בית פורומים כשרות

אולמי היכל שלמה פ"ת בכשרות רובין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2012 21:16 לינק ישיר 
אולמי היכל שלמה פ"ת בכשרות רובין

לחברי הפורום שליט"א
לשנה טובה תחתמו ותכתבו

שמעתי שבאולמי היכל שלמה בכשרות הרה"ג ר' אברהם רובין שליט"א, עושים גם ארועים ללא הפרדה, אותו אברך שסיפר לי אמר שהיה באירוע באולם העליון ובתחתון היה אירוע ללא הפרדה [חילוני] דבר שגרם לתערובת ופריצות בכניסה לאולם, האם משהו יודע מה קורה שם? ,ואולי כדי לדבר עם הכשרות בנושא זה.

אשמח לקבל תגובות ובבקשה ללא לשון הרע ורכילות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 09:53 לינק ישיר 

מה הקשר בין ארוע מעורב למה שקורה במטבח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 10:49 לינק ישיר 

למסטוגי500
שלום וברכה!!
עד היום לא היה שום גוף כשרות שנתן ריקודים מעורבים, הרב לנדא שליט"א נתן ישיבה מעורבת אבל ריקודים ח"ו,
דבר נוסף הבעיה הגדולה כתבתי שיש אירוע חרדי ואירוע חילוני באותו יום אז התערובת גדולה, ואף אחד לא ירצה שהילד שלו ירד לראות מה קורה באולם השני [וידוע שהילדים באולמות רוב הזמן משחקים בחוץ וכן יש רק שירותים בקומה בין האולמות, חרדי שהולך להתפנות לא צריך לראות את כל הפריצות של החלונים, וכן המוזיקה שיוצאת מהאולם בקולי קולות. ועוד שהם שותים ומשתכרים וכו', דבר נוסף עד היום לא היה גוף כשרות שנתן רק על המטבח כשרות ולא על האולם, מה קורה שמביאים אוכל מבחוץ וכו', בנוסף שמעתי אתמול שעושים שם גם סודנים חתונות .

בכבוד רב  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 12:20 לינק ישיר 

אז כבר כתבת הכל אז מה אתה רוצה מהפורום תכתוב בקיצור שאתה נגד הרב רובין ויתכן שאתה צודק אם דבריך נכונים אבל אל תעשה זאת באיצטלא של תם השואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 12:53 לינק ישיר 

בירושלים  ומקומות  נוספים  אין  בעיה  לשכור  אולם  שבעיקרון  מחללים  שם  שבת  או  שהמטבח  טרף  לחלוטין  ולהביא  לארוע  קייטרינג  בהכשר  עד"ח/לנדא/בעלז/וכל  שאר  ההכשרים  באין  פוצה  פה  ומצפצף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 14:36 לינק ישיר 

לעיןבוחנת
אני אין לי שום דבר נגד הרה"ג ר' אברהם רובין שליט"א, רק שמפריע לי דברים שקשורים לכשרות ואני חושב שהכשר ברמה של הרב רובין שנחשב לאחד ההכשרים הטובים ביותר לא צריך להיות דבר כזה , וכל הכתיבה היא על מנת שאנשים כמוני וכמוך יתקשרו למשרדים של הכשרות ואולי בעזרת השם נצליח לשנות משהו לטובת כולנו.
לארבל45
האולמות שאתה מדבר עליהם הם ללא כשרות כלל, רק שכל אחד שרוצה לעשות אירוע משכיר את האולם ויכול גם למכור שם לולבים, אבל כאן אתה הולך לאירוע שיש גוף כשרות מאחריו ויכול להיכשל. ודרך אגב גם בבני ברק יש אולמות להשכרה ללא כל אחריות מה עושים באולם.
לואני הקטן
בזמן שכתבתי את התגובה שלעיל ראיתי את מה שכתבת ישר כח
בברכת כתיבה וחתימה טובה

תוקן על ידי יאד ב- 20/08/2012 14:42:08

תוקן על ידי יאד ב- 20/08/2012 14:46:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 14:40 לינק ישיר 

עיןבוחנת כתב:
... תכתוב בקיצור שאתה נגד הרב רובין ...

עיןבוחנת,

סלח לי על שאלת התם שלי, אני "ירוק" כאן בפורום. איך ואיפה בדיוק ראית/הבנת את הנ"ל, בפירוש או ברמז, בדבריו של יאד?

הוא בסה"כ כתב "ואולי כדאי לדבר עם הכשרות בנושא זה". לא "להסיר את הכשרות", לא "להחרים את הכשרות" - לדבר...

תוקן על ידי ואני_הקטן ב- 20/08/2012 14:40:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2012 16:48 לינק ישיר 

אני חוזר ואומר כי אין קשר בין ארוע מעורב להתנהלות במטבח, גוף הכשרות אינו מח' מוסר, כמו שבמלון שיש מוזיקה בלובי בשבת זה לא אומר דבר לעניין כשרות המטבח.
הרבנות/ גוף כשרות מתעסק בכשרות  ולא מחליף את "משמרת הצניעות " "משמרת הקודש והחינוך" ושאר גובי דמי החסות ("פרוטעקשאן" ביידיש)

תוקן על ידי מסטוגי500 ב- 20/08/2012 17:07:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2012 00:01 לינק ישיר 

מסטוגי היקר.גוף הכשרות הוא לא מחלקת מוסר.אבל כמו שאני אגיע לאולם שיש בו חתונה חרדית  אני לא ארצה שאני וילדי יראו באולם ליד חתונה מלאת פרציות.
וגבי אולמי היכל שלמה.נעשים שם דברים חמורים פי כמה במטבח עצמו ולמפקח ומלמעלה ידועים ולא עושים כלום.
ופה השאלה על רמת הכשרות נטו במקום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > כשרות > אולמי היכל שלמה פ"ת בכשרות רובין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext