בית פורומים אשדוד החרדית רובע ז- ג

נוכל מסתובב באשדוד..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/12/2010 15:49 לינק ישיר 
נוכל מסתובב באשדוד..

אדם המכור להימורים אשר הספיק לעקוץ עשרות (!) אנשים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/12/2010 16:51 לינק ישיר 

תן לנו תיאור שלו כדי שנוכל לדעת לזהות אותו

"תסתכל/י תמיד על הצד הטוב שבך"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/12/2010 18:50 לינק ישיר 

סכנה!!!!!!!!

דחוף תנו פרטים!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2010 08:50 לינק ישיר 

פותח האשכול איכה?????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2010 13:28 לינק ישיר 

סיפור שנפל בו חברי בשם ר' יוסף,
 אדם בשם אייל.. עם כיפה לראשו, לקח אותו טרמפ , ולאחר שהתחבר עם ר' יוסף, והתעניין בעקיפין (ובזהירות) מה המוצרים שמעניינים אותו, סיפר לו בלשון חלקלקה שבמפעל שהוא-אייל עובד (?) הם מזמינים בסיטונאות סחורה, וחלק מהמוצרים הם מה שהוא-ר' יוסף מתעניין, עכ"פ המחיר שאצלם הוא אפסי בייחס למחיר בשוק..   ואולי הוא יכול לארגן לו גם (בתור חבר), כמובן שהוא-אייל עשה בירורים, ותוך כדי נסיעה ברכב ניהל שיחות עם אנשים ופקידות, שמבקש להוסיף להזמנה מוצרים מסויימים וכן התעניין לרמת המוצרים וכדו',  כך שהכל נראה מאוד אמין.
תוך כדי נסיעה שכמע את ר' יוסף להצטרף גם לחגיגה, כמובן שהוא צריך משהו על החשבון, ר' יוסף ביקש שיכין לו גם חשבונית (כדי לבדוק מידת נאמנותו),  גם לזאת הוא-אייל בירר טלפונית והעיסקה התקדמה, ר' יוסף התבקש לשלם 1/4 מהעיסקה ע"ס 800 ש"ח .    המוצרים אמורים להגיע תוך שבוע.   למחרת הוא שוב בכא לקחת את ר' יוסף טרמפ, ומספר לו בפאטוס, שהיה בעייה במפעל שהוא מביא אנשים מבחוץ, וקשה להסכים למחיר הנמוך שלקח מהם, אך הוא-אייל הצליח להרגיע את הממונים, עכ"פ צריך מיידי עוד 300 ש"ח כדי להביא לאחראי.  ר' יוסף התפתה ונתן גם את זה,  לקראת סוף השבוע התקשר אייל ואמר שהמוצרים בנמל (הגיעו עם קונטיינר) ומחר ישחררם בעזרת ה' (עפ"ל) רק צריך כעת את הייתרה, כי אחרת לא יכול לשחרר זאת.      ר' יוסף נלחץ...       ההמשך בפעם הבאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2010 19:05 לינק ישיר 

אני במתח  סיפור דמיוני יפה ונחמד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2010 00:13 לינק ישיר 

נו נו...

עוד איזה פתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2010 07:59 לינק ישיר 

ואיפה ההמשך אנחנו במתח (המאפיה סגורה ?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2010 11:53 לינק ישיר 

בס"ד                                                                                                                                                המשך    2

ר' יוסף נלחץ. סוף סוף נדלקה לו נורה אדומה.. אמר לו ר' יוסף:
כעת אינני באשדוד בערב נדבר..    גם בערב התחמק ר' יוסף מלענות, בצפייה שעל הבוקר יקבל את המוצרים וחסל סדר החששות-ומייד ישלם הייתרה, למחרת בבוקר התקשר ר' יוסף לאייל -בתחילה ללא מענה, עד שאחה"צ חזר אליו אייל ואמר שזה נדחה לעוד יומיים.. ואז בקש אייל את היתרה כנ"ל, ענהו ר' יוסף: חבל, אינני באשדוד עכשיו, בבוקר נהיה בקשר כדי שתוכל מייד לטפל..(מה ההבדל בין שעות הלילה לשעות הבוקר הרי מילא הכל סגור בלילה) אמר לו אייל: לא אינך מבין בקונטיינר.. חייבים לשלם לפני שמתחיל יום העסקים כדי שבבוקר יראו זאת בחשבון ואז אוכל להוציא את הסחורה, אם לא נשלם היום זה יקח עוד 2 ימי עסקים.., לכן כשתגיע לאשדוד תהיה בקשר ואם זה יהיה מאוחר אני אבוא אליך בשעה 21:00 ואקח אותך אם תרצה לבוא איתי, לקריית שדה התעופה, שם פתוח  גם בשעות הלילה.. 
בערב ר' יוסף התחמק- התקשר לאייל ואמר לו
שיגיע מאוד מאוחר לאשדוד בגלל שמחה משפחתית, לכן אין ברירה ויהיה עמו בקשר מחר, (רצה להרויח זמן). אך אייל אמר: חבל מחר יש לי פגישות במרכז ואיני יודע אם אוכל לבוא אליך.   (לזה ציפה ר' יוסף) 

למחרת בבוקר התקשר ר' יוסף לאייל וכששמע שאייל איננו באשדוד הציע:

אתה יודע מה - תן לי את מספר החשבון של החברה ואני אפקיד לך עכשיו, (כשבדעתו היה להפקיד קודם 10 ש"ח ועי"ז יראה את פרטיו של בעל החשבון, ולפי"ז ימשיך), תגובתו של אייל היתה בלתי (?) צפויה: לא, אסור, אסור שבחברה ידעו שאתה הפקדת כי כל העסקה הזו היא שחור מבחינת החברה, היות שאמרתי להם שזה לבן משפחה, לכן אני עצמי צריך להפקיד.    אמר לו ר' יוסף: אחה"צ לא יודע אם אני אוכל להיות באשדוד, אז אני אקפוץ כעת לביתך ואניח למשפחתך את הכסף, תאמר לי איפה אתה גר אני מילא מסתובב בעיר..     (ר' יוסף ידע רק שקוראים לו "אייל", את מספר הפלאפון וכן שהוא נשוי עם 3 ילדים..  ולמזלו כשהעסקה החלה להתרקם צילם גם את מכוניתו של אייל כדי שישמר לו מס' הרכב  - הוא לא ידע את שם משפחתו וק"ו  לא ידע את כתובתו..)     אייל חש בחשדנות......  ואחרי שלחץ על תשלום נחוץ, נאלץ לענות תשובה נאותה..    ענה אייל: עזוב איני יודע אם אשתי עכשיו בבית, אני גר ברחוב שבט אשר 7.. אבל לא יודע אם אשתי נמצאת- ככה עכשיו בוקר ו..      אמר לו ר' יוסף: בסדר נהיה בהמשך בקשר, אך תסלח לי שאינני יודע אפילו את שם משפחתך, תאר לעצמך שאשתך היתה, ולא הייתי יודע כלל לאן ללכת, בקיצר מה שם המשפחה?
אייל בתגובה: הה   לוי - קוראים לי אייל לוי.

המשך יבוא

תוקן על ידי יהודה724 ב- 09/12/2010 12:20:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2010 15:12 לינק ישיר 

מתחיל להיות מעניין ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2010 02:15 לינק ישיר 

כמה זמן לוקח לפנטז?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2010 09:01 לינק ישיר 

זה לא ברגע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2010 12:09 לינק ישיר 

כמה שהסיפור הזה נשמע דמיוני למזלך הוא מרתק אחרת מזמן הייתי מעיף אותו אז כדאי לך להמציא תהמשך טיק טק כדי שאני לא יעיף אותו

"תסתכל/י תמיד על הצד הטוב שבך"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/12/2010 12:18 לינק ישיר 

בס"ד

המשך

מייד כאשר נודע לר' יוסף כתובתו של אייל, יצא לראות האם אכן באמת אייל גר בכתובת המדוברת, הוא הגיע לרובע יב, ושם לדאבונו התברר שאין כלל כזו כתובת, יש רק שבט אשר 2 ושבט אשר 4,   לפחות ינסה לבדוק האם יש ברחוב (2 בניינים !) משפחת לוי, אך לדאבונו גם זה לא היה.  כמו"כ פנה לתושבי הרחוב האם מכירים אדם בשם אייל לוי? וכמובן שאף אחד לא הכיר.   משם פנה לישיבתו המפורסמת של הרב פינטו השוכנת מעבר לרחוב, וזאת בכדי לברר על זהותו של אייל שאולי נקרא גם אייל לוי ?   אך שם בישיבה אף אחד לא הכיר שם כזה...  
בנתיים עיבד ר' יוסף את הנתונים בראשו, והחליט שאסור לו לשרוף את ההדברות שלו עם אייל, למרות שכבר ברור שמדובר בנוכל, לכן החליט לשחק לידיו   אחרי שנרגע מעט, התקשר אל אייל ואמר: היי מה קורה אייל.. אולי תעשה לי טובה, תשלם היום עבורי, כמובן שמחר בבוקר תעבור דרכי ותקבל הכסף בדרך לנמל..   אייל ענה: לא, אין לי יכולת לשלם על אחרים, פשוט אתה לא יחיד, יש לי עוד חברים שעשיתי להם את הטובה של ההזמנה, ואני לא מסוגל לשלם על אחרים, חבל.   (אייל כנראה הרגיש שהאמינות כבר נגמרה)  כאן פנה ר' יוסף אל אייל ואמר: פשוט חבל שהיום שוב לא אוכל לפגושך בערב כי אני מוכרח להעדר מהעיר עד מאוחר מאוד, ואין לי מושג מתי אשוב, לכן זה שוב יידחה למחר.

בנתיים ר' יוסף נפנה לברר את זהות בעל הרכב  (הדרך שבה התבררה זהות בעל הרכב אינה פשוטה, צריך לפנות למשטרה, וכל זמן שר' יוסף רצה להמשיך את ההדברות שלו עם אייל ללא להשרף, היה צורך להמנע מהגשת תלונה, לכן היה צריך לביים משהו, לכן הלך לתחנת משטרה אחרת וסיפר שמכונית פגעה ברכבו והרסה לו את המראה+, ואף הנהג הפוגע השאיר פתק על חלון הרכב שמתנצל ומעוניין לשלם, אך הדף נקרע בדיוק איפה שהפלאפון היה רשום, ולמזלו ילדים ששיחקו שם רשמו את מס' הרכב, מייד ניתנה לו זהות הנהג, ואף הגדיל השוטר לעשות ומייד התקשר לברר אצל הנהג הפוגע ש.. , אז זה סיפר שבכלל אין לו רכב ) כשהתבררה לו בתחנת ת"א זהותו של בעל הרכב התברר שקוראים לו ש. מ.   ובכלל גר מחוץ לתחומי אשדוד, אך מכאן השתלשלו העניינים מהר לבירור זהותו, בבירור דרך אגרון - התברר שלבעל הרכב ש.מ. יש אח ושמו אייל, ואייל האח גר אכן באשדוד ברחוב שבט זבולון, ובבירור קצר נודע שהוא אכן רשם זאת על שם אחיו.

המשך יבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2010 12:48 לינק ישיר 

מהר מאוד התברר שגם כתובתו האחרונה (לפי אגרון) - שבט זבולון - שונתה, וכבר לפני 4-5 שנים עבר משם לאחר שהסתבך בגניבה משכנים, השתלשלות העניינים אח"כ אינה עניינית, אך בסופו של דבר כאשר ניסה ר' יוסף להשיגו להמשך הידברות, בפעם הראשונה אמנם הוא ענה - שיש פאשלה וזה מתעכב, אך מאז סגר אייל את הפלאפון, והתקליט  "המנוי אינו זמין כעת" הפך לקבוע.
בהמשך ניסה ר' יוסף להשיג אצל בני משפחתו של אייל - דרך אגרון - את פרטיו של אייל, אך התברר שחלק מסובכים איתו, ועכ"פ לא יתנו בשו"א את פרטיו של אייל,  רק כאשר תפס את חמותו של אייל, התברר שאייל כבר פרוד במשך כמה שנים, לאחר שהוא מכור להימורים ולשם כך הסתבך קשות בגניבות וע"פ בירור שנעשה לאחר מכן כאשר הגיש ר' יוסף תלונה במשטרה, התברר שיש לאייל עשרות תלונות של גניבות בבתים (בפרט באזור קריית גת), כמו"כ נוכלותו מפורסמת, וכאשר הגיע לכתובתו החדשה - בפעם האחרונה שעוד גר עם אשתו, תוך שבועיים ! קיבל מכות נאמנות משכניו החדשים לאחר שהציע להם! לשכניו !! לקנות דרכו טלביזיות במחיר מציאה, והם שילמו לו, ללא קבלת ההזמנה, וכאשר נמאס להם מתירוציו - הפליאו בו את מכותיהם...
ואף סיבך את אשתו לשעבר עם אותם שכנים, שדרשו ממנה את כספם...
 חמותו לשעבר של אייל השיגה מספר פלאפון נוסף של אייל, אך כשר' יוסף התקשר אל אייל הגיב אייל: "מה? איך הגעת אליי? הה.. טוב תראה, העניין קצת הסתבך, א"א להביא את מה שדיברנו... הה... אני אחזיר לך את הכסף בימים הקרובים..   והשיחה נותקה, לאחר יומיים של טלפונים שלא נענו, הפלאפון הזה גם נותק...  

נוכלותו הפכה ללחם חוקו, ושיטת פעולתו קבועה, כאשר משכנע את קרבנותיו לתת בו קצת אמון, ע"י שמציג עצמו כאחד שבמפעל שבו עובד יש אפשרות לקנות מוצרים בזיל הזול (פעם זה טלביזיה ופעם זה מחשב או מצלימה ופעם כל מכשירי החשמל ואפילו אפשרות לקבל רשיון נהיגה תמורת כ-2,300 ש"ח - הכל משתנה לפי סוג הקרבנות) 
היום אין לו בית, אין לו כתובת, אפילו המשטרה לא שמה את ידה עליו, הוא עוסק כל העת לברוח מנושים, וכן עוסק בלהשיג כסף (קל) להמשך חייו הריקים, כשחמותו שמעה שהוא היה נוסע בקביעות עם ר' יוסף (כשבועיים) כשכיפה על ראשו, היא הזדעזעה למידת חוצפתו, כי אייל חילוני גמור, ובחיים לא היה דתי, ורק בשביל לקנות את ליבו של ר' יוסף שיחק כאילו הוא דתי, והרבה לומר כל כמה מילים "בעזרת ה' " וכדו' 
המשך יבוא 1?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2010 12:24 לינק ישיר 

קבלתי מר' יוסף מספר סרטונים, בהם רואים את הנוכל הנ"ל, אך לא אוכל להעלותו, לפני שאדע ברור, האם אין בזה עבירה וכד',   לכן אבקש ממעלתכם התרה..  מי יכול לברר לי האם זה מותר.... ומראש יתברך ע"כ שמנע עגמ"נ מקרבנות נוספים רח"ל.

כמו"כ קבלתי את מספרי הפלאפון שהיו של הנוכל, וכו'.  (וכן של קרבנות נוספים, כמו חמותו לשעבר).  וכשאקבל תשובה ברורה לגבי ההיתר, אוכל להעלותם כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אשדוד החרדית רובע ז- ג > נוכל מסתובב באשדוד..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext