בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

מוקד השירות של פלאפון באשדוד: הציבור מטומטם הציבור משלם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/10/2010 19:40 לינק ישיר 
מוקד השירות של פלאפון באשדוד: הציבור מטומטם הציבור משלם

נתחיל מהסוף. לא ביקרתי לאחרונה במוקדי השרות של סלקום ואורנג' באשדוד, כי אנו מנויים של פלאפון ולכן אני לא עורך השוואות. אבל במהלך החודש האחרון יצא לי לבקר פעמיים במוקד של פלאפון בעיר ומנסיוני האישי, השירות איך נאמר, מידרדר מיום ליום.

פעם המתנו 20 דקות, הציעו להכין לנו קפה ומזגו לנו מים,  זוכרים. היום מציעים רק מים בשירות עצמי. היום זמן ההמתנה (שוב, לא סטטיסטית) אלא מנסיוני האישי, בין שעה ולשעה וחצי. בפעם האחרונה החלטתי לספור כמה אנשים המתינו בתור: מעל 70 איש. הדבר הזכיר לי את התור לכספר בבנק  לפני חמש שנים כאשר לא היו כמעט שירותים מכוונים.

אבל לעומת הבנקים שהשתפרו מאוד בשירות, נראה שבכל הנוגע לפלאפון, רמת השירות רק מידרדרת.
לפני זמן לא רב שינו את עיצוב הסניף. את הכורסאות והכיסאות עם המשענות החליפו כורסאות ללא משענת. אם זמן ההמתנה היה מתקצר, ניחא, אבל מה לעשות שזמן ההמתנה רק הולך וגדל ולפעמים מחכים שעתיים לזכות בשירות מדיילת ועוד לשבת על כורסא ללא משענת. נראה לי שצמצמו את מספר מקומות הישיבה כי לפחות 25 לקוחות עמדו. כנראה הקטינו מספר מקומות הישיבה כי בעמידה נכנסים יותר. תשאלו את נהגי האוטובוס.

פעם, למי שזוכר, הציבו מספר עמדות של ניידים כדי שנוכל בזמן הטיפול במכשיר, לחייג חינם ממכשירים 'ציבוריים' בסניף. בעיצוב החדש יש המון מכשירים, אך הם לא מחוברים לכלום (רק לסטנד נגד גניבה). הם סך הכל רוצים שנתרשם ונשדרג.  אגב חלקם היו כבויים, אחרים פעילים חלקית.

במקום הציבו 4 עמדות של מחשבים ניידים (10נ עד 15 אינצ') שנגלוש להנאתנו. מניסיוני האישי השבוע, רק שניים מתוך ה-4 פעלו. שני האחרים לא הצליחו להתחבר לאינטרנט. שירות כבר אמרנו?

לפני המפגש עם הסניף המקומי ניסיתי לברר מספר אפשרויות באמצעות 166*. לקח לי חצי שעה. שאלתי את הפקידה את אותה שאלה עשר פעמים. כל פעם היא הסתבכה מחדש ונאלצה מה שנקרא להעזר ב'חבר טלפוני' כי לא ידעה את התשובה (אני מזכיר, לאותה שאלה).

בכל פעם מחדש דיילי פלאפון מציעים לשדרג, לשדרג, לשדרג ואני אומר לכם: אל תשדרגו. הניידים בשוק יותר זולים מאשר בחברות ואם לא די בכך, הם לא משעבדים אתכם לחברת הסלולר בעסקאות שלא נגמרות  תופתעו לשמוע שחברות הסלולר מציעות לכם מסלולים לא פחות טובים לניידים שבבעלותכם.

המלצה אישית? תמתינו עד הניידים שבידכם יתקלקלו. בסוף אין להם חלקי חילוף, כי חברות הסלולר 'בונות'  על שדרוגים ואז הן נאלצות  לשדרג לכם מכשיר מדור יותר מתקדם, בלי התחייבות ובלי שיעבוד לחברה הסלולרית.

לסיום בבשורות טובות: עכשיו מדברים על מסלולים של 18 חודשים במקום 36. בנוסף מיום שישי הקרוב דמי הקישוריות יגיעו לרצפה. סלולר, רק מחוץ לבית, מהבית חייגו רק בקווי. אולי הם יבינו שהם צריכים אותנו וחברות הסלולר יחליטו לשפר את השירות.

אבל נחזור לכותרת: מרביתנו צרכנים גרועים, אם השירות לא משהו כדאי שנסתכל במראה ונשאל את עצמנו בכנות: ואיך אנחנו כצרכנים שעומדים על זכויותינו? נכון, לא משהו. קחו לדוגמא את צרפת: החליטו להעלות להם את גיל הפנסיה ומיליון איש יצאו לרחובות. ואצלנו העלו את גיל הפנסיה מ-65 ל67 לגברים ומ-60 ל-62 לנשים. מישהו רק מפגין שיצא מהמזגן?  

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > מוקד השירות של פלאפון באשדוד: הציבור מטומטם הציבור משלם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext