוט חשמל באוויר - וזה רק היה הסיפתח, כי אחרי שהאדמו"ר התיישב החסידים המשיכו לרקוד ברחבה ועל הפרנצ'ס בעיגולים קרוב לשעתיים עד השעה שתים עשרה!
ראו בחוש את אהבת החסידים לרבם ואיך ששמחת רבם הוא בעצם גם שמחתם וזה פשוט משפחה אחת גדולה.
זה היה מדהים לראות את אלפי חסידי באבוב רוקדים שעות ללא הפסק בזמן שהאדמו"ר היה עסוק אם האדמורי"ם והרבנים שבאו לאחל מז"ט ולהשתתף בשמחה.
אחרי ברהמ"ז התחיל המארש המסורתי:
עשרות ילדים מחופשים הציגו באמצעות מארש את סיפור יציאת מצרים והכל אם כזה דיוק בריקוד של ילדים מקסימום בני 7-8 זה פשוט היה יפה כל כך שכולם עמדו מסומרים במקומם ולא הורידו עין לרגע מהילדים, קשה לי לתאר את ריקוד הקוזקים אני מאמין שבימים הקרובים יוכלו לראות את זה בצופר.
אין מה לומר - הבאבובר'ס הם מומחים לחתונות!
וכמובן אחרון אחרון חביב כשהאדמו"ר מבאבוב רקד את המצווה טאנץ ופיזר עם ידיו ורקד לקראת הכלה עם כזה התלהבות ועמו האלפים - אח! איזה חתונה שזו היתה!
חסידי באבוב - שיחקתם אותה!