בית פורומים כשרות

קפה רימון בממילא (ירושלים)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2012 15:27 לינק ישיר 
קפה רימון בממילא (ירושלים)

שלום,

האם מישהו יודע לומר, האם ומה ניתן לאכול ולשתות במקום הנ"ל,

עבור לקוחות עם סטנדרטים גבוהים בכשרויות (בד"צ העדה, רובין, הרב לנדא, ובתנאים מסויימים גם הרב מחפוד)?

תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2012 15:35 לינק ישיר 

רבנות  ירושלים  על  כל  המשתמע  מכך

מחירים  בגובה  מגדל  אייפל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2012 16:21 לינק ישיר 

תודה, ארבל.

זה שמה שיש להם זה רבנות ירושלים מהדרין - אני יודע.

בגלל זה שאלתי, האם בהתחשב בכך, אם מסיבות מסויימות אני נקלע לשם שלא ביוזמתי, ישנם מאכלים/משקים שכן אפשר להשתמש בהם באופן נקודתי, ולהיות רגוע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2012 18:41 לינק ישיר 

רובין זה רמה גבוהה?
מציע לך לבוא ולראות את ההשגחה שלהם הסטקיות ובקבבונים להם הם נותנים הכשרים ללא משגיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2012 11:23 לינק ישיר 

רימון זה רמת כשרות מצויינת אתה יכול לאכול מהדגים ללא חשש שתיה חמה ללא חשש הכל חלב ישראל אולי במידה ואתה מחמיר ממש גדול לא כדאי לך לאכול מוצרים עם גבינות מסובכות. אבל בכל אופן אני לא מאמין שיש שם חלב עכו״ם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2012 11:35 לינק ישיר 

מבקר הפורום

מה שניסית לרמוז על  כשרות  רובין,  זאת  המציאות  בשטח  עם  כל  ההכשרים  של  הבד"צים  המובילים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2012 14:03 לינק ישיר 

מבקרהפורום כתב:
רובין זה רמה גבוהה?
מציע לך לבוא ולראות את ההשגחה שלהם הסטקיות ובקבבונים להם הם נותנים הכשרים ללא משגיח

אתה יכול להסתובב במסעדות שמקבלות כשרות מהעדה החרדית בירושלים, לא תמצא משגיח ולא נאמן כשרות ולא בטיח.

ייתכן שאתה מעביר ביקורת נכונה על רובין אך תדע שזה קיים גם בכשרויות אחרות לא פחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2012 14:07 לינק ישיר 

ואני_הקטן כתב:
שלום,

האם מישהו יודע לומר, האם ומה ניתן לאכול ולשתות במקום הנ"ל,

עבור לקוחות עם סטנדרטים גבוהים בכשרויות (בד"צ העדה, רובין, הרב לנדא, ובתנאים מסויימים גם הרב מחפוד)?

תודה

אתה בטח מתכוון שאלו סטנדרטים גבוהים בשבילך (ככל הנראה משהוא שקשור לעניינים פוליטיים מגזריים ואנ"ש) ודאי שתה לא מתכוון לבחינה בלתי תלויה.

גם העד גם לנדאו וגם רובין משווקים בשר תחת הטייטל 'גלאט' למרות שהוא חלק רק לדעת הרמ"א ולא לדעת הבית יוסף. אז איזה סטנדרט גבוה זה? אולי התכוונת לסטנדר גבוה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כשרות > קפה רימון בממילא (ירושלים)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext