בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

בשעה טובה תפסו את הגנב!!!!!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2006 19:57 לינק ישיר 
בשעה טובה תפסו את הגנב!!!!!!!

לאחר מאמצים מרובים, שכללו שעות שמירה ופטרולים בלילות שבת, נפתרה התעלומה שהטרידה כמה חודשים את מנוחתם של דיירי רחוב רבא.
מדובר בבחור חילוני המגיע לאחיו המתגורר בשכירות באחת מדירות הקרקע. יתכן שאחיו אפילו אינו יודע שלאחיו יש מפתח לדירתו, ותמיד כשהאח נוסע לשבת מתרחשות פריצות לדירות ריקות.
באחת השבתות אף ניסו לרדוף אחר הגנבים, אך בכניסה לאחד הבניינים (היכן שגר האח), הגנבים פשוט התנדפו! כעת מובן מדוע...
השבת נגשו אל הבחור מספר אברכים שראוהו משוטט בצורה מחשידה ובידו שקית. במהירות השתלטו עליו וגילו בשקית סכין קפיצית ארוכה ומפחידה... חיפוש קל בבגדיו העלה סיגריות, מצית, פלאפון וכסף... (רק שתבינו שהבחור הסתובב עם מכנסיים שחורות, חולצה לבנה, וכיפה על ראשו...)
כמה אברכים התחילו לעשות בו שפטים, ולקול הרעש והמהומה ירדו לזירה עשרות תושבים, בקיצור שמח....
חבריו של הבחור שכנראה עקבו אחר המתרחש מהרו להזעיק את המשטרה, בתואנה שהחרדים מרביצים.. השוטרים שהגיעו רצו לקחת 2 אברכים לחקירה (שימו לב לאבסורד!!!), ורק התערבותו של הרב גרוס שליט"א שהוער במיוחד ב-3 לפנות בוקר מנעה את לקיחתם למשטרה.. הבחור נלקח לחקירה, ואתם חושבים שיעשו לו משהו?? אני בטוחה שהוא יצא כלעומת שבא, המשטרה לא עושה כלום כשמדובר בחרדים!!! אולי אם אמונה222 יעשה מזה מטעמים בעיתון אשדוד, אולי אז המשטרה תפעל להשיב את הרכוש הגזול עקב עניין לציבור...
מחר מתוכננת שורה של פעולות לסילוק האח מדירתו ברחוב רבא...
אם מישהו שמע גירסא אחרת או עדכונים נוספים שיעדכן...

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/1/2006 20:49 לינק ישיר 

זה דירה של אחותו הלוואי שיסלקו אותם מהאיזור כרגע לא ברור מי הזמין את המשטרה, אבל היום בערב המשטרה יחזרו לגבות עדות מהאברכים החרדים שלא נסעו לתחנת משטרה בעצומו של ליל שבת ותודה להרב גרוס שליט"א שקם לעזור באמצע הלילה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 22:52 לינק ישיר 

טוב חברה נכנסתי ונדהמתי... עד כדי כך? אם יש מישהו שרוצה לעדכן אותי בפירוט בכול הפרטים הוא מוזמן לעשות זאת בפרטי, או לשלוח מסר ולקבל את הטל הנייד שלי. שבוע טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2006 23:52 לינק ישיר 

והערב היה שם דקירה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 00:27 לינק ישיר 

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1783860 לא היה דקירה הערב רק זרקו אבן על עוברים ושבים יש חלק מה"חיות" האלה שגרים בינאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 12:12 לינק ישיר 

אמונה, אחי! שבוע טוב. אמנם נפגשנו השבת, ומשום מה אפי' לא עלה בראשי לדבר אתך על הנושא הנ"ל. צור קשר ואפרט לך באריכות בנידון. לתשומת לבם של אנ"ש - ישנו אברך אשר דאג להזמין את המשטרה ולדעתי זה אבסורד כי מן ההיגיון הוא שאנחנו עצמנו יכולנו לטפל זאת באופן עצמאי וחלילה לא לערב את המשטרה ועוד בשבת קודש. להבא יש לדאוג לתפיסת ה... (לא מצאתי ביטוי מוצלח לבטא את הפושעים הללו) ולרסק עצמות לוזורקם לכלבים. קצת מוגזם ורק כך יבינו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2006 17:58 לינק ישיר 

מענין שלא שברת לאף אחד את העצמות במוצאי שבת אולי אתה כמו אלה שרק ידעים לדבר ולעשות רוח בכל אופן אל תדבר בלי לבצע

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 15:26 לינק ישיר 

שמעתי שהחבורה הודתה בחקירות על הגניבות שביצעו, למישהו יש פרטים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/1/2006 18:26 לינק ישיר 

שלום לכול בית ישראל
אני מלמד אחד מהאחים של הבחורים האלו והוא אמר לי כך
אין שום גנב מישלנו כל זה רק משום להרגיע את השוכנים שם באזור ועוד לא תפסו שום דבר הכל שקר וכזב
הכל שטויות ושקרים הבחורים האלו הוכיחו את חפותם יש להם הוכחות שכמה מאיתנו שיקרו למשטרה וכן הם הביאו למשטרה את ההוכחות שהם היו במקום מסויים גם לגביי הגניבות וגם לגביי הפציעות ראש שעברו כמה מאנשינו המשטרה שיחררה אותם מחקה תיקים וזה הוכיח את חפותם בעיננין ועוד המשטרה התחילה להבין שיש בצד שלנו ש ק ר י ם אני מדגיש יש בתוך עמינו ומיגזרנו הקדוש כמה אנשים שאינם בניי תורה אלא מיבחוץ שהם הגורמים העיקרים לכל הבלגן ואני מקווה מאוד שיתפסו אותם אפילו שאחד מהם קרוב מאוד למישפחתי לא משנה כלל הוא הגורם וכל פמלייטו הניבזים אני מקווה שהרבנים יעזרו בזה ויבינו כצת את פגיעתם של הבחורים
האלו הם מסוכנים כן אני לא אומר שלא אבל משום ש ה י ג ז מ ת ם דיי לכל זה זה יכול להיגמר יפה וטוב לישניי הצדדים אז תנסו דרך אחרת כי אנו רק נפסיד מזה הם אומרים שאין להם מה להפסיד ושהם רגילים לכל הדברים האלו תוקן על ידי - שטרן20 - 31/01/2006 19:14:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2006 09:06 לינק ישיר 

איך בדיוק נתנו לך להיות מלמד עם כאלה שגיעוט כטיב???????? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2006 14:32 לינק ישיר 

איך בדיוק נתנו לך להיות מלמד ולהתקרב לתלמידים כשאתה מתעסק עם אינטרנט

אוי ואבוי לדור שלנו עם ככה נראים המלמדים.

אוי לאותה בושה אוי לאותה כלימה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2006 19:04 לינק ישיר 

צדיקים קטנים שלי נכון אני עולה אמריקא ואני לא הבתה המעולה אין בעיה אינטרנט אני לא הצדיק הדור מקרב לא מקרב זה את מרוב תיפשוט אני מיצטער אל שאני מדבר כך אבל זה מה שאני רואה אני אדם רגיל שמסביר להם אחריי הלימודים חלק מהחומר זה דבר אחד אבל דבר שני אני רוצה ליהיות נוכך בימים הבאים שיבאו להיתראות לכם רק משהו אחד לא שווה ליהיות מנופך אחרי המסך אני אומר לכולכם כ ו ל כ ם  שתמשיכו כך אין אלוקים לא יבדיל יותר  המשך הקצת של חיי וחייכם יגידו ויראו לכם זאת אני סולך לך תיפש אני צוחק קצת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2006 01:53 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/10/2010 15:31 לינק ישיר 

תוקן על ידי בעלזער_ים ב- 24/10/2010 15:33:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2010 16:21 לינק ישיר 

מפגר אדון בעלזא. כדור פסיכו עלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/10/2010 02:34 לינק ישיר 

אני קורא את האשכול ומנסה להבין
מה אני לא בעניין
אני לא מעודכן במה שמתרחש
גניבות???
דקירה???
הפגנות???
פתאום אני שם לב שרוב הכותבים הם ניקים ישנים
רגע מה קורה כאן
פתאום אני מבין הכל
אני מרגיש בבית
פתאום משהבו מוכר
עכשיו הכל מובן
הבעלזער...
אפילו לכתוב אינו יודע
רק קריצה קטנה

חלפתא או מי שזה לא יהיה
שיעשו לזה סוף

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > בשעה טובה תפסו את הגנב!!!!!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext