בית פורומים היי טעק

סים כשר לסלולרי לא כשר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/4/2014 14:37 לינק ישיר 
סים כשר לסלולרי לא כשר

מי יודע לייעץ לי, נכון להיום, מוצאי פסח תשע"ד, מה הוא המכשיר הלא כשר הכי משוכלל הקיים בשוק, התומך בסים כשר של סלקום - בלי שאצטרך לעבור מספר.

המטרה היא לא לגלוש חלילה וחס באינטרנט המזוהם, אלא רוני במכשיר לשיחות, עם קליטה חזקה, ידידותי לתפעול (צג רחב), ובעיקר - בלוטוס חזק.

הבנתי מהמוכרים כך: אלו שנוצרו ככשרים, יש בהם בלוטוס טוב ומובנה. אבל הם משכירים ברמה חלשה יותר. (קליטה וידידותיות). במכשירים הלא כשרים העניינים הללו מתוקנים, אבל ישם הבלוטוס הוא חלק מהאינטרנט, וכדי לנתק את האינטנרט פוגעים גם בבלוטוס לאוטו. קניתי c2  של נוקיה, והוא לא מצליח להתחבר לאוטו.

אני שואל: מה המכשיא הלא דתי, הכי זחק , שיכול לעבוד עם הסים של סלקום הכשר. או שיכול להיות עם הפונקציות שלו, בלי יכולת אינטרנט.

אס אם אס אני לא צריך, ומצלמה - לא איכפת לי שתהיה. אני כבר זקן ולא מצלם שטויות.

מה אתם מציעים לקנות ?

נ"ב: לשים לב, אני רוצה קליטה חזקה, יען חדר הלימוד והכתיבה שלי הוא בכמין מחסן, שם הליטה הבטעית חלשה.

האם ניתן לשלוח תשובה למייל: [email protected] 

תודה רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2023 15:47 לינק ישיר 

חזרה לפורום סקופים וחדשות
ראשיכותרות הסקופים

החופשה הבאה שלך מתחילה כאן
פורום סקופים וחדשות אשכול 784385 

אלמוני 02.03.2309:24
הבוקר בכיכר המדינה

by TaboolaSponsored Linksכתבות נוספות
שנות ה-90 שלום: מקדונלד'ס מחזירה את הגלידה ב- 1.90 ₪ לזמן מוגבל
TimeOut
מבין מכוניות המיני החדשות - מי הכי טובה בשוק?
וואלה! רכב
מתלבטים על רכב חשמלי? כנסו וגלו על אופל קורסה e
Opel Corsa-e
אינטרנט הסיבים של בזק הגיע אליכם? זה הזמן לגלות
Bfiber אינטרנט הסיבים של בזק
חוצב להבות 02.03.2309:25
1. בקרוב גם כיכר המדינה תתרוקן מתומכי האוליגרכיה
בתגובה להודעה מספר 0
שיבינו שאין סיכוי להאבק בכלים הלא דמוקרטים שלהם בעם ישראל

ולאחר כבוד ישלפו את הדרכונים הזרים שעמלו כל כך להשיגם ויצעדו במצעד הבושה אל נתב"ג לעבר טיסתם האחרונה הרחק מארץ הקודש
opuser 02.03.2309:29
5. זה יהיה מדהים. כי אז לא יהיה מי שיגן עליכם ויממן אותכם.
בתגובה להודעה מספר 1
חוצב להבות 02.03.2309:30
7. נסה אותנו - שלח צילום של הכרטיס
בתגובה להודעה מספר 5
opuser 02.03.2309:32
10. ואז תישאר פה רק עבודת אלילים של מניחי קמעות ולובשי האופנה הפולנית מהמאה 17?
בתגובה להודעה מספר 7
יהודי אמיתי הוא אלה שהפגינו. אלה שמגינים על המדינה הזאת. אלה שעובדים בה קשה. אנחנו נישאר אבל נחתוך לכם את כל תקציבי הגזלנות מאיתנו. ונכניס לכלא מי שישתמט בגלל תירוצים פרזיטים. יותר עדיף.
חוצב להבות 02.03.2309:36
18. מה איכפת לך? מה קושר אותכם דוקא לארץ הזו? לעם הזה? איך הערכים שלך קשורים לערכים שלנו?
בתגובה להודעה מספר 10
אתם נטע זר כאן

קולוניאליסטים שזמנם עבר

ניסיתם לנצל את הארץ ותושביה ככל הניתן ולבנות את הונכם וכוחיכם על גביהם - עכשיו הכוח נגמר והגיע הזמן לעבור לקולוניה אחרת
ישראלי 02.03.2309:50
56. ההיסטוריה קושרת את כולנו לכאן, אבות אבותינו התישבו כאן, יש ממצאים ארכיאולוגים מוחשים שהם היו כאן
בתגובה להודעה מספר 18
זאת ארצנו וזאת מולדתנו, לא חייב להיות יהודי דתי או אורתודוקסי כדי לחשוב או להרגיש כך.

יש פה מקום לכולם, יהודים דתים, יהודים חילונים, יהודים אורתודוקסים.

אבל כמו בכול בית משותף צריך ללמוד לחיות ביחד, והממשלות האחרונות לצערי נבחרו על טיקט הפילוג, על טיקט "זה או אנחנו או הם".

לעיניין הדת, המדינה צריכה לתקצב בחורי ישיבות כמו שמתקצבים סטודנטים, אבל אי אפשר שזה יהיה לכולם, יש לכך השלכות תקציביות, לכן אולי מנגנון שיתקצב רק את יחידי הסגולה את אלה שבאמת לומדים ולא את אלה שנרשמים במטרה להשתמט הוא מנגנון הוגן יותר.
opuser 02.03.2310:53
172. נשמע הגיוני.
בתגובה להודעה מספר 56
עכביש 02.03.2311:54
219. כן גם נשמע מזה ישראלי. ממש דעות של רוב הישראלים.
בתגובה להודעה מספר 172
מתבודד 02.03.2311:08
195. השמאל הרופס
בתגובה להודעה מספר 56
מאז רבין ועוד לפני הביא את הערבים לדרוש כמה שיותר ועכשיו הם רוצים לגרש את כולנו מפה 
מי שיוצר את המלחמות הם אלו שלכאורה מגנים עלינו, אבל גם זה לא נכון רוב הלוחמים היום הם מהפרפריה. 
השמאל המדושן עונג לא מבין את המציאות או שמבין אבל פשוט מחבל בצורה לא הגיונית במדינת ישראל. השמאל היום זה האיום הכי גדול על המדינה
גיבור מקלדת 02.03.2311:42
210. לא יודע איך הכסף שהולך לתלמידי הישיבות מצליח להגיע לכל דיון, לא משנה באיזה נושא
בתגובה להודעה מספר 56
תבדוק את תקציב תלמידי הישיבות. לפי מה שאני זוכר, לפני כמה שנים זה היה בערך מיליארד ש"ח לשנה. אולי היום זה קצת יותר, לא יודע. 

לשם השוואה, לשנת 2022 תקציב המדינה עמד על 465,244,926,000 ש"ח. כלומר תקציב הישיבות כל כולן הוא 1 או 2 מתוך 465 - וגם אם תבטל לגמרי את כל התקציב הזה, החלום הרטוב של השמאל, תצטרך לתת כסף לסוג אחר של חינוך (ליבה בשבילכם), כך שבעצם לא חסכנו כלום. 

עכשיו, אפשר לדבר על הנושא המרכזי? איך זה שהיועצים המשפטיים של משרדי הממשלה השתלטו בכח שאף אחד לא הסכים לתת להם על המשרדים, שהיועמ"ש מדיח ראש ממשלה מכהן על כלום, וכשמנסים לשנות את זה אז אשת ראש הממשלה לא יכולה לצאת ממספרה?!

מה הקשר עכשיו לישיבות?
מת לדעת 02.03.2310:04
81. אין יותר גזעניים מאשר הדת שלנו - חיים בסרט שככל שאתה מתפלל יותר אתה יותר יהודי
בתגובה להודעה מספר 18
מנסים לדרג אותנו לפי יהדותנו - חרדים, דתיים, חילונים. גזענות פר אקסלנס
חוצב להבות 02.03.2310:08
90. הפוך - אין קשר לגזע - יש קשר לערכים
בתגובה להודעה מספר 81
מת לדעת 02.03.2310:14
99. ״ערכים״ - בלוף גדול כלפי חוץ, אבל במחשכים הם עושים את כל החטאים
בתגובה להודעה מספר 90

חוצב להבות 02.03.2310:15
104. יכל להיות - אני לא יכל לפשפש במעשיו של אדם בביתו
בתגובה להודעה מספר 99
מבחינת הפרהסיה - הערכים של תומכי האוליגרכיה עם ערכי סדום
מתבודד 02.03.2311:11
199. קח את הערכים שבתורה
בתגובה להודעה מספר 81
אל תהיה דתי אם אתה לא רוצה 
תהיה יהודי רק אל תשכח מה עושה אותך יהודי 
להיות יהודי זה קודם כל להתחבר לעשרת הדיברות 
מת לדעת 02.03.2311:45
212. מסכים לגמרי ++
בתגובה להודעה מספר 199
opuser 02.03.2310:40
150. להיפך. אתם זרם מיעוט שמשתמשים בסמלים פגאנים. יותר עדיף לגור באומן.
בתגובה להודעה מספר 18
בית המקדש כבר נחרב פעם אחת בגלל זרם מאוד ספציפי. 

הפעם בית שלישי ישאר ואתם תצטרכו להתיישר עם עקרונות הרצל, מגילת העצמאות והדמוקרטיה.
חוצב להבות 02.03.2310:50
166. טוב - מזל שהזרמים הדמוגרפים גדולים על כל אוליגרכיה משפטית
בתגובה להודעה מספר 150
הגרוק 02.03.2311:49
214. מזל אתה אומר?
בתגובה להודעה מספר 166
אחד מהזרמים שחווים גידול דמוגרפי הם הערבים.
זה מייצור ועוד יצור מעמסה עצומה על כולנו, מכל בחינה.
מזל?
בחלם 02.03.2310:53
171. במגילת העצמאות אין אזכור לדמוקרטיה
בתגובה להודעה מספר 150
נקסט
opuser 02.03.2311:29
204. תקרא שוב מה כתבתי
בתגובה להודעה מספר 171
בחלם 02.03.2311:30
206. תאלצו להתיישר לפי מגילת העצמאות
בתגובה להודעה מספר 204
דמוקרטיה היא מצב בו השמאל נמצא בשלטון, לא יקרה יותר.
הדמוגרפיה מכתיבה זאת 😂
גיבור מקלדת 02.03.2311:23
203. עם ישראל לא יצטרך ''להתיישר'' עם שום דבר, בטח לא בגלל חבורה של פרחחים עם מגאפונים.
בתגובה להודעה מספר 150
הפרשים ורימוני ההלם של אתמול היו רק קצה הקרחון.

להפגין זה מצויין, קחו שלטים ותעמדו בכיכר. 

אבל אם מישהו חושב שאנרכיה היא אופציה, שאפשר "להטיל מצור" על ראש הממשלה או על אשתו, או להאריך לי את הדרך לעבודה בעזרת חסימת צירי תנועה, קחו בחשבון שכשמפעילים כח - למשטרה יש יותר כח. הרבה יותר. 

לסגור אישה שנשואה לראש הממשלה בתוך מספרה כדי להזיק לו זה *לא* לגיטימי. 
עצמות שבורות זו בהחלט אופציה על השולחן, ואם צריך גם בואש, גז מדמיע ושימוש באלות. תהנו.
opuser 02.03.2311:32
207. מסכים איתך על חסימת כבישים וגם אני לא אוהב את זה ולא חוסם כבישים.
בתגובה להודעה מספר 203
אבל עם ישראל מפגין נגד הפיכת המדינה לדיקטטורה. והמשפחה הנאלחת צריכה להתבייש בעולב שבה היא מתנהגת.
גיבור מקלדת 02.03.2312:28
239. אולי להתבייש, מותר לאופוזיציה להתבטא בכל דרך, גם אם אני לא אוהב את זה
בתגובה להודעה מספר 207
גם לחסום כביש, אם הפגנה סוערת יצאה משליטה - זה קורה. בד"כ זה נגמר בכמה מעצרים ועצם שבורה פה ושם. מי שמשחק באש חוטף כוויות. קרה גם למפגיני ימין.

לחסום את הדרך של אשת ראש הממשלה, זה כבר כמו להטיל מצור על... לאה רבין, נגיד. או ליהיא לפיד. זה אמיתי? פה כבר צריך להזהר שהמשטרה לא תיכנס באלימות מירבית ותסיים את הסיפור. שאף אחד לא יהרג, חלילה. אבל אתה מבין שאתמול זרקו ביצים, ביצים זה כלום - אבל את סאדאת רצחו במצרים ע"י רימונים. ואף אחד לא בדק את הקהל הזה עם מגנומטר!
שילי 02.03.2309:36
21. תגיד אתה עוצר לחשוב מידי פעם? על מי אתה מכוון -חרדים /ערבים/חילונים שמשתמטים?
בתגובה להודעה מספר 10
יאצק 02.03.2309:38
29. אתה חוצפן! יורק לבאר שממנה אתה שותה ! אם לא הבנת עצם ישיבתך כאן היא בגלל היהדות והתנך שאתה כה שונא ומבזה!! טיפוסים כמוך הארץ מקיאה מקרבה....
בתגובה להודעה מספר 10
לך לגרמניה שיעטפו אותך עם מילקי עד שהדנא העמלקי יתעורר ואז גם את צאצאיך שרק סבא של סבא שלהם היה יהודי הם יסמנו....
_ישראלי_ 02.03.2309:56
69. הגורם המאחד של כולנו, וגם הגורם המפצל , הוא התנך והמסורת היהודית
בתגובה להודעה מספר 29
ליהדות זרמים רבים, ואלפיים שנה בגלות לא ריככו אותם
אתה במדינה הזו בגלל 2 דורות אחורה ,
שעזבו את אירופה המדממת, והגיעו לארץ שרוב היערות שלה הושמדו על ידי הטורכים שבנו איתם מסילות ושיווקו אותם הלאה, לביצות רוחשות מחלות מלריה וקדחת , למדבר לוהט, 
ועם כל זה הם היו נחושים לבנות ולעשות ולסלול ולהקים וליצור.
היהדות הליטאית חרדית הייתה מיעוט שבמיעוט שחשש לחייו והסתתר בין החומות בירושלים
היהדות הציונית האמיצה היא זו שפרצה נתיבים לירושלים, נלחמה בלגיון הירדני, השיגה אחורה את צבאות אסד, וממש התאבדה בנחישות על הגבול על הדיוויזיות הלוחמניות של נאצר .

אז אם אתה שואל בכללית מי אחראי לכך שבאנו לכך, כן , הזיכרון המרוחק שכולנו עם 
אם אתה ספציפי יותר לגבי מי אחראי לאיכות החיים הטובה שלך היום,, זו היהדות הציונית
כי אם לא היא,היית כנראה עדיין גר בין חומות העיר העתיקה , אם בכלל היית שורד את העוני, המחלות והאיום מפוגרומים של השכנים מהרובע הערבי.

אז לפני הזילזול הזה בכל הדור שלפנינו וזה שלפניו , קצת היסטוריה וקצת צניעות
אנחנו היום עומדים על כתפי ענקים, ציונים , ושהארץ הייתה חשובה להם, והפנטיות הדתית לא הייתה בתמונה בכלל .
חוצב להבות 02.03.2309:59
74. הפוך - הדור של מקימי המדינה מדהים וכבודו במקומו מונח
בתגובה להודעה מספר 69
צאצאיהם של חלק מהמקימים הפנו עורף לעמם, מסורתם וערכיהם וניתקו את עצמם הלכה למעשה מהעם היהודי

הם נוהים אחרי הדרכון הזר כאילו לתקן את המעוות שאבותיהם עשו - אנשים כאלה רואים את שהותם בארץ הקודש כשליחות זמנית בקולוניה במזרח התיכון

אין לנו צורך בקולוניאליסטים - אנחנו בזים להם - ונשמח שלא יאימו אלא ישתמשו בדרכון הזר החביב עליהם כל כך

סולל בגליל 02.03.2310:55
178. נא לפרט…על מי בדיוק אתה מדבר?
בתגובה להודעה מספר 74
הכללותיך כוללות אותי? לצערי לא יכול להוציא עדיין דרכון מרוקאי
חוצב להבות 02.03.2311:08
194. לא יודע מי אתה - אבל אם אתה עם שורשים מרוקאים רוב הסיכויים שתוכל להתחיל בתהליך של הוצאת דרכון פורטוגלי
בתגובה להודעה מספר 178
יאצק 02.03.2310:29
129. כבודם ושכרם של מי שבנה את הארץ הזאת במקומו אף אחד לא זלזל בהם.
בתגובה להודעה מספר 69
ואגב לא רק יהודים מאירופה בנו את הארץ.... מאות אלפי עולים ממדינות ערב רובם ככולם דתיים ומסורתיים שהתיישבו בפריפריה ועבדו בעבודת דחק ונלחמו במלחמות ישראל ותרמו את חלקם לא פחות כולל לצערי גם בבתי העלמין הצבאיים...

כל מה שכתבת לא משנה את העובדה שהסיבה היחידה שאנחנו גרים כאן זה האמונה היהודית וספר הספרים.
לגבי זרמים, הרפורמים זו דת חדשה לא ורסיה יהודית.
דת עם מוטיבים נוצריים דת שלא שואפת לגאולה כפי שמופיעה בכתבי הקודש מפי הנביאים.
הכת הזו גרמה למחיקת 11 מליון יהודים בגלל נישואי תערובת וטקסים משותפים עם הנצרות...

הכת הזו מחקה מסידור התיפלה שלהם את התפילה לקיבוץ נידחינו לארץ הקדש.
הכת הזו מכנה את בתי תיפלתם כ טמפל קרי מקדש עקב אי אמונתם בבניין בית המקדש בירושלים ולכן מצאו לו תחליף בניכר.

אז בא לא נחשיב אותם כמאן דהו שצריך להתחשב בו בענייני יהדות.

הבעיה העיקרית שלנו היא הבורות של בני הנוער וגם בני ה 30 וה 40 [ אז מה מחזיק אותם כאן? מכאן הקלות שבדיבור על לרדת מהארץ....]
כולל הדיקטטור הראשי ברק שהודה שהוא בור ועם הארץ בענייני יהדות לא למד בחייו דף גמרא!
מנותק מכל שורשיו היהודיים וזה שמתיימר לפסוק בענייני יהדות ....

מה פעל אל 02.03.2309:40
34. מעדיף את אלה. לפחות הם פשוטים ולא מתנשאים
בתגובה להודעה מספר 10
גם זה יעבור 02.03.2309:40
36. עדיף שלא תכתוב כי אתה סתם מפגין את בורותך ברבים.
בתגובה להודעה מספר 10
יש כאן כמה יוזרים שאני מתלבט לגביהם האם הם בוטים איראניים.

לא יכול להיות שיהודים רגילים יפיצו כל כך הרבה שנאה ושקרים נגד אחיהם.
Njuf 02.03.2310:21
114. תיזהר חסמו אותי לשבועיים על אמירה כזאת ליוזר שהפיץ שנאה מטורפת (ואותו לא חסמו עד כמה שידוע לי)
בתגובה להודעה מספר 36
גם זה יעבור 02.03.2310:27
125. מוכן שיחסמו אותי על זה (אם כן זה כמובן יהיה אפליית ימניים כי יש פה כמה יוזרים מהצד השמאלי שפוגעים אישית בחברים פעם אחרי פעם ולא נחסמים).
בתגובה להודעה מספר 114
אני לא מסוגל לשתוק כשאני קורה דברים כאלה שנשמעים כמו האמירות שהיו בגרמניה לפני 80 שנה.
אורה 02.03.2309:41
37. יהודי אמיתי הוא אחד שיש לו קשר למסורת ישראל וערכיה
בתגובה להודעה מספר 10
נראה לי שאין לכן דבר מזה, בגלל זה החיבור שלכם אתם מחפשים ערכים שאין לכם.
Njuf 02.03.2310:22
115. יהדות זה לאום לא רק דת, אצלנו היהדות היא קודם כל לאום
בתגובה להודעה מספר 37
לא הנאצים, לא האנטישמים ולא המחבלים מבדילים בין מי שדתי יותר או דתי פחות, מה שחשוב להם הוא שאנחנו חלק מהלאום היהודי וזה חזק יותר מהדת.
אורה 02.03.2310:46
159. הלאום היהודי מבוסס על הדת- זו עובדה
בתגובה להודעה מספר 115
יהודי שמתנכר לדת היהודי, משהו אצלו לא בסדר מבחינת הזהות שלו. 

היהדות באה לידי ביטוי במיגון דרכים, יש דתיים, יש חרדים יש מסורתיים ויש חילוניים - כל אחד לפי הדרגה והרמה שלו וזה בסדר! אבל להתנכר לאחים היהודים, להתנכר ליהדות על הערכים והמורשת המפוארת, זה לא בסדר.
היהדות לאורך השנים קיימה דיונים וויכוחים, כל הגמרא מבוססת על מסורת של חקר ודיון. מי שמתנער מזה מוציא את עצמו מהכלל.
Njuf 02.03.2310:49
165. אף אחד לא מתנכר, המסורת חשובה כחלק מהלאום. רק תשימו לב שרבים מכם הפכו לסיקריקים החדשים
בתגובה להודעה מספר 159
אורה 02.03.2310:50
167. המתפרעים האנרכיסטים אתמול הוכיחו לנו שהם רוצים דם
בתגובה להודעה מספר 165
זו לא דרך היהדות!
Njuf 02.03.2310:55
174. זה נקרא אנרכיסטים? די לדקלם דפי מסרים שאת שומעת מבכירי הליכוד.
בתגובה להודעה מספר 167
זה לא דומה למה שהיה בהתנתקות (שאגב הליכוד הוביל) וזה גם לא דומה לאלו שרק השבוע שרפו כפר וניסו לדרוס קצין צהל, הם אנרכיסטים. אבל אין בך אץ היושרה להודות בכך. הסיתו אותך שאנחנו אויבים ואנחנו אשמים בכל כמו שהסיתו אנטישמים לשנוא יהודים
מבצבץ 02.03.2311:29
205. קצת ליבה. אנרכיסטים זה מתנגדי שלטון.
בתגובה להודעה מספר 174
ואלו של ההפגנות באים לערער את הלגיטימיות של השלטון. 
ולכן הם אנרכיסטים.

לעומת מתנגדי ההתנתקות שלא רק שלא התנגדו לשלטון, אלא שהם הקימו את השלטון, שבגד בהם ברגע של איום משפטי על שרון.

כך שגם מי שמצית בתים או חוסם כבישים לא נחשב אנרכיסט. 
כל עוד הוא לא מערער על עצם קיומו של המשטר
Njuf 02.03.2311:39
208. אנרכיה בפני עצמה היא מצב של ערעור לגיטימיות השלטון
בתגובה להודעה מספר 205
מי שפועל כנגד החוק הוא אנרכיסט
מבצבץ 02.03.2311:48
213. ולכן המפגינים של אמש, הם אנרכיסטים לעומת השאר
בתגובה להודעה מספר 208
לא כל מי שפועל נגד חוק מסוים הוא אנרכיסט, הרי כל הפגנה באה לפעול נגד חוק.
מקורי 02.03.2309:48
52. גוש השמאל-ערבים הפרזיטי לא מתקרב
בתגובה להודעה מספר 10
לעסקים, וכוח העבודה ולשירות הצבאי שיש בגוש הימין (חשבון פשוט של מנדטים)
אני משוכנע שאם ניפרד, גוש הימין יצמח בגדול מכל בחינה ויהיה אפילו יותר טוב מעכשיו.
ולעומת זאת גוש השמאל יתרסק לתוך עצמו. גם בלי להכניס לכם את הערבים שאתם כל כל אוהבים, למרות שבעצם אתם צריכים לקחת אותם
חוצב להבות 02.03.2309:50
57. אין להם גוש - מה שמחבר אותם זה שנאה
בתגובה להודעה מספר 52
תאר לך שחס וחלילה גם אנחנו וגם הם גולים מארצנו

נראה לך שישאר זכר מהם? בדיוק כמו עשרת השבטים יעברו לרחוב הסמבטיון פינת תהומות השאול

אין להם דבק, אין ערכים, אין זהות למעט השנאה והרצון לשמר את הכוח
מקורי 02.03.2309:53
63. המנהיגים שלהם מלאי אגו ושיגעון גדלות
בתגובה להודעה מספר 57
יחסלו אחד את השני יותר מהר ממה שאפשר לדמיין
Njuf 02.03.2310:25
122. תגובה הפוכה ב180 מעלות מהמציאות
בתגובה להודעה מספר 52
נתניהו הסביר שאין דמוקרטיה משגשגת ללא בית משפט עצמאי. אנחנו נפריח את השממה כפי שעשינו במאה הקודמת, ואתם תהיו עוד מדינה ערבית נחשלת. הרי אתם כל הזמן רוצים להידמות להם ולא מצליחים להבין את הרציונל שאנחנו משגשגים כי התנהגנו בצורה מסויימת והם נחשלים כי התנהגו בצורה אחרת. לדוגמה אם הסיקריקים (אתם) הייתם בשלטון בעת הקמת המדינה הייתם חושבים בדיוק כמו הלאומנים הפלסטינים שאסור לוותר על גרגר מאדמת ארץ ישראל ומסרבים לתכנית החלוקה. זה מה שהקיצוניות שלהם גרמה להם לעשול ולכן הם עד היום בלי מדינה ואנחנו אחת המדינות המשגשגות בעולם. תבינו את זה.
מקורי 02.03.2310:51
170. לא רציני לקחת כעשרה מנדטים מגוש הימין
בתגובה להודעה מספר 122
ולהפוך אותם לחזות הכל.
בגוש השמאל יש כ-14 מנדטים של ערבים (כולל מי שלא עבר את אחוז החסימה) ועוד כ-6 מנדטים של אנרכיסטים - הכוח של מרב מיכאלי-מרצ. ועוד כמה שבכלל טוענים שהם בימין כמו ליברמן וסער שאני לא בטוח שרוב מצביעיהם יעדיפו לחיות בחברת השמאל והשמאל הקיצוני. 
אלו שישארו, בתקווה שהמנהיגים שלהם לא יסתכסכו עם עצמם בשל אגו בשמיים, גם אם יהיו מוצלחים, יתקשו להשיג כוח עבודה איכותי ולא יהיו הרבה קליינטים לתוצרת שלהם. 

בגוש הימין יש מספיק אנשים רציניים עם קבלות על עשייה ושאיפות גדולות לעתיד, רובו ככולו מורכב מכאלו שממש לא עונים לתיאור הקיצוני שלך.

ואגב במקרה כזה (בתיאוריה עסקינן) יכול להיות שהיו מחליטים בהסכמת הצדדים על הקמת אוטונומיה חרדית-דתית כלשהי שתיראה כמו בני ברק ו-100 שערים (הציבור שגר שם אוהב את זה), אבל זה כבר משהו אחר, ויכול להיות פיתרון מוצלח במקרה שממש לא יצליחו לגשר על פערים כאלו ואחרים
YagiUda 02.03.2309:56
68. תפסיק לזרוע שנאה. יש יהודים טובים בשני הצדדים
בתגובה להודעה מספר 10
מהצד השלישי 02.03.2309:59
73. העם היהודי שרד את המן את השואה פעמיים חורבן בגלל אנריכסטים קורח ועדתו ממש דומה לסיפור שלכם. תתקדם.
בתגובה להודעה מספר 10
Njuf 02.03.2310:27
126. כשאתה אומר אנרכיסטים אתה מתכוון לכאלו שלוקחים את החוק לידיים ושורפים כפר ומנסים לדרוס קצין צהל כן?
בתגובה להודעה מספר 73
מהצד השלישי 02.03.2310:45
158. חבל שאתה מאלץ אותי לכתוב כך על קצין צה''ל. הקצין הזה שקרו רמאי ברמה ששומר נרדם נשקו נלקח ושמעירים אותו הוא צועק לא ישנתי.
בתגובה להודעה מספר 126
חבל שהשופטת עידנה את מה שכתבתי.

אשמח אם תעדכן אונו כמה אנשים נשרפו 

למה אין תמונות בתים שרופים ולמה גופת השהיד

נעלמה בלי צילומי קלןזאפ
יאצק 02.03.2310:57
180. האמת לא נר לרגליו לבדוק אם לא בוט איראני שמחפש לסכסך ולהפיץ פייק...
בתגובה להודעה מספר 158
מהצד השלישי 02.03.2311:11
200. לכן יש צורך לחנטך הנער על פי דרכו. לא לוותר לא לשתוק ולא להגיד אין סיכוי.
בתגובה להודעה מספר 180
טוביה 02.03.2310:02
78. היהדות המציאה את המושג עבודת אלילים.
בתגובה להודעה מספר 10
עבודת אלילים זה לייחס כוחות ויכולות למשהו שהוא אינו בורא עולם.

מי שמאמין שהכסף שלו מסייע לו, שכוחם של בני אדם שומר עליו -
הוא עובד האלילים, פגאן עם השקפות מעוותות.
משוכנע שהוא נאור וללא אמונה - אך הוא עיוור ולא רואה איך הוא עבד להונו ובוטח בעצמו.
סגידה עצמית היא עבודה זרה כאשר אותו אדם בכלל לא מודע לכך שהוא סמרטוט.
הימני_בעמ 02.03.2310:12
96. אז רגע
בתגובה להודעה מספר 10
שירתתי בצבא
אני משרת במילואים
יש לי חברת פיתוח תוכנה
אני משלם ערימות של מיסים

אני תומך ברפורמה
לא יצאתי להפגין

אני לא יהודי?
Bizi 02.03.2310:17
107. רוב אלה שהפגינו הם אנרכיסטים, מיעוט שולי שעושה הרבה רעש. ישראלים? אולי. יהודים?? ספק גדול! לא חוששים שתרדו מכאן,פשוט לכו!!
בתגובה להודעה מספר 10
בשישי_לשישי 02.03.2310:19
110. אתה נאיבי אם אתה חושב שרוב הימין דתיים
בתגובה להודעה מספר 10
אני ימני, אתאיסט, הייטקסט ויש עוד רבים כמוני שאני מכיר,
הצבעתי לבן גביר כי צריך מי שימשוך את ביבי ימינה.
כדאי (לטובתך-אם אתה לא מגיב בשכר) שתצא מהקיבעון המחשבתי.
יום טוב
Njuf 02.03.2310:29
128. נו הצליח בן גביר למשוך אותו ימינה? 14 נרצחים בפחות מחודשיים
בתגובה להודעה מספר 110
הוא הבטיח לנו שיעשה פה סדר ויפסקו הפיגועים שהרי הם סיפרו לנו שהפיגועים קרו בגלל הממשלה ובגלל האחים המוסלמים על אף שזו הייתה השנה עם מספר הפלסטינים ההרוגים הגדול ביותר בעשורים האחרונים. מה המשמעות מבחינתכם בכלל למילה ימין? רק לצאת גבר גבר בעיניי עצמכם?
פרופסור סנייפ 02.03.2310:41
152. לכן קוראים לזה ימין פופוליסטי, אין באמת פתרונות יש דמגוגיה(היועמ''ש\חיות\תקשורת\אופוזיציה אשמים)
בתגובה להודעה מספר 128
yama 02.03.2310:20
113. אמר לך תנסה אותנו !!!! מה אתה מחרטט קמעות לבוש פולני. תשחררו אותנו מהגייס ה-5
בתגובה להודעה מספר 10
העם שלי 02.03.2310:34
139. אשליות
בתגובה להודעה מספר 10
חלומות לא תמיד מתגשמים .כי הם בסך-הכל חלומות .
חלוץ שפוי 02.03.2310:59
183. צריך אוטנומיות
בתגובה להודעה מספר 10
נעזוב אותם לנפשם והם יעזבו אותנו לנפשנו, אין שום סיבה להישאר ביחד
uz7 02.03.2311:43
211. אלה ישראלים רודפי בצע, בולשביקים, אנטי דמוקרטיים, ששכחו כל קשר ליהדות.
בתגובה להודעה מספר 10
ירמיהו 02.03.2309:52
60. שבוע שעבר בעלה של הנהנתנית דרש מכל חברי הכנסת שלו להתייצב בועדת הכספים בכדי לאשר לאשתו תקציב ביגוד ואיפור !!
בתגובה להודעה מספר 7
משכך, על מה הבכי והנהי כלפי אזרחים שמממנים מכיסם למליונרית הנהנתנית הזו את סלון היופי שלה, שאינם רשאים למחות בפניה על מהלכים שבעלה זומם לחיסול הדמוקרטיה ( בעיני המוחים כמובן....).

הדמוקטטורה של משפחת הקיסריון במלוא עלבונה !!

אוויטה או אימלדה מרקוס נכנסה לחיינו !!
אבל העם היהודי לא יתכופף בפני שום משפחת מלוכה ובודאי לא זו מושחתת.

אנחנו חניכים של מרדכי היהודי !!
מקורי 02.03.2310:00
75. הם גם שותים קפה ממכונת אספרסו יקרה. איזה אסון..
בתגובה להודעה מספר 60
אלו שלא היה אכפת להם בגרוש מ-50 מיליון שהלכו לפח במבצר של הנוכל בנט,
מתלוננים על דרישות סבירות למדי (של כמה אלפי שקלים) שמגיעים לראש הממשלה ורעיתו. אנשים במעמדם לובשים בגדי יוקרה ומסתפרים במקום מכובד, וזה לא צריך לצאת מהחשבון שלהם. השכר של ראש הממשלה נמוך משמעותית משל רמטכ"ל, מפכ"ל, שופט עליון, נשיא ועוד..

יראו אותם אוכלים פיצה משובחת עם תוספות, יתחילו להתחרפן. מר ירמיהו, הבעיה הזאת מצריכה טיפול של מומחים. ההסתה התקשורתית דפקה לכמה אנשים את המוח בצורה קשה מאוד
ירמיהו 02.03.2311:09
198. כמה מקורי !! פייק ה''חמישים מליון'' !! להלן ציטוט מקורי:
בתגובה להודעה מספר 75
"ההסתה התקשורתית דפקה לכמה אנשים את המוח בצורה קשה מאד"...

זהה את זה שמתאר בצורה כל כך מוצלחת את הדבשת שעל גבו !!

אגב, מה עם תקציב 53 מיליארד ל"אחים המוסלמים" ??
תתעדכן אצל סמוטריץ.
ביחד עם ביבי התקציב ל"תומכי הטרור" ממשיך לצאת לאותה דרך שבנט התווה, בממשלת בן גביר. 

תהנה לרוויה עם כוס האספרסו בחווילה בקיסריה- שאותה אולי תקבל מהנהנתנית בתנאי שתביא איתך את הטבלית למכונה.
מהצד השלישי 02.03.2310:05
82. נודע לי ממשרד איכות הסביבה שרמות גז מתאן בכיכר הגיעו לרמה מסוכנת. הם אכלו חומוס מקולקל?
בתגובה להודעה מספר 60
חוצב להבות 02.03.2310:05
83. אתה מתבלבל - העם היהודי לא איתך ולמרות השם היפה - אין דבר שקושר אנשים בדעותיך לשרשרת הדורות היהודית
בתגובה להודעה מספר 60
הבירור יתחיל ואז נבין שבדיוק כמו

יהודה מול ישראל
החשמונאים מול המתיונים
הפרושים נגד הצדוקים
הרבנים נגד הקראים
היהודים מגד השבתאים
ה"אורטודוקסים" נגד הרפורמים

נבין בדיוק מי נאמן לעם ישראל תורת ישראל וארץ ישראל באמת ומי מסלף ומשקר
Njuf 02.03.2310:30
132. מוזר שלא השוות את עצמכם לסיקריקים שהביאו לחורבן הבית
בתגובה להודעה מספר 83
זה בדיוק מה שאתם. ההיסטוריה תשפוט אתכם.
חוצב להבות 02.03.2310:37
145. אנחנו צאצאי הפרושים לבית הלל - אנשים מתונים ומסבירי פנים - אבל כשקם כוח נטע זר לחרב אותנו מבפנים - נעמוד על רגלינו האחוריות
בתגובה להודעה מספר 132
Njuf 02.03.2310:39
149. המשפחה של אבא שלי כולה נרצחה בשואה על עצם היותם יהודים
בתגובה להודעה מספר 145
הוא בכל זאת עלה לארץ ולחם במלחמות ישראל, גם אני שירתתי בקרבי להגן על המדינה היהודית היחידה בעולם. איך אני נטע זר? בגלל שאני לא חי כאילו אני בימי הביניים? מי קבע שצריך להיתקע בזמן ורק כך אתה יהודי אמיתי ואי אפשר להתקדם?
פרופסור סנייפ 02.03.2310:42
153. +12
בתגובה להודעה מספר 149
דוז פואה
חוצב להבות 02.03.2310:46
161. יש הבדל בין קדמה לבין ניתוק - הניתוק מהחוט שמקשר את שרשרת הדורות הוא ברור וחד משמעי
בתגובה להודעה מספר 149
יהדות זה כמעט ולא ענין של גזע - אלא ענין של דרך חיים

מי שיהודי אך ורק בגלל שסב סבו היה יהודי - הוא מעט יהודי וילדיו ככל הנראה כבר יעלמו בכלל מהעם
Njuf 02.03.2310:51
168. זו תפיסה גלותית שנכונה לגולה. ואם הייתי חי בגולה סביר שהייתי מסורתי יותר
בתגובה להודעה מספר 161
בישראל אין צורך בחשש מפני התבוללות, המסורת והמאפיינים היהודים מונכחים בכל נשיצה שלך במדינה הזאת. די לגלותיות.
חוצב להבות 02.03.2311:09
197. התפישה שלך בדיוק עומדת עכשיו לבירור - והתוצאות צפויות מראש
בתגובה להודעה מספר 168
ירמיהו 02.03.2311:21
202. ''היהודים נגד השבתאים'' אבל הם ממליכים מנהיג שדמותו ומעשיו מתכתבים עם ערכי השבתאות.
בתגובה להודעה מספר 83
וכנגד ערכים אלה שמהם נגזרת ההפיכה המשטרית בראשותו של אותו "שבתאי" וחבר המאמינים בו, קם עם ישראל היהודי, הדמוקרטי, הציוני, הממלכתי ונלחם וכנגד כוחות בן בטיח הגברתן, הידוע לשמצה מאגדות החורבן.
ש-עצמון 02.03.2310:15
101. אתה חוצב להבות,לא תצליח לחצוב תקציב לבטלנים של ביבי {אם השמאלנים ינטשו}
בתגובה להודעה מספר 7
חוצב להבות 02.03.2310:18
109. חשוב שהחרדים יקחו צעד דימה ויתחילו להתברג במוסדות המדינה
בתגובה להודעה מספר 101
מעבר לכך - כל חרדי שאחראי לעשרה צאצאים יהודים מדהימים שמגדילים את הצמיחה והפריון עדיף עשרות מונים על כל שמאלן שמרויח כפול ממנו או פי שלוש ממנו אבל חי עם אישה וכלב בדירה שירש מסבתו ומבזבז את רוב כספו בחול ולא תורם לפריון
Njuf 02.03.2310:32
135. אבי ניצול שואה שלחם במלחמות ישראל והביא ארבעה ילדים וגם אני שירתתי בקרבי
בתגובה להודעה מספר 109
החרדי שלא שירת בצהל והביא 10 ילדים בעוני תורם למדינה יותר? בדיחה
חוצב להבות 02.03.2310:38
147. טוב אז כנראה אתה לא מבין איך הכלכלה פועלת - צמיחה מגיעה מפריון - בגלל זה הצמיחה בארץ היא כפול ופי שלוש מהצמיחה באירופה
בתגובה להודעה מספר 135
שמח ששירתת בצבא - לא לוקח את זכויותיך - השאלה מה אתה עושה מכאן והלאה
Njuf 02.03.2310:42
154. לפי מה שאתה טוען בביטחון מדינות באפריקה, מצקים לדוגמה אמורות להיות מהעשירות בעולם, יש שם פיריון מטורף הרבה יותר גדול מאצלנו
בתגובה להודעה מספר 147
אתה מבין שמה שאמרת זו שטות נכון? האישה הישראלית הממוצעת גם בלי החרדים מביאה יותר ילדים מבאירופה וזה טוב לפיריון. אבל להביא 10 ילדים לעולם ולא לתת להם השכלה לא תורם בשום צורה לפיריון ואפילו להפך כאשר הציבור שכן עובד צריך לממן אותם. אגב הם לא אשמים, זו ההנהגה שלהם אשמה.
חוצב להבות 02.03.2310:49
164. ברור שצריך איזון - אני מקוה שהאוכלוסיה החרדית תתקדם לעבר האיזון הזה ותתחיל לתפוש יותר עמדות בכירות במוסדות המדינה
בתגובה להודעה מספר 154
אבל האיזון בצד השני שבור לחלוטין

אנשים שמנצלים את כל הטוב שמשפיעה עליה ארצנו - ויורקים לבאר ממנה הם שותים רק בגלל שהכוח שגזלו מהעם עומד להעלם להם.
Njuf 02.03.2310:53
173. זה שצריך איזון זה יפה רק שזה לא יקרה כל עוד תמשיכו לקרוא למי שמפתח את המדינה הזאת בוגדים ולא יהודים
בתגובה להודעה מספר 164
ולהם תמשיכו לתת את הכספים על מנת לא לעבוד ולא ללמוד כי זה טוב לכם פוליטית
חוצב להבות 02.03.2311:01
186. אני לא חושב שאני צריך לקרוא למאן דהוא בוגד ולא יהודי - המחנה שלכם כמחנה - מוכיח את זה בהתנהגותו
בתגובה להודעה מספר 173
מקורי 02.03.2311:02
189. נוח לו להעביר את הדיון לחרדים
בתגובה להודעה מספר 147
כשבפועל הם רק כעשרה מנדטים מגוש הימין שמונה כרגע 64, ושווה אף יותר (אם נקזז את המנדטים שברחו לסער וליברמן ושקד)

קשה להתמקד ובעצם להתמודד עם העובדה שגוש הימין גם בלי החרדים מונה יותר מגוש השמאל ורובו ככולו חפץ ברפורמה החשובה שתאפשר לימין שניצח בבחירות לשלוט במדינה בצורה הכי לגיטימית והכי דמוקרטית בעולם.
המצב הזה שיש דיקטטורה שמאלנית שקובעת הכל, מאוד נוח לאנשי השמאל. אבל זה לא דמוקרטי ודבר מסוכן בעליל, ובטח אחרי שראינו וספגנו מהדיקטטורה שלהם אכיפה בררנית ארורה בכל מישור. 
לא היה להם שכל לנהוג בהגינות מינימלית כלפי יריבים פוליטים, הם השתינו על הציבור מהמקפצה, ועכשיו בוכים שהציבור החליט לעשות סוף למאפיית הבכירים בעיני עצמם
ש-עצמון 02.03.2312:21
233. לא תורמים לביטחון,תורמים מעט מאד לכלכלה {בלי שמאלניים תיאלצו לעבוד!}
בתגובה להודעה מספר 109
נוזו 02.03.2309:32
9. אח- אני מאמין שהימנים משלמים יותר מיסים מכל אוכלי החינם שאתה מכיר עם הפנסיות התקציביות
בתגובה להודעה מספר 5
ראנץ 02.03.2309:54
65. לא מסתדר
בתגובה להודעה מספר 9
משלמים מס על פנסיות תקציביות.
הפנסיות התקציביות מאוד גבוהות.
ככל שהפנסיה גבוהה יותר-המס המשולם עבורה גבוה יותר
דיוגנס 02.03.2309:33
11. צא ולמד בור ועם הארץ!
בתגובה להודעה מספר 5
קונדור 02.03.2309:34
15. שיקחו את הכסף שלהם ויטוסו מכאן. נסתדר היטב בלעדיהם. הכסף שעשו, המדינה עזרה להם. יורקים לבאר ממנה צמחו ושתו.
בתגובה להודעה מספר 5
סוג של בוגדים בעמם.
טוסו מכאן דרך צלחה.
על כל שקל שתוציאו, אנשים פטריוטים ואוהבי הארץ יעשו 10, ישלמו מיסים וילחמו למען הארץ.
השמאל המשיחי - קווים לדמותו.
ש-עצמון 02.03.2310:15
106. מי יילחם?,בטלני המגזר החרדי?
בתגובה להודעה מספר 15
קונדור 02.03.2310:59
182. כן. הבטלנים שמחזיקים עשרות עמותןת שאתה ושכמותך נעזרים בהם יום יום.
בתגובה להודעה מספר 106
מי לא ילחם? האנרכיסטים השמאלניים שמתחמקים משרות צבאי בהמוניהם.
תעשיה פורחת של עבר נפשי כדי לחמוק משרות בצבא הכיבוש!!!! ולצאת להפגנות עם המחבלים הערבים כנגד במדינה הציונית.... רק השבוע התרמתם למחבלי חווארה שבכפרם בוצעו מאות פיגועחם כנגד יהודים, רק כי הם יהודים. טול קורה!!! 
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה!!!
ש-עצמון 02.03.2312:22
235. קישקוש. אני לא נעזר בעמותות.
בתגובה להודעה מספר 182
אני ממש לא שמאלני,הרבה יותר ימני ממך,מביבי ומגולדקנופף גם יחד.
נבל עשור 02.03.2309:37
22. אף אחד לא מגן עלי ואף אחד לא מממן אותי
בתגובה להודעה מספר 5
נראה אותם עוזבים למקום טוב יותר.
הם פה כי מתאים להם .
מחר שיהיו פה בעיות כלכליות ,אז הם יעזבו.
הם פה כי כדאי להם.
גם זה יעבור 02.03.2309:37
23. חחח
בתגובה להודעה מספר 5
כל מי שרוצה יותר ממוזמן לעוף מהמדינה.

לא רוצים כאן אנשים ששונאים יהודים ושונאים את המדינה.
טלקו 02.03.2309:37
24. זאת בדיוק הבעיה שלכם מאז ומתמיד. אתם חושבים שהעולם קיים עליכם. אז זהו, שלא!
בתגובה להודעה מספר 5
לא אתם בניתם את המדינה, לא אתם מקיימים אותה ולא עליכם העולם עומד. שנים רבות שאתם מאיימים לעזוב. לכו... לכו ואל תחזרו לעולם! הרסתם את המדינה כשהבאתם לכאן את כל הסודנים, אריתראים וכו', הרסתם את המדינה עם כל מצעדי הבהמות שלכם ותמיכה גורפת בקהילה ה'עלק' גאה ועוד יבוא של גויים לכל מיני מצעדי הטינופת. הרסתם את המדינה עם עודף אדיר של משפטיזציה תומכת מחבלים ושנאת יהודים. הרסתם את המדינה עם בתי משפט ששופטים לפי אג'נדה שמאלנית רדיקאלית שלא משקפת את רצון העם. הרסתם את המדינה עם מערכת חדשות שמאלנית מהנדסת תודעה, והדרך להמשך ההרס עוד ארוכה.

מי המפגינים? אנרכיסטים מהקהילה הגאה. נראה לך שמעניין אותם באמת רפורמה?! מעניין אותם שיראו את הדגלים שלהם ויכירו בחולניות שלהם. שישמעו את הטינופת שהם עושים ויכירו במעשים המכוערים שלהם. לכו אחי, לכו לכל הרוחות ואל תחזרו. העם היהודי ב"ה יצליח להתקיים בקלות והרבה יותר טוב בלעדיכם. אתם לא מלח הארץ ולא נעליים, אתם בזבוז אנרגיה גדול יותר מאשר תועלת.

סעו לשלום, ויפה שעה אחת קודם. אנחנו כבר נתקן ב"ה את כל הנזקים הקשים שעשיתם כאן במשך 70 שנה.
מחדד עפרונות 02.03.2309:40
33. +1
בתגובה להודעה מספר 24
גם זה יעבור 02.03.2309:43
43. ++
בתגובה להודעה מספר 24
IDFMan 02.03.2309:45
46. אתה יודע שאתה משקר
בתגובה להודעה מספר 24
בלי למצמץ. אבל לכתוב שקרים זה מאד קל.
המפגינים הם אנרכיסטים גאים?? שקר וכזב.
טלקו 02.03.2309:46
49. מאוד לא משקר, מציאותי. יודע מאוד ורואה מצוין מי הם. הדגלים הארורים האלה מופעים בכמויות בהפגנות האלה.
בתגובה להודעה מספר 46
עלי 02.03.2309:45
47. ++
בתגובה להודעה מספר 24
יהודי צפוני 02.03.2309:48
53. תגובה יותר ממדהימה
בתגובה להודעה מספר 24
לייק גדול
michel 02.03.2310:07
87. השקר הפך להיות דרך חיים בהשראת המנהיגים העבריינים.
בתגובה להודעה מספר 24
מחזיק לך אצבעות שתבריא במהרה.
טלקו 02.03.2310:31
134. תודה רבה, גם אני מאחל לך רפואה שלימה כי נראה שהמצב שלך קשה יותר
בתגובה להודעה מספר 87
כשאדם חולה ולא יודע שהוא חולה זה הרבה יותר קשה.

אני מבין שאתה רואה באליל שלך לפיד מנהיג. זה מסביר עליך הכל. רופא"ש
אורה 02.03.2309:39
31. תחפשו דת חדשה- דמוקרטים אתם לא
בתגובה להודעה מספר 5
ולא רק אתם משרתים בצבא.

אתם המון מוסת שאין לו מחשבה עצמאית!
גרוננשטט 02.03.2310:12
95. ++
בתגובה להודעה מספר 31
ג'ון מגונט 02.03.2309:42
40. ''יגן עליכם'' '' יממן אתכם''
בתגובה להודעה מספר 5
מי שישמע 
אתם מינימום אלוהים 
יאלה סעו מכאן ביי
לכו תחנכו את החברים שלכם
לא מתאים לנו הפאשיזם המתועב שלכם
יאצק 02.03.2309:44
44. מתוק, עברנו את פרעה את אשור את בבל את הצלבנים את ...את...את היטלר ימ''ש וזה לא היה בגלל שהיה לנו צבא עם f35 או טייקונים שאיימו לנטוש
בתגובה להודעה מספר 5
יש מי שמנהל את העולם וזה בטח לא אתם....
עזיבתכם הגם שמצערת כיון שזה אומר גט מהעם היהודי ואובדן צאצאיך מהיהדות ממש לא תשפיע על שרידותינו....
פרופסור סנייפ 02.03.2309:49
54. מונית לדובר העם היהודי ? עשו את זה קודם, לפניך (יותר טוב) ,זה לא משנה
בתגובה להודעה מספר 44
מציע לכולם להפסיק לשלוח אנשים לחו"ל או למעצר, או לים.
רק שונאי ישראל מרוויחים משיח כזה, ויש כאן כמה כאלה שמלהיטים שריפות

חוצב להבות 02.03.2309:54
64. יש פה בירור - הוא יקרה גם אם נרצה וגם אם לא - כפי שקרה לאורך כל ההיסטוריה
בתגובה להודעה מספר 54
יהודה וישראל
חשמונאים ומתיונים
פרושים וצדוקים
רבנים וקראים
יהודים מול שבתאים
"אורתודוקסים" מול רפורמים

ועכשיו עם ישראל מול הפרוגרס ההרסני שמחרב אותנו מבפנים

פרופסור סנייפ 02.03.2309:56
70. הבירור היחיד שאני רואה כאן- פסיכים משיחיים הזויים וסוכני כאוס מול ישראלים נורמאלים שרוצים
בתגובה להודעה מספר 64
מדינת עולם ראשון והם רוב הליכוד, יש עתיד ,המחנה הציוני, הציונות הדתית, העבודה ולפחות חצי מר"ץ
חוצב להבות 02.03.2310:00
76. טוב - תתכחש להסטוריה - בסוף תבין
בתגובה להודעה מספר 70
פרופסור סנייפ 02.03.2310:08
89. ההיסטוריה שלנו כ''כ ארוכה שניתן למצוא דוגמאות גם לסיקיריקים =חרד''ל שהרסו הכל
בתגובה להודעה מספר 76
בשל שנאה וקיצוניות בלתי מתפשרת.
גם זוכרים את: "היה לא תהיה" בהקשר להתנתקות, ואת הלקח אח"כ:
"נכשלנו להתנחל בלבבות"
ובכן, הקו ההזוי שמובילים הקיצונים לא יסייע להתנחל בלבבות אלא להבעיר את השטח.
זה שראשי נוער הגבעות בעבר, הם במוקדי קבלת ההחלטות בהווה- טעות קשה של נתניהו והוא מתחיל להבין זאת. עובדה שסמוטי ובן גביר מודרו מאירועי חווארה, כי גורמי הביטחון יודעים שזה הבייס שלהם שהתפרע שם, אז איך תכניס אותם לדיון רגיש אם לא סומכים על מניעהם ?
חוצב להבות 02.03.2310:11
94. לצערי אין קשר להרסו או לא - יש קשר לפיצול שחייב לקרות
בתגובה להודעה מספר 89
ברור שיתכן שהוא יפגע בעם ישראל - אבל זו כבר בחירה של המתפצלים ולא שלנו
פרופסור סנייפ 02.03.2310:15
102. אתה מחלק למחנות של טוב ורע ואומר ''חייב לבוא פיצול'' ואח''כ- ''זו בחירה של המתפצלים לא שלנו''
בתגובה להודעה מספר 94
אני מתחיל לחשוד שאינך ממש מודע למציאות אלא מדקלם סיסמאות ללא הבנה של מה אתה טוען

אגב, הזכרתי סוכני כאוס והזויים-מעניין כמה ממגיבי רוטר הם ישראלים בפועל, אזרחים המתגוררים בישראל וכמה כותבים מארצות הברית הודעות פטריוטיות ולוחמניות, וכמה מארצות זרות אחרות.
חוצב להבות 02.03.2310:23
117. אתה מתבלבל בין התהליך שקורה בפועל - הפיצול - לבין התמיכה שלי בצד שלדעתי מיצג את הזהות שלי ושל אבותי
בתגובה להודעה מספר 102
ואל תדאג אין לאף איראני שיושב באיראן או אמריקאי שיושב בארה"ב את העברית בה אני מביע את דיעותי

אם כבר - התקשורת ומנהיגי המחאה הם סוכני הכיאוס ואזרחים טובים תמימים רבים - שיש כאלה - נוהים אחראיהם כמו עדת זומבים מבלי לתפוש שהם משרתים את המטרות של גופים איראנים ומדינות אנטישמיות
פרופסור סנייפ 02.03.2310:32
136. שים לב- 70 אחוז מהיהודים בישראל אינם שבתאים ולא מתיוונים ולא פרוגרסיבים. מעוז אינו הרוב
בתגובה להודעה מספר 117
לא כל מי שמסתייג מהמהלכים הדורסניים של הפקיד הבירוקרט והאפרורי לוין, שחייב לעמוד בלוח הזמנים(שמי קבע אותו ?) ולא כל מי שמסתייג מאבי מעוז ,אלמוג הדפ"ר ופוגל הפשיסט, הם שבתאים\מתיוונים. הרצון לפיצול, כתות, וקבוצות סגורות בא מתרבות השטייטל והשבט הערבי, לא מאנשים המעוניינים במדינה ליברלית, דמוקרטית במשטר ויהודית בתרבות ,לאום, מסורת ולאור הסדרים שנקבעו עוד לפני הקמת המדינה
חוצב להבות 02.03.2310:44
156. נכון אני מאמין שבפיצול - קבוצה הרבה יותר קטנה ממה שנדמה תעלם מהארץ - כנראה סביבות 10% השאר יאלצו להתמודד עם המציאות שבה עם ישראל קובע
בתגובה להודעה מספר 136
את גורלו לעצמו - ולא כבול בכבלי האוליגרכיה המשפטית

גם בעבר - המתיונים לא כללו את עם הארץ השפוי ברובו שרוצה לחיות ולהרגיש בן חורין בארצו - למרות שברור שלא כולם יצאו ניצים כנגדם וכנגד השיעבוד הסלוקי. צריך תעצומות נפש והקרבה עצמית כדי לשים את חיך בסכנה למען אידאל החירות.
פרופסור סנייפ 02.03.2310:51
169. הרצון הזה שהאחר ייעלם מפה ודי, זהה להזיות על היעלמות הערבים או הרפורמים. מצחיק שחרדי
בתגובה להודעה מספר 156
טוען בעד חירות. מהות הרעיון הדמוקרטי התנתקות מהקודקס הדתי שקבע שהמלך מולך בחסות האל והממסד הדתי כמתווך(כוהנים,כנסיה) וקביעה שהשילטון והחוק ייקבעו ע"י בני אדם חופשיים ושווים- מה שלא ייתכן במדינה בעלת משטר דתי (לא קרה מעולם ולא ייתכן בעתיד, לענ"ד)
חוצב להבות 02.03.2311:06
193. המרחק שעברתם מהרעיון הדמוקרטי כפי שהתבטא באתונה או במהפכה הצרפתית לבין האוליגרכיה הרודנית שאתם מנסים להשית עלינו
בתגובה להודעה מספר 169
הוא מרחק מזרח ומערב

החירות שאני מדבר עליה - היא החירות של העם - להיות אחראי לגורלו - וכן גם יהיו שם חרויות פרט יותר מכל מה שיש עכשיו כרגע. יהדות מעולם - כפי שאמרת לא נכפתה על העם - למעט מקרים נדירים ביותר של גיור על פי חרב.

ותחסוך ממני את הקטלוג - חרדי או דתי - אני יהודי - דתי זה מושג שהמתפקרים באירופה המציאו כדי להמשיך לטעון שהם יהודים למרות שהפסיקו לקיים מצוות.
פרופסור סנייפ 02.03.2311:42
209. העובדה שאתה מביא את אתונה כדוגמה, מאשרת- אין לך מושג מה זה ''הרעיון הדמוקרטי''
בתגובה להודעה מספר 193
80 אחוז מאנשי אתונה היו חסרי זכויות. כולל הצבעה(עניים, נשים, עבדים)
החירות שאני מדבר עליה היא חירותו האישית של כל אדם .אף דת בהיסטוריה\שלטון קודם לדמוקרטיה, לא איפשר זכויות וחירויות לפרט .עד צמיחת הרעיון הדמוקרטי רוב בני האדם היו משועבדים לממסד וחסרי כל זכות מול החוק והשילטון
בדמוקרטיות העם- כלל האזרחים, ולהם רצונות שונים ומגוונים. בישראל המצב אף יותר מסובך- חלק מהעם היהודי אינו אזרח וחלק מהאזרחים אינם בני העם היהודי
לכן, אינך, וגם לא אחרים רשאים לדבר בשם העם היהודי לענ"ד ובטח לא לשלוח חלקים ממנו למקום אחר
חוצב להבות 02.03.2311:51
217. אתונה - במשמעות הכרעת הרוב (של בעלי הזכויות), צרפת במשמעות זכויות האדם והחירות
בתגובה להודעה מספר 209
היום האוליגרכיה המשפטית היא שלטון מיעוט שלא מעניק סעד לרוב האזרחים

אל תנסה להוציא אותי קטן כי לא תצליח

תתמקד בעובדות ובניתוח ההיסטוריה
פרופסור סנייפ 02.03.2312:08
223. לא. הרעיון הדמוקרטי התחיל בפילוסופים בני המאה ה17 וה18 שקראו תיגר על הממסד המלוכני-דתי
בתגובה להודעה מספר 217
כיצד נוצר "הרעיון הדמוקרטי" אתה יכול להתחיל כאן, במחקר שמתמודד עם חוסר ההתאמה בין הרעיון הדמוקרטי לאסלאם.
ובכן, לדעתי(פ.ס)זה נכון בעוצמה פחותה לגבי כל דת מונותיאיסטית

הנאורות מהי?
על שאלה זו ניסה להשיב הפילוסוף הגרמני עמנואל קאנט במאמרו משנת 1784
"תשובה לשאלה: הנאורות מהי?". במאמרו הגדיר קאנט את המושג "נאורות", ובכך
קבע למשך דורות את אופן הדיון במושג זה. קאנט כותב כי "נאורות היא יציאת
האדם מחוסר־בגרותו, שהוא עצמו אשם בו. חוסר־בגרות הוא אי־יכולתו של אדם
להשתמש בשכלו בלי הדרכת הזולת...'העז לדעת!' היא אפוא סיסמת הנאורות".

יואב רוזנברג | אסלאם ודמוקרטיה – הילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו?

קאנט לא מסתפק בהתייחסות לאדם היחיד. הוא קובע בהקשר החברתי "שציבור
שלם יגיע בכוחות עצמו לנאורות, זה בהחלט ייתכן, ואם רק יניחו לו חופש, הדבר
כמעט בלתי נמנע...השימוש הציבורי בתבונה צריך להיות חופשי בכל עת, ורק
הוא לבדו מסוגל לכונן נאורות בקרב בני האדם". קאנט מאד ברור ביחסו לכנסיה
וליכולת של אנשי הדת לאכוף מוסכמות נצחיות שאינן מבוססות על שכל האדם:
"להתאחד על חוקה דתית קבועה, שאסור להטיל בה ספק בפומבי, אפילו למשך
חיי אדם אחד ולבטל בכך כביכול תקופה שלמה של התקדמות האנושות לקראת
שיפור עצמי ולעקר אותה, ובכך אף לגרום אולי נזק לדורות הבאים, דבר זה אסור
2 בכך קורא קאנט תגר על כוהני הדת ובהמשך המאמר גם על השליטים
בהחלט".
המדיניים, אותם הוא מגביל ביכולתם לפגוע בחופש המחשבה ובחופש הביטוי
של אזרחיהם ונתיניהם. הנאורות נקשרת אם כן בקשר בל ינתק עם הליברליזם
הפוליטי במובן של מתן זכויות יסוד לאזרחים, ובפרט חופש ביטוי פומבי. חשוב
לציין עם זאת, שקאנט אינו קורא לאנרכיזם פוליטי בו כל אדם יכול להחליט בכח
שכלו האם ברצונו לשלם מיסים, להתגייס לצבא, או לציית לחוקי המדינה. קאנט
קורא לציות אזרחי מלא, במקביל לחירות התבונית של כל אזרח. המרחב הציבורי
הוא המקום בו שולטת התבונה, ואילו במרחב בו ממלא האזרח תפקיד פרטי
מסויים (כחייל, כאיש ממשל, כפועל) עליו לציית כדי לשמר את הסדר האזרחי.
הדבר קשור קשר הדוק גם לתפיסתו המוסרית של קאנט, אולם תקצר היריעה
מלתאר קשר זה במאמר הנוכחי.
הנאורות, אם כן, היתה בתחילתה תנועה מהפכנית שקראה להסתמכות האדם
על שכלו בבואו לחקור את המציאות הטבעית וכן את ערכי המוסר האנושיים.
לנאורות קשר הדוק גם למהפכה הפרוטסטנטית של המאה ה־16 שקראה לאדם
הנוצרי להבין את ספרי הקודש בעצמו, ולנתק את עצמו מסמכותה של הכנסיה
ומהבלעדיות של פרשנות כתבי הקודש שנטלו לעצמם כוהני הדת הקתולית.
השפעה נוספת היא השפעת המהפכה המדעית שהביאה להשגים מרשימים מאד
בכוח שכלו של האדם והתבוננותו האוביקטיבית בטבע. הנאורות, ביסודו של דבר,
איננה מכירה בסמכות דתית, אלוהית, כנסייתית או פוליטית, והיא מציבה במרכז
המחשבה הפוליטית את חירותו של האדם ואת ריבונותו על גופו ועל שכלו. לרבים
בישראל בימינו, נשמע משפט זה כמעט טריוויאלי. אולם אין צורך לחזור שנים
רבות לאחור כדי להזכר, כי לאורך מרבית ההסטוריה האנושית לא היה האדם
ריבון על עצמו, ולא היתה לו חירות וזכויות יסוד. בני האדם היו כפופים למרות
פטריארכלית, לפיאודלים, לכנסיה ולעוד גורמים רבים שקבעו עבורם מה יחשבו,
כיצד יתלבשו, במה יעסקו, עם מי יתחתנו ועוד ועוד דברים שכיום מעוגנים בחוקי
יסוד המעניקים לאדם את הזכות להחליט בנושאים אלו לבדו.https://strategicassessment.inss.or...
חוצב להבות 02.03.2312:14
226. אתם אוהבים לטפוח לעצמכם על השכם עם אידאל הנאורות אבל מעבר לעובדה שנאורות מושלמת היא לא אידאל שכן היא מובילה לניהליזם
בתגובה להודעה מספר 223
ברור שאנשים שלא מצליחים להתמודד עם העובדה שהמדינה מוחזקת בידי אוליגרכיה משפטית ובשעה שהם זועקים דמוקרטיה מגרונם - לא מצליחים להבין מהי דמוקרטיה - אלו לא אנשים נאורים

תפריד מדע ומוסר - הנאורות המדעית אינה נאורות מוסרית - לדעתי המוסר שלכם מוביל לאבדון ולדעתך המוסר שלי מוביל לאבדון - מי צודק?

לאלוהים הפתרונים

לכן דמוקרטיה שהיא שלטון הרוב והגנה על זכויות המיעוט* היא הפתרון היחיד הקביל
כרגע יש פה שלטון מיעוט אוליגרכי שמתעמר ברוב

* - במידת האפשר כל עוד הוא לא פוגע ביסודות המדינה - לדוגמא האויב הערבי
פרופסור סנייפ 02.03.2312:17
229. אתה כל כך קרוב לתפיסה האיסלאמית כלפי הערכים הללו. מרתק. המשך המאמר :
בתגובה להודעה מספר 226
האביב הערבי" — האם יש עדיין מקום לאופטימיות?

ללא ספק, תנועת האחים המוסלמים, כמו תנועות דתיות אחרות (נוצריות, יהודיות
ומוסלמיות כאחד), מאמינה כי האדם אינו ריבון לעצמו, וכי מרות האל וכתבי
הקודש מחייבים את האדם ומטילים מגבלות על אורחות חייו. התיאולוגיה,
בפרשנותה לכתבי הקודש, מגלה רבדים נסתרים במציאות, ששכלו של האדם,
המדע והטכנולוגיה לעולם לא יצליחו לחשוף, בניגוד לרעיונות הקאנטיאנים
בדבר אפשרות כיבוש האושר על בסיס התבונה האנושית בלבד. גם העולם הערכי,
והשאיפה לכינון צדק עלי אדמות, מחייבים לדידם של האחים המוסלמים הסתמכות
על ההלכה ועל כתבי הקודש, והעדפתם על פני חוקי אנוש. במובנים אלו קרובה
תנועת האחים לתנועות אנטי ליברליות מערביות, ומוכרת ההשפעה הרבה של
הוגים מערביים כאלו על האחים, כמו גם השפעתם העמוקה על החשיבה השיעית
8
במהפכה האסלאמית באיראן.
אם כך, חשוב מאד להבין מה ניתן לצפות מתנועה אסלאמית ומה לא ניתן
לצפות ממנה. המושג המערבי של "ליברליות" ו"נאורות", ככל שהוא מסמן את
ריבונות האדם וחירותו, חייב להדחות על ידי תנועה החורתת על דגלה את ערכי
האסלאם והשריעה. צריך גם להזכיר את העובדה ההסטורית הברורה שמייסדי
תנועת האחים המוסלמים שאבו לא מעט עידוד מעלייתן
של התנועות הפשיסטיות בתחילת המאה הקודמת. אולם
להבנתי גם על תנועת האחים המוסלמים עברו שינויים
במאה השנים האחרונות, ומנהיגיה הנוכחיים מתמודדים
עם אתגרים אחרים לגמרי מאלו שעמדו בפני מייסדיה
בתחילת המאה ה־20 .כך למשל, מושג הדמוקרטיה, במובן
של קבלת החלטת העם, או במבחנו הפשוט של עריכת
בחירות מדי מספר שנים, לאו דווקא סותר את ערכי הדת
בהם מאמינים חלק ממנהיגי "האחים המוסלמים", וביניהם
גם נשיא מצרים מרסי. במובן זה, ועל רקע האופן בו הביע הציבור הערבי את
עמדותיו בכיכר השוק בשנתיים האחרונות, ניתן להבחין בעיסוק כן ומעמיק מאד
בקרב האחים המוסלמים באופן בו ניתן לאמץ מושגים דמוקרטיים תחת הנחות
המושג המערבי של
"ליברליות" ו"נאורות", ככל
שהוא מסמן את ריבונות
האדם וחירותו, חייב
להדחות על ידי תנועה
החורתת על דגלה את
ערכי האסלאם והשריעה

היסוד של תנועה דתית
חוצב להבות 02.03.2312:22
234. טוב אתה לא סותר את דעותי - אתה רק נותן את פרשנותך עליהם ונסיון לזלזל בהם - כמו שאני כנראה מזלזל בדעות הנחותות שלך שמובילות את האנושות לאסון
בתגובה להודעה מספר 229
אם יש שביב של הסכמה בינינו - הוא יכול להיות רק על עקרון ההכרעה הדמוקרטי ומשמעותו

ולכן על כל שאר הדברים - אני לא אתוכח איתך כי זהו שיח של חרשים של זהויות שונות וערכים שונים
פרופסור סנייפ 02.03.2312:29
241. חלילה מזלזל, אתה מצדיק את הנחתי- אין בנמצא ולא תהיה מדינה דתית דמוקרטית
בתגובה להודעה מספר 234
ואם תומכי ה"רפורמה" במפלגת "חירות-ליברלים" מקשיבים לך, אולי יבינו סוף סוף את הסכנה בגישת הרוטמן את לוין את סמוטי לדמוקרטיה,
הלא הם תמיד אומרים שאין סכנה לישראל חופשית היות ושרה לא תיתן,
היא מאוד ליברלית, וביבי גם..

שלדון 02.03.2309:47
50. לא ידעתי שאתה כל כך עשיר וחזק
בתגובה להודעה מספר 5
חשמל 02.03.2309:53
62. לא צריך אתם לא בעלי הבית של המדינה
בתגובה להודעה מספר 5
כאן מדינה יהודית קודם כל .
Talumalu 02.03.2309:55
67. אל תדאג יש הרבה ימנים כמוני בהייטק שימשיכו לממן.
בתגובה להודעה מספר 5
פלוני אלמוני 02.03.2310:02
79. מדוע אתה סבור כך?
בתגובה להודעה מספר 5
מדוע אתה מתעלם מכמות די נכבדה של אזרחים שלאו דווקא מסכימים עם דרככם, אבל כן בעלי יכולות, גם כלכליות ששירתו בצבא וכו׳. 
מה זה האיום הילדותי הזה?
אם אתם מתיייחסים למדינה כמו חברה כלכלית גרידא משיקולי עלות תועלת קרים ואם לא מסתדר לכם אז תשרפו את המועדון, מה אתה חושב שיהיה?
Idf 02.03.2310:18
108. כי השמאל הוא מתנשא
בתגובה להודעה מספר 79
וחושב ולמיד חשב שהם אשומי הארץ 
אתה צריך לשמוע את אמא שלי בכדי להקיא 
וזאת אמא שלי ואני מכבד אותה 
אבל אתמול כבר אמרתי לה 
שאנחנו לא אשמים שפוךנים רוצנים ורוסים 
מעדיפים להביא ילד אחד וכלב או אוגר 
ואילו עדות אחרות מביאים 3-6 ילדים 
אז ברור שהם מייוט והפ מבינים את זה 
והם מודים שהם נאחזים בקרנות המזבח 
כי פיצחנו אחרי 70 שנב באמת את השיטה למשול
Idf 02.03.2310:15
103. מעשיף לחיות באושר ובעוני
בתגובה להודעה מספר 5
אבל עם אהבת חינם , וכבוד הדדי 
ואמונה , ואחווה וחברות 
וערבות הדדית 
כל הדברים שצינתי לא קיצים בצד הדמאלי של המפה שם אדם לאדם זאב
SWITCH 02.03.2310:19
111. אם לא תנסו לא תדעו
בתגובה להודעה מספר 5
imsa 02.03.2310:36
144. זה אנחנו מממנים, את כל הפנסיות התקציביות, את הועדים, את המונופולים.
בתגובה להודעה מספר 5
כל המחאה הזאת היא מחאת העשירים שעושקים את הציבור לא בזכות עשייה אלא בזכות שחיתות שלטונית שחוקקה חוקים ורגולציה שתאפשר להם למצוץ את כספי הציבור. ועכשיו שהם מביניל שעומד לבוא סוף לבוננזה הם שופכים את מיטב כספנו כדי לעצור את הרפורמה שתדרוש מהם לספק ערך כדי לעשות כסף.
הישראלי 02.03.2310:39
148. אולי אז תגלה אז את האמת
בתגובה להודעה מספר 5
שגם בנושא הזה אתם חיים בבועה
מהר מאוד כל מקום שהיתפנה יאוכלס מחדש

תראה מה קורה ביחידות המובחרות בצבא
את הקבוצניקים החליפו בכיפות הסרוגות

את הפריוולגים ממהמרכז ביחידות המודיעין יחלפו ילדי הפירפריה(המופלים כיום)
את היזמים יחלפו יזמים חדשים

תראה בצרפת הצליחו "למצוא" שני חתני פרס נובל בפיסיקה מרוקאים ואהרון ברק לא מצא אחד מיכול להיות שופט
הכל תלוי במתן הזדמניות
ש-עצמון 02.03.2312:26
237. והחרדים,מה איתם?
בתגובה להודעה מספר 148
פשטות 02.03.2310:43
155. א. לא יהיו לנו אויבים שמסרסים את המדינה מבפנים. לא יהיו אנטישמים שלא מאפשרים לנו לשרת לפי מצפונינו.
בתגובה להודעה מספר 5
ג. כשהארץ תקיא את קוראי הארץ ואת עמי הארץ הבורים והמושחתים יחד עם הנבלות מהסוג הזה ועם כל הזהויות המוזרות שלכם אור חדש על ציון יאיר ורק טוב יהיה פה.

ולגבי מי שיממן... 
א. כשלא תהיו כאן... והתקציב יתנהל נכון... ולא יבוזבזו כאן מאות מיליארדים על קיבוצים, אומני הפנטזיה ומדעי הריח והכלום חינוך כושל ובתי סוהר שמתאים ממכם ומהחינוך הקלוקל שלכם. ערבים שאר מקורבים וכל מרעין בישין יהיה כאן הרבה כסף.
ב. ברור שכשלא תפריעו לנו ולא תציקו לנו ולא תתנהגומבהתנשאות ובריונות ועל פי חוקי סדום באפליית עובדים ובקבלה ללימודים ולמקצטעות.
באפשרויות ללמוד מדעים וכדומה בלי לערבב עקרונות מטופשים שמראש חונקים את האפשרויות לגבר או אשה חרדים ללמוד.
כשלא תטילו מיסים על אשה חרדית שבסך הכל רוצה ללכת לעבוד ולשלוח את ילדיה למעונות.
דברים יפים יקרו כאן.
כשלא תהיו כאן ודבר דתי לא ימנע מכל מיני מקצועות כי לא יסתובבו כאן במקומות עבודה חצי ערומים או שיח של ריקים סביב נושאים נמוכים כמו שאתם יודעים על מה מדברים וכמה פריצות ובגידות יש במקומות עבודה בין גברים לנשים. נצא מהגיטאות ונקח פיקוד על כל תחומי העשייה .
נעשה את זה יותר טוב.
הכלכלה כאן תפרח.
היינו כאן קודם ונהיה כאן אחרי זה.
עמישראל תמיד היו עשירים וידעו לעשות כסף יותר מהגויים
לא סתם הייתה אנטישמיות נגדנו תמיד.
העולם לא מתחיל ונגמר בכם 

אגב... גם היום ישנם יותר חרדים שעובדים מאשר שלא עובדים .אל תאמינו לשקרים.

מצידי תלכו יהיה כאן רק יותר טוב.

לא אשלח מכאן שום יהודי לא אגרש מכאן יהודים.
לא ממעט מתרומתכם למדינה עד היום למרות שסבורנימשכל הכישלונות זה בגללכם. וההצלחות הם למרות אתם.
תודה על מה שעשיתם. באמת.
אבל הופה...
נסתדר יותר טוב בלעדיכם.
ארץ הקודש לא סובלת אתכם יש כאן תהליך מבורך שמזרז כאן את התכלית של ארץ הקודש
רק טוב יהיה כשתלכו

אשכנזון 02.03.2311:53
218. תגובה מתנשאת של חיי בסרט, אבל תמשיך לחיות בסרט שאנחנו תלויים רק בכם ובלעדיכם לא ניתן להתקיים
בתגובה להודעה מספר 5
זו בדיוק אותה התנשאות שהביאה את ממשלת הימין הזאת ואת הרפורמה החשובה הזאת.
תודה על הדאגה שלך אבל לא תודה.
Jackie_כאן 02.03.2312:23
236. מדהים כמה אתם חיים בבועה
בתגובה להודעה מספר 5
Ofer H 02.03.2309:29
6. לא חושב שבעלי החנויות שם תומכים בחוליגנים האלה.
בתגובה להודעה מספר 1
מעריך שיש שם כאלה וכאלה.
אוהב 02.03.2309:39
30. צריך לחוקק חוק שמי שיברח מכאן, הפנסיה התקציבית שלו תקוצץ ב70 אחוז
בתגובה להודעה מספר 1
חוצב להבות 02.03.2309:42
39. ברור - מה נשלח לו צ'קים לגרמניה?
בתגובה להודעה מספר 30
פשטות 02.03.2310:46
160. כן. מי שתרם למדינה נכבד אותו גם אם יתברר שהוא שירת בצהל של השמאל ולא בצהל של המדינה. וכשהןא יילכו המדינה תפרח
בתגובה להודעה מספר 30
תפרח גם כלכלית יהיה כאן טוב יותר.
היהודים יודעים לעשות כסף תמיד היינו הכי עשירים בשכונה.
תן לנו לנהל את המדינה כמו שיהודים יודעים.
קוראת ותיקה 02.03.2309:50
55. ואז הערבים ישלטו במי שיוותר
בתגובה להודעה מספר 1
חוצב להבות 02.03.2309:55
66. בבקשה לא להפחיד אותנו - תעשו מה שטוב לכם קודם כל
בתגובה להודעה מספר 55
קוראת ותיקה 02.03.2309:57
72. זה בדיוק מה שאני עושה. כמו כולם. לא זקוקה לאישור, תודה
בתגובה להודעה מספר 66
פשטות 02.03.2310:47
162. לא לא ממש לא. אז נטפל בערבים כמו שצריך והם יפגינו נגד ישראל עם נטורי קרטא ויאיר גולן בניו יורק
בתגובה להודעה מספר 55
קוראת ותיקה 02.03.2310:55
176. חחח, מי יטפל בהם בדיוק? ישארו ערבים וחרדים. המדינה תקרוס לתוך עצמה.
בתגובה להודעה מספר 162
פשטות 02.03.2311:01
187. אפתיע אותך... יקרו כאן דברים חדשים ומדהימים. והרבה יותר טובים
בתגובה להודעה מספר 176
כשהצבא יהיה ממוקד בטיפול באויבים ולא באג'נדות.
כשיתאפשר ללוחמים חרדים להשתלב בצהל.
כשהאויבים מבפנים יפגינו נגדו עם יאיר גולן אהוד ברק ונטורי קרטא בניו יורק.
כאשר דברים יתנרמלו כאן ולא קבוצה מטומטמת וםרוגרסיבית ישתלטו כאן על העם והצבא.
דברים טובים יקרו כאן לעם לצבא לבטחון ולכלכה.
קוראת ותיקה 02.03.2311:04
192. צבא? איזה צבא? מאיזה כסף? אילו מוחות?
בתגובה להודעה מספר 187
במדינת דיקטטורה לא יהיה שום דבר טוב.
ש-עצמון 02.03.2312:28
238. לפורום הזיות
בתגובה להודעה מספר 187
פשטות 02.03.2312:36
242. אם מאוד תרצו, אין זה אגדה.
בתגובה להודעה מספר 238
אשכנזון 02.03.2312:01
220. מעניין, זה בדוק? יש לך נתונים שמעידים על כך שישארו רק חרדים וערבים או שמדובר בניסיון הפחדה בלבד?
בתגובה להודעה מספר 176
כי אני ורבים כמוני שהינם אנשים שלמדו באקדמיה ועובדים במשק, ששירתו בצבא ומשרתים בפועל במילואים כנראה לא נעזוב את המדינה ותיהי בטוחה שמדובר בהמון אזרחים כמוני, נדע להסתדר פה מצויין בלי המיעוט ההרסני.
אגב תיהי בטוחה שגם במקרה כזה המון אנשים שלא מסכימים עם הממשלה ישארו פה ויחיו פה כי הם מבינים שהדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר ויודעים שבפועל הדשא שלנו הכי ירוק שיש!
קוראת ותיקה 02.03.2312:02
221. בינתיים.
בתגובה להודעה מספר 220
הדשא שלנו הכי ירוק שיש!

כל השאר אלו השערות בלבד.
אשכנזון 02.03.2312:08
224. כמו שאת משערת, גם אנחנו משערים
בתגובה להודעה מספר 221
רק שאת מנסה להציג את ההשערות שלך כעובדות, אז הצגתי לך את ההשערות שלי גם כן כעובדות.
ושוב תודה על הדאגה רק תדאגו קודם לרשום בתחילה "לדעתי" ואז ניתן יהיה לפתח שיח כי בין דעה/השערה לעובדה יש מרחק רב.

אגב, לדעתך זה בנתיים, לדעתי זה היה וישאר כך גם לאחר הרפורמה החשובה שמובילה הממשלה.
קוראת ותיקה 02.03.2312:10
225. אולי אתה לא בקיא אך בראש הפורום כתוב שהכתיבה היא על דעת הכותב בלבד.
בתגובה להודעה מספר 224
אשכנזון 02.03.2312:14
227. זה תירוץ לניסיון שלך להציג את דעתך כעובדה?
בתגובה להודעה מספר 225
הסמנטיקה של הכתיבה הינה מתנשאת ואף גובלת בגזענות הרבה פעמים ככה שאת התירוץ הזה אני לא מקבל ולכן תגובתי רלוונטית מאוד, כי כמוני ישנם קוראים רבים שאינם בקיאים כמוך והאימרות האלו מסוכנות מאוד! מדובר באימרות שמגיעות מבורות וכמו שהמשפט הידוע והמפורסם אומר: "ללמוד בלי לחשוב זה בזבוז, לחשוב בלי ללמוד זו סכנה".
קוראת ותיקה 02.03.2312:17
228. המטרה שלא תנסה לחנך איש אלא את עצמך ומי שמקבל דברים של אחרים כתורה מסיני, הבעיה אצלו.
בתגובה להודעה מספר 227
התנשאות ושאר המילים, זו תחושה סובייקטיבית שלך וזה לא קשור אלי. 
בבקשה.
איפה ראית גזענות בדיוק?
אשכנזון 02.03.2312:18
230. רק לכם מותר לחנך את כולם ולהגיד לנו איך ומה לחשוב
בתגובה להודעה מספר 228
בגלל זה אתם מקבלים את רצון הבוחר בכזה כבוד ומכבדים את הדמוקרטיה.
מצטער אבל הצביעות הזאת לא עובדת עליי, עומד מאחורי כל מילה שרשמתי בין אם את מקבלת את זה או לא.
קוראת ותיקה 02.03.2312:19
231. לא ממש אכפת לי מה אתה מקבל או לא.
בתגובה להודעה מספר 230
הפרשנות שלך, היא שלך, עניינך
אשכנזון 02.03.2312:21
232. ברור שלא, לרגע לא ציפיתי שתקבלי את דבריי, אני כותב בשביל שקוראים יבינו את הצביעות והבעייתיות בדברים שנרשמו
בתגובה להודעה מספר 231
ככה שהאכפתיות שלך לא כל כך רלוונטית פה בפורום באופן כללי.
Njuf 02.03.2310:08
88. יש יותר אוליגרכיה מביבי ושרה נתניהו?
בתגובה להודעה מספר 1
חוצב להבות 02.03.2310:10
92. כן - מאפיה של שופטים שבוחרים את עצמם
בתגובה להודעה מספר 88
את שרה וביבי תוכל להחליף אם יהיו מספיק אנשים שיחשבו כמוך

איך אני אוכל להחליף את אסתר חיות אם אני ועוד מליונים פה חושבים שסרחה?
Njuf 02.03.2310:15
105. קודם כל את שרה לא בחרתי וגם אתה לא בחרת ובכל זאת היא מנהלת לנו את המדינה
בתגובה להודעה מספר 92
שנית חיות באופן טבעי תופרש בעוד כמה חודשים עפ"י שיטת הסניוריטי כמו כל שופטי העליון והם לא יהיו איתנו 200 שנה כמו ביבי שרה ויאיר כי אין פה חוק הגבלת קדנציות כמו בארהב וצרפת כדמוקרטיות מתוקנות או לחילופין רוסיה וטורקיה שמוכיחות לנו מה קורה למנהיגים שנמצאים יותר מדי זמן בשלטון גם אם העם בחר בהם. שלישית כמה אפשר לחזור על השקר שהשופטים ממנים את עצמם? משנת 2008 יש לקואליציה זכות וטו ואי אפשר למנות אף שופט ללא הסכמת הקואליציה. הדבר גרם למינוי מספר שופטים שמרנים בקדנציה של שקד במשרד המשפטים.
חוצב להבות 02.03.2310:26
124. בלי הרפורמה של לוין - חיות לא תופרש אלא תשובט - ולכן הרפורמה נחוצה
בתגובה להודעה מספר 105
שרה וביבי זאת עסקת חבילה - זה ברור ונהיר כבר 30 שנה
כנראה שיש לכך רוב בעם
Njuf 02.03.2310:35
140. איך תשובט? פשוט התעלמת מהעובדה (לא דעה) שלקואליציה זכות וטו ואין לשופטים יכולת ''לשבט'' את עצמם
בתגובה להודעה מספר 124
אין בך גרם יושרה מצטער
פרופסור סנייפ 02.03.2310:38
146. ''אין דבר כזה ביביסט ישר זה אוקסימורון''
בתגובה להודעה מספר 140
מתחרז עם מ.מירון
Njuf 02.03.2310:40
151. הם מתחלקים לתמימים ולשקרנים
בתגובה להודעה מספר 146
אני קודם כל תמיד מקווה שמדובר בתמים ולא בשקרן
פרופסור סנייפ 02.03.2310:55
177. תמים מצידך, אתה צדיק..
בתגובה להודעה מספר 151
(באופן כללי, לא מגיב ספיציפית לגולש)
מכונת הרעל מיוצגת כאן היטב באלפי תגובות מדפי המסרים המתפשטים כמו תאים סרטניים בפורום, כמה עשרות מגיבים שפועלים כך, לא צריך יותר ע"מ ליצור פייק מציאות
חוצב להבות 02.03.2310:55
175. אני לא ביביסט - לא איכפת לי מנתניהו באופן מיוחד - תתיחס לגוף הדברים
בתגובה להודעה מספר 146
חוצב להבות 02.03.2310:57
181. כדי למנות שופטים צריך את הסכמת הוד רוממות האזרחית חיות והאזרח אבי חימי - מה נראה לך - איזה שופטים בדיוק הקואליציה יכולה למנות?
בתגובה להודעה מספר 140
Njuf 02.03.2311:00
185. אין ברירה ומגיעים להסכמות. בכל מקרה אים יכולת ''לשבט'' כאשר לממשלה יש זכות וטו
בתגובה להודעה מספר 181
העובדה היא ששקד מינתה מספר שופטים שמרנים בתקופתה. את הליכוד לפני כן הנושא כמובן לא עניין כל עוד זה לא היה קשור למשפט של ביבי והוא נתן ללבני למשל להיות שרת המשפטים וזה לא עניין אף אחד בצד שלכם
חוצב להבות 02.03.2311:12
201. בסוף העובדות מדברות - ביום שיהיו בבית המשפט אנשים שמיצגים נאמנה את החלוקה בעם - גם אני אהיה בעד בית המשפט
בתגובה להודעה מספר 185
כרגע יש שם 14.5 משובטים - שעברו את אישור החונטה כדי להכנס בשעריה

ש-עצמון 02.03.2312:29
240. עיסקת חבילה מאד מיותרת.
בתגובה להודעה מספר 124
פשטות 02.03.2310:48
163. תשאל את ליברמן. תשאל את שלטון מםאי תשאל את אנשי מפלגת יש עתיד. יאללה מוסתים פתחו את העיניים
בתגובה להודעה מספר 88
התקדמנו ואתם תקועים עמוק במה שהאג'נדה מספרת לכם.
עדר של שוטים. אספסוף מוסת ואלים
לא סופרים אתכם אתם מיעוט הזוי שרודף אחרי אשה במספרה. אפסים
קוראת ותיקה 02.03.2310:56
179. אנשים לא מבינים שהם אלה הפריבילגים, בעלי הרולקס וכו
בתגובה להודעה מספר 88
כל אלה שאמסלם נבח עליהם. 
הם רואים בהם דמויות לחיקוי.
דוד_נה 02.03.2310:14
100. אז רוטמן יעזוב אותנו?
בתגובה להודעה מספר 1
יש לו דרכון זר
חוצב להבות 02.03.2310:28
127. ידוע לי שיש לו משפחה באוסטרליה - להבנתי הוא אמור לותר על כל זכות לדרכון זר כשהוא נבחר כחבר כנסת
בתגובה להודעה מספר 100
בכל מקרה - לא חושב שעוברת בראשו של רוטמן אפילו מחשבה הקלושה ביותר על רילוקיישן - מה שברור שעוברת במוחם של רוב תומכי האוליגרכיה
דוד_נה 02.03.2310:30
131. יש לו אזרחות אמריקאית לדעתי
בתגובה להודעה מספר 127
וטענת שאנשים עבדו קשה בשביל לקבל אזרחיות זרות והנה לך כמה כאלה מהמחנה שלך. אגב, להרסה מאוד אנשי ימין יש אזרחות זרה. לייחס את זה לשמאל זה הכי טיפשי ששמעתי.
חוצב להבות 02.03.2310:33
137. קודם כל - להבנתי הוא אמור לותר על כל הזכויות האלה בעת השבעתו כח''כ. מעבר לכך, תשוה את כמות האזרחויות הזרות שאנשים הוציאו ביוזמתם בכל מחנה
בתגובה להודעה מספר 131
בוא נעשה עסק

שכל קול בקלפי יהיה שוה אחוז האזרחות הישראלית של אדם משלל האזרחויות שיש לו
כלומר מי שיש לו אזרחות ישראלית ופולנית קולו יהיה שוה 0.5

מה לדעתך תהינה תוצאות הבחירות?

ולמה בכלל שדעתם של אנשים שנאמנותם לארץ מוטלת בספק בגלל אזרחות זרה - יוכלו להשפיע על גורלנו
דוד_נה 02.03.2310:36
143. קשה להוציא אזרחות פולנית
בתגובה להודעה מספר 137
עד לפני חודשייפ אזרחוצ פורטוגלית למשל היה מאוד קל להוציא.

ומי מבקש אזרחוצ פורטוגלית?

בכלל כל הדיון הזה טיפשי. ״הימין״ מנסה להכליל אשכנזים ומזרחים כאילו אנחנו ב1950

תתפקחו כבר, תבדקו את השמות משפחה של מי שהפגין, ואחכ תבדקו את השמות משפחה של מי שמנסה להתיישב באביתר.
חוצב להבות 02.03.2310:59
184. אני לא הופך לדיון של מזרחים אשכנזים - כמו שאמרת גם מרוקאים יכולים לנסות ולהוציא אזרחות זרה
בתגובה להודעה מספר 143
השאלה מי עושה זאת בפועל ולמי נתונה הנאמנות של אנשים שעשו את כברת הדרך כדי להוציא אזרחות זרה?
שייקה הצפוני 02.03.2310:24
118. אתה מוזמן לקחת מזוודה ולהתחפף
בתגובה להודעה מספר 1
מארץ הקודש.. אם לא טוב לך פה סע לשלום על אפך וחמתך נישאר גם אם ממש תנסה שלא
חוצב להבות 02.03.2310:30
133. טוב - נראה איך הדברים יתפתחו - מעבר למילים לוחמניות ונכסי לדלא נידי, אין לכם שום דבר שבאמת קושר אתכם לפה
בתגובה להודעה מספר 118
שייקה הצפוני 02.03.2310:35
141. אתה זה המקשר קשרים?
בתגובה להודעה מספר 133
אנחנו ממש לא צריכים שאתה או כמוך יאשרו לי את הקשר שלי למדינה שלי שנלחמתי ודאגתי ועוד דואג שתתפתח ותהיה טובה אז את רגשי הבעלות על הדת/מדינה שמור לעצמך
קפטן הוק 02.03.2309:26
2. זאת כתובת גרפיטי של ועד השכונה?
בתגובה להודעה מספר 0
יוסף 02.03.2309:26
3. חמודים
בתגובה להודעה מספר 0
inature 02.03.2309:28
4. בתקווה שהביקור הבא יהיה כאזרחית מהשורה ולא כאשת רה''מ.
בתגובה להודעה מספר 0
דגול 02.03.2309:34
13. בעוד שמונה שנים,בנתיים המדינה תממן לה מספרה בירושלים.מגיע לה.
בתגובה להודעה מספר 4
inature 02.03.2309:52
59. בקצב הנוכחי, בעוד שנה היא תבקר כתיירת ממדינת יהודה.
בתגובה להודעה מספר 13
שארם 29 02.03.2309:38
27. בקרוב הסעות לכיוון 1
בתגובה להודעה מספר 4
יש אפשרות לשבת ליד הנהג,,
דמי כיס יתנו לכל אחד,,יאללה החוצה,!!!
inature 02.03.2310:34
138. כאשר הדלק ביהודה יגיע ל-20 שקלים לליטר, תצטרכו לחשוב פעמיים על ההסעות.
בתגובה להודעה מספר 27
איזי מהחונטה 02.03.2309:31
8. די מדהים שדווקא ביום כמו אתמול שרה בחרה להסתפר בכיכר המדינה. מעוז הבורגנות השמאלנית. מעניין מה עבר לה בראש
בתגובה להודעה מספר 0
אני יודע ממקור ראשון שלשרה יש הרבה חברים שמאלנים.
חלקם אפילו גייז.
רובם מבוססים כלכלית או סלבס או שניהם ביחד.

הייתי לא מזמן ביומולדת של אחד החברים שלה.
אושיית תרבות תל אביבית מרכזית.
הוא סיפר על שרה דברים טובים.

ובכל זאת..
להגיע ביום כמו אתמול לכיכר המדינה…

לא ברור לי אם זה אטימות או מעשה מכוון
SlevinKelevra 02.03.2309:33
12. היא עדיין לא הפנימה
בתגובה להודעה מספר 8
Dyoss 02.03.2309:34
14. ככה לקסבה באמצע הלילה, מה עבר לה בראש באמת
בתגובה להודעה מספר 8
איזי מהחונטה 02.03.2309:36
19. יש לך השערה מה עבר לה בראש?
בתגובה להודעה מספר 14
הקלק כאן 02.03.2309:40
35. השערה
בתגובה להודעה מספר 19
קובון 02.03.2309:36
20. ועוד ככה בלי להחתים דרכון? ממש בושה
בתגובה להודעה מספר 8
דגול 02.03.2309:38
28. נכון,כמו ללכת להסתפר בקסבה
בתגובה להודעה מספר 8
של שכם,אותם אנשים,שהצבא צריך לחלץ מלינץ.היה חסר כפות ידיים מגואלות בדם.
אורה 02.03.2309:45
48. ההפגנות אתמול בערב, עברו לירושלים
בתגובה להודעה מספר 8
כשהיא הגיעה למספרה, לא היו באזור מפגינים, אבל אישה אחת שהיתה במספרה עשתה סלפי וקראה לכולם לבוא- זה היה אתמול בטוויטר
בלש גשש 02.03.2309:56
71. לא צריך לעשות לה כלום- מספיק שהתמונה שלה מופיעה
בתגובה להודעה מספר 48
הבושה שלה בלבד. ואם היא גאה במעשיה כנראה לא לקחה בבוקר ציפרלק
סוף - סוף 02.03.2309:52
61. בטח לקבוע תור לוקח במספרה כזו תקופה וכן כן אין סיבה שתשנה מהתיכנון שלה.
בתגובה להודעה מספר 8
במידה ואתמול היו מנסים לעשות לה משהו זה היה מסתיים בירי של המאבטחים. המאבטחים גדלים על כך שאירעו רבין ושאר פגיע המאובטח לא יחזרו. 
אני שמח שלא ניסואחרת הערב הזה היה מסתיים בטרגדיה.
Y to Y 02.03.2310:24
119. למה זה הטליבאן שם?
בתגובה להודעה מספר 8
פשטות 02.03.2311:03
191. אין עליכם, לא מסוגלים להסתכל במראה ולהתסייש מאיך אתם נראים. שרה אשמה. קצת לקיחת אחריות הזהרנו אתכם שלא תשלטו
בתגובה להודעה מספר 8
בעצמכם.

אתם חבורת אלימים
בלש גשש 02.03.2309:34
16. חחח... שיפגינו שם כל יום
בתגובה להודעה מספר 0
שימררו את חייהם של בעלי החנויות והדירות בכיכר המדינה. נראה כמה זמן יתנו להם שם להתפרע
שיפגינו ויחסמו את רמת אביב ג
שיפגינו ויחסמו את הרצליה פיתוח, כפר שמריהו וסביון.
באותו היום יסתיימו ההפגנות
איזי מהחונטה 02.03.2309:38
26. זה לא הכיוון של המחאה. הכיוון הוא לשתק עורקים מרכזיים בגוש דן. אתמול בערב היה אירוע חריג בגלל הנוכחות של הגברת שם
בתגובה להודעה מספר 16
כיכר המדינה זה לא עורק תחבורה מרכזי
מהצד השלישי 02.03.2310:14
98. אני בעד שתחסמו תהרסו ותשרפו את העיר. הגיע הזמן שתרגישו מה שחשים תושבי דרום העיר.
בתגובה להודעה מספר 26
שארם 29 02.03.2309:40
32. 👌
בתגובה להודעה מספר 16
בקרוב הסעות דמי כיס20 שח
וגם צידה לדרך פיתה עם זעתר,,
יאצק 02.03.2309:47
51. אולי נציע הפגנות נגד של חרדים שלעומתם הפגנות האנרכיסטים זה אספת וועד שכונתי
בתגובה להודעה מספר 16
אין להם בעיה לגייס מליון מפגינים....
אז המספרים שמציגים לנו שגם לא עוברים אחוז חסימה ממש לא מדגדגים כל הרעש זה בגלל תשקורת מגוייסת ומשטרה מסורסת וברבי יועמשית מכורה...

אלמוני 02.03.2309:35
17. יש גם תל אביבים שפויים שיודעים לכבד את חוקי הדמוקרטיה ולא נגררים לאנרכיזים
בתגובה להודעה מספר 0
כנראה השפיות תנצח את החושך
SlevinKelevra 02.03.2309:37
25. לא זכור לי שהפורעים בחווארה היו תל אביבים...
בתגובה להודעה מספר 17
אלמוני 02.03.2309:41
38. בתור כאלה שנאורתם מסתכמת בהבנה של רוצחי ילדים בדם קר חשבתי שיבינו גם למה עשו בחווארה מה שעשו
בתגובה להודעה מספר 25
אבל כנראה זו מחלת נפש חשוכת מרפא שנשגבה מבחינתי המוגבלת הליקוק המתמיד לאויב 
אולי חסך ילדות?
פרופסור סנייפ 02.03.2309:44
45. ממליץ לראות, התוכנית ''מהצד השני'' של אמש. קטע רלוונטי דקה 8 ואילך על ההשוואה הנואלת
בתגובה להודעה מספר 25
לפני זה : "אי דיוקי" ה "שרה" דיסטל, דמות קומית אך מטרידה לענ"ד
ו ה"תמיכה ההמונית" ב "רפורמה" בווטסאפ..
ארבינקא 02.03.2309:42
41. מודה שלא הבנתי אם הכיתוב בעד שרה או נגדה, מתנצל ומסתייג? לא ברור
בתגובה להודעה מספר 0
קובון 02.03.2309:43
42. גם לי לא ברור...לי זה נראה כמו ציניות...
בתגובה להודעה מספר 41
קוראת ותיקה 02.03.2309:50
58. ריק?
בתגובה להודעה מספר 0
אורה 02.03.2310:01
77. אני רוצה באמת להבין - מה רצה לעשות ההמון המוסת
בתגובה להודעה מספר 0
אם לא היתה שם משטרה, מה היו עושים לה???
לירון 02.03.2310:03
80. כלום, השמאל בישראל לא אלים בניגוד לימין שרצחו ראש ממשלה
בתגובה להודעה מספר 77
micmic 02.03.2310:06
85. רצוי לא לחשוב
בתגובה להודעה מספר 77
מטורללים
BEBO 02.03.2310:05
84. 'היהודי זיס' הוא שמו של סרט תעמולה אנטישמי שיצא בגרמניה הנאצית בשנת 1940, בבימויו של במאי הקולנוע פייט הרלן
בתגובה להודעה מספר 0
על פי הזמנתו של שר התעמולה 

במשך 20 שנה רוצחים את דמותה של שרה נתניהו באותם מאפיינים של הרלן
פרופסור סנייפ 02.03.2310:10
91. גודווין לא טועה..
בתגובה להודעה מספר 84
חוק גודווין (מאנגלית: Godwin's law, ידוע גם כחוק גודווין להקבלות נאציות) הוא חוק הומוריסטי בתרבות האינטרנט, הקובע כי: ככל שדיון מקוון מתארך, ההסתברות שתתקיים הקבלה הקשורה לנאצים או להיטלר מתקרבת לאחת (ודאות מוחלטת).
איזי מהחונטה 02.03.2310:07
86. דרך אגב יש באיזור כיכר המדינה לא מעט צרפתים שרובם תומכים בליכוד. אבל הרוב עדיין שמאלנים
בתגובה להודעה מספר 0
BEBO 02.03.2310:11
93. הצרפתים באזור קינג ג'ורג', נווה צדק, בן יהודה רוטשילד
בתגובה להודעה מספר 86
רוב האנשים שגרים בככר אדישים

95% מהמפגינים לא תל אביבים
איזי מהחונטה 02.03.2310:23
116. אני שומע צרפתית שם כל בזמן
בתגובה להודעה מספר 93
לאיזה מפגינים אתה מתכוון?
במוצ"ש בעזריאלי?
בגשרים?
בחסימת הכבישים?
פרופסור סנייפ 02.03.2310:25
123. 99.8 לא תל אביבים.. בסדר.. מישהו למעלה כבר קבע שזו היתה התארגנות להטבי''ת
בתגובה להודעה מספר 93
אחרים דרשו לפרק להם את הרגליים והידיים כי הם "טרוריסטים"...
מכונת הרעל תסחט כל טיפה מהאירוע הלא באמת דרמטי הזה, עד תום

ביבי מתפדח כי הוא יודע איך זה נראה בעולם: תאומת אימלדה מרקוס מוברחת ממספרה כשאזרחים צועקים לה שתתבייש בהתנהלותה, ובהתנהלותו של בעלה של אשת ראש הממשלה וממשלתו ההזויה
איזי מהחונטה 02.03.2310:29
130. גם אני חושב. ביבי הרבה יותר מוטרד מאיך שדברים נראים בעולם מאשר המציאות עצמה. דרך אגב זה נקודת יתרון לנו
בתגובה להודעה מספר 123
פרופסור סנייפ 02.03.2311:01
188. מי זה לנו ? האנרכיסטים ? הלהטבי''ם ? בעלי הרולקסים ? הפריבילגים ? סמאל ?
בתגובה להודעה מספר 130
כי אני מתנגד לרפורמה במתכונת לוין\רוטמן ולממשלת ההזויים, ואני לא שייך לאף אחת מהקבוצות שמניתי..
ייתכן שאני חסר זהות ?... 
אבל, בהחלט מקווה שלא נהיה שילוב מבחיל של טורקיה והונגריה, ולא בזכות זה שלשרה יש מקורבים שהם גייז, אלא כי ההיגיון יגבר על הטרללת
איזי מהחונטה 02.03.2311:03
190. אני עם הרולקס והמרצדס
בתגובה להודעה מספר 188
אלמוני 02.03.2310:12
97. עשה לך טוב כל הבלגן .מתסיס את שני הצדדים
בתגובה להודעה מספר 86
איזי מהחונטה 02.03.2310:25
121. אני מתסיס?? להיפך. אני בעד פיוס
בתגובה להודעה מספר 97
אלמוני 02.03.2310:45
157. שה תמים
בתגובה להודעה מספר 121
GaggeR 02.03.2310:20
112. כל הכבוד להם. צריך להוקיע את הטרור.
בתגובה להודעה מספר 0
חביבי 02.03.2310:25
120. חברים הכל היה מתוכנן על ידי ביבי על מנת להעביר את תחושת ה''קורבן'' ממתנגדי הרפורמה לביבי, עם כל הכבוד לשרה היא
בתגובה להודעה מספר 0
לא עד כדי כך מטומטמת, ידעה היטב היא וביבי מה יקרה אם תלך עם המאבטחים שלה לככר המדינה בעיצומו של היום הטעון הזה
galt 02.03.2310:35
142. מעולם לא העליתי בדעתי שאוכל למצוא ולו גרגר של סימפטיה לשרה נתניהו..
בתגובה להודעה מספר 0
הפורעים מאתמול, בהתנהגותם האספסופית המחפירה, הצליחו במה שרבים נכשלו. 
MeniX 02.03.2311:09
196. אפשר גם לכתוב את זה בלי ונדליזם…
בתגובה להודעה מספר 0
ביריון 02.03.2311:51
216. איך❓️ הרי הכתובת נכתבה ע''י ברברים.
בתגובה להודעה מספר 196
ביריון 02.03.2311:50
215. לזה קוראים בלשון החוק השחתת פני מקרקעין וזאת עבירה פלילית.
בתגובה להודעה מספר 0
עמלץ פלד 02.03.2312:04
222. חשבתי יכתבו קיקר המדינה .
בתגובה להודעה מספר 0
gזאביק 02.03.2313:03
243. מהיום תקרא הכיכר -כיכר שרה -כי גם כך מנסים להרוס את המדינה
בתגובה להודעה מספר 0
ישראלצ'יק 02.03.2313:36
244. לא רואים כלום או שזה רק אצלי? אחרי שהגבתי אני רואה. מוזר
בתגובה להודעה מספר 0
כל הזכויות שמורות לרוטר.נט בע"מ ©

דדווח על תוכן פוגעני