לא יאומן יוסי כהנמן שיחה של מעל רבע שעה בלי להתעצבן בלי לזרוק כיסאות
נדמה לי שהסיפור של גרודנא עושה לו טוב
תגידו אשדודים זה נכון שלא רוצים את גרודנא באשדוד
הקול החרדי זה היה באמת מפתיע,
במלחמת הסקופים הכדור במגרש של גרודנא נראה מה אפשר עוד להפתיע,
נשלח ב-4/8/2010 03:28
מעניין איך במהלך הראיון הוא נהפך להיות ר״מ בישיבת פוניבז עסק משתלם. לי בכל אופן לא ידוע שהוא משמש כר״מ שם הוא גם סיפר שמעיעפים שם בחור שמעיז להגיד הרב שטיינמן זה נשמע לי מאוד מאוד מוזר אני יודע שיש חילוקי דעות ויש שמתנגדים לדעתו אך מכאן ועד למה שהוא דיבר הדרך ארוכה הוא דיבר על זה שזרקו ביצים או מה אני לא יודע מזה אני רק לא מבין איך הוא מדבר כשהוא השתולל בצורה יוצאת דופן על הראש ישיבה שם וגם על אחד הרמים אם אינני טועה ומי שיודע יודע
בהצלחה מחכה לתגובה
נשלח ב-4/8/2010 04:41
אין לו בושה!!!
זה אותו יוסי כהנמן שהעז בחוצפתו לזרוק כסא על הרב קרלנשטיין בחתונת בנו/בתו של הרב חנניה צ'ולק באולמי היכלי מלכות???
נשלח ב-4/8/2010 09:06
די בלי עלבון אישי בבקשה
נשלח ב-4/8/2010 09:47
כמה מדהים! בראיון הוא הפך לחסיד של הרב קרלנשטיין.
נשלח ב-4/8/2010 10:17
שתוק כבר
נשלח ב-4/8/2010 11:13
ראיון מלא כל כולו בשקרים ודמיונות. אמנם לא משקרי אינשי במילי דעבידי לאיגלויי, אבל זה מדובר רק באינשי ולא ב....
נשלח ב-4/8/2010 13:16
אבל הוא מצליח
נשלח ב-5/8/2010 02:08
הרב אלמליח עשה ממנו קרקס הערב. שם בקוה"ח.
נשלח ב-5/8/2010 02:15
רק חבל קצת על הנוסח שהתבטא שהגרד"צ רצה לעזוב ונשאר בעל כרחו בגלל הוראת הגרי"ש, דבר שניתן לפירוש שהגרד"צ אוחז שעפ"י דין אסור לו להישאר כיון שהבנינים של כהנמן ובעל כרחו הוא נשאר. כמובן שאין לזה שום אחיזה במציאות, הגרד"צ רצה לעזוב מסיבות אחרות לגמרי, מחמת עול ניהול הישיבה וכדי להתפטר מכל הסבל העצום הכרוך בכך, וע"ז נסובה הוראת הגרי"ש שמחמתה הגרד"צ המשיך בעל כרחו. מלבד זאת היתה הוראה נפרדת מהבחינה ההלכתית שבענין שזהו ענין בפנ"ע.
נשלח ב-5/8/2010 02:20
הגרד"צ אמר מפורשות אז בנאום המפורסם כי אין לו כוחות. יש לזכור שהרדיפות הנוראיות שהמשיכו והתגברו אז היו 3 שנים אחרי הטרגדיה בהסתלקות הרבנית ע"ה בתאונת הדרכים. וחודשים ספורים אחרי הסתלקות בנו יחידו, ואחרי התעללות ארוכת טווח בתלמידיו ובו שאכמ"ל. פשוט כוחותיו לא עמדו לו. וגדו"י בראשות מרן רשכבה"ג הכריעו כי הוא לא יכול להשאיר כך את רוב הישיבה ואברכיה! זה מאוד נכון שמרן הגרי"ש הכריח אותו להשאר!