בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

הפרשן הפוליטי איתי גדסי: אני פותח בעיר אלעד, לא בגלל סדר הא"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2023 02:11 לינק ישיר 
הפרשן הפוליטי איתי גדסי: אני פותח בעיר אלעד, לא בגלל סדר הא"ב

איתי גדסי: אני פותח בעיר אלעד, לא בגלל סדר הא"ב, אלא דווקא בגלל שמה שקורה באלעד זה בעצם הא"ב של כל מה שמתרחש כעת בשאר הערים החרדיות בארץ, ואף בתוך המגזרים השונים והמפלגות השונות. אלעד סיפקה לנו את מירב הדרמות במערכה הנוכחית, ואין לי ספק שהעיר הזו לא אמרה את המילה האחרונה. סה"כ הוגשו בעיר 9 רשימות: ש"ס – בוטבול אגודת ישראל – פרוש דגל התורה – פרוש ישי (צברי) – פרוש אבי דיין – פרוש הפלג הירושלמי – במו"מ דת"ל – בוטבול יצחק חלה – בוטבול "מאוחדים" – בוטבול לראשות העיר אלעד מתמודדים 2 מועמדים עיקריים, ראש העיר המכהן ישראל פרוש ומועמד ש"ס יהודה בוטבול. גם אבי דיין הגיש מועמדות, צעד שעלול להפחית מצביעים מבוטבול. המירוץ באלעד נחשב המירוץ הכי צמוד שיוכרע ככל הנראה על חודם של מאות קולות. אחרי התמיכה המפתיעה של יניב בדלוב והציונות הדתית בבוטבול, נראה שיש מומנטום חיובי לבוטבול. המפלגה החדשה "מאוחדים" שהוקמה בעיר והציבה מועמדים חסידיים וליטאים ברוטציה, צפויה לדגדג בבטן הרכה של פרוש. אליהם יצטרך בוטבול להוסיף תמיכה מקהילות התימנים ולסיום ינסה להביא תמיכה מקהילת ויזניץ'. קהילת ויזניץ עדיין לא אמרה את המילה האחרונה. לכן ינסה בוטבול להביא קולות משם. אך קשה לראות כי בסוף דבר האדמו"ר יורה אחרת משאר חברי מועצות גדולי התורה. שלושה מועמדים ניצבים ראש בראש בהתמודדות לראשות העיר בית שמש. מועמד דגל התורה שמוליק גרינברג, מועמד ש"ס משה אבוטבול וראשת העיר המכהנת עליזה בלוך. נכון לרגע זה, גרינברג נהנה מתמיכה של שלומי אמונים ובעלז, אחרי סגירת דיל כפול שלהם עם דגל, בתמורה לתמיכת דגל בפרוש באלעד. (תמיכה שלוותה בקולות מלחמה צורמים, על רקע הפרת הסכם חתום בין דגל לש"ס). https://mekomi.93fm.co.il/1-52/?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet

תוקן על ידי אופטימיסת ב- 26/09/2023 02:15:58

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > הפרשן הפוליטי איתי גדסי: אני פותח בעיר אלעד, לא בגלל סדר הא"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext