בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

עו''ד ערן לוי אגמי תוקף בחריפות את נציג ש"ס חנן זיגדון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2023 17:56 לינק ישיר 
עו''ד ערן לוי אגמי תוקף בחריפות את נציג ש"ס חנן זיגדון

[4.10, 11:27 לפנה״צ] פאר צוריאל: אין כמו מיכאל עמר היקר לב זהב יש לו מיכאל הצדיק והאלוף [4.10, 11:28 לפנה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: כמו שרשמתי אתמול מי שעזר ויעזור לקהילה אנחנו איתו מי שרק מדבר אנחנו לא איתו פשוט וקל [4.10, 11:28 לפנה״צ] ‏‪+972 50-323-8100‬‏: מעולה גם אני מסכים. רק תזכיר לי כמה זמן אתם מתפללים ככה באוהל? [4.10, 11:31 לפנה״צ] פאר צוריאל: ואני לא אוהב שמלכלכים על מיכאל עמר האהוב והיקר [4.10, 11:31 לפנה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: פורוש היה והביא את הקבלן של השטחים לפגישות ועד עכשיו חכינו לקבלן לא לפורוש אבל כרגע מסיבות כאלה ואחרות יש קושי להתקדם בשטח שלנו כיון שיש שכנים שאומרים שזה מפריע להם שנינו צד [4.10, 11:35 לפנה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: כרגע אין שום תוכנית על עמר שיושב על אדמות של עתיקות וגם לא היה תוכנית על עמר אנחנו רוצים לבנות בית הכנסת זהו זה שעמר החליט שכל השטחים שם זה הבית שלו לדבריו זה מה שהוא אומר לא מה שהחוק אומר אנחנו לא מתנגשים עם עמר מכבדים אותו ואוהבים אותו אני מנסה אולי לשפוט אותו לכף זכות אבל הוא אמר דברים קשים מאוד [4.10, 12:17 אחה״צ] פאר צוריאל: איפה בית הכנסת שלך ערן [4.10, 12:20 אחה״צ] ‏‪+972 53-808-0400‬‏: זה לא בית כנסת שלו זה 3 אנשים שבנו את האוהל הזה מהכסף הפרטי שלהם 2 עזבו זה נמצא בשמעיה 14 בחניה שטח פתוח הוא חלק המתפללים יכול להיות שעכשיו לקח על עצמו בעלות משהו אחר [4.10, 12:29 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: זה שהתחיל עם הקהילה זה אני שבזמנו הייתי משכיר מהרב לביא את הבית הכנסת בשבתות לאחר מכן שגדלנו היינו ארבעה מתוכם אני שעשינו והשקענו ביחד 3 עזבו נשארתי אני [4.10, 12:35 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: זה הולך להיות הבית הכנסת המרכזי הספרדי בשטח למטה באלעד [4.10, 12:58 אחה״צ] פאר צוריאל: הרב בן עטר היה איתכם בבית הכנסת ? [4.10, 12:59 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: לא [4.10, 1:03 אחה״צ] פאר צוריאל: אז איפה הייתם במניין אברכים של הרב ירושלמי ? [4.10, 2:12 אחה״צ] ‏‪+972 52-711-2495‬‏: אז זה העניין? שרוליק לחוץ מהפעילות של חזן ברשת (מה שבעבר היה רק בתפוצה מקומית עכשיו רץ בקבוצות ווצאפ בכל הארץ) אז הוא רץ לשלוח את קבלן הסיכסוכים שלו אבי דיין לנסות לחסל את חזן דרך הפתי הספרדי התורן שמוכן למכור את העיר על תושביה בשביל אינטרס אישי חשוב ככל שיהיה לא משנה שכרגיל ישתמשו בו ויזרקו שניה אחרי בלי למצמץ [4.10, 2:12 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אולי כן ואולי לא מי שיודע את כל הסיפור יודע שאפשר היה להביא גם שלא ראש העיר על השטח הפרטי של הקבלנים [4.10, 2:13 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: תביא לי אישור של עמר אני מביא לך אישור שלנו [4.10, 2:14 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אנחנו לא על שטח של עתיקות ועמר כן והוא יודע את זה [4.10, 4:51 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אני אומר דבר פשוט למה לא נתנו לו לדבר שאלה פשוטה? [4.10, 4:52 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: למה הגיעו למצב ספרדים שלא נתנו לנציג הספרדי לדבר [4.10, 4:52 אחה״צ] חנן זיגדון: העמותה קיבלה תקציב על דעת כך שלא ייתנו ליהודה לדבר וזה המצב כאן בעיר אתה יכול לבחור האם לתת לזה יד או לעצור את השיגעון הזה דיי נמאס עם השחיתות [4.10, 4:53 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: למה 10 שנים פורוש פה והרוב ספרדים? [4.10, 4:54 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אני לא נציג אתה מספר 2 של ש"ס מאמין שחקרת את הנושא אז למה לא הצלחתם עד היום להביא נציג? [4.10, 4:54 אחה״צ] חנן זיגדון: על הדרך תבדוק האם חייבו קהילות שקיבלו תקציב לפרסם מודעת תודה בעיתון [4.10, 4:54 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: ומה עשיתם פה במשך 4 שנים עבור הציבור הספרדע [4.10, 4:55 אחה״צ] חנן זיגדון: יותר ממה שאתה שעשית אין לנו יום ואין לילה [4.10, 4:56 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אני לא נציג ולא חבר מועצה שלכם אבל עשיתי המון עבור הציבור אבל אתה הנציג אתה מבפנים מה עשיתם חוץ מכסאות ושולחנות של הגמח ולא מזלזל תענה.. [4.10, 4:57 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אתם רוצים תמיכה של הציבור תגידו מה עשיתם? [4.10, 4:57 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אני לא נציג ולא חייב לתת לך תשובות.. [4.10, 4:58 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: חנן איש ציבור ורוצה שיתמכו בו שיביא תשובות.. [4.10, 4:58 אחה״צ] חנן זיגדון: יש לנו מספיק תודה רבה מסתדרים מצוין הציבור הספרדי האמיתי מאמין בנו ומחכה רגע רגע לשינוי שיגיע. אנחנו היינו אצלך בבית הכנסת בשונה מאחרים. [4.10, 4:59 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: ומה עשיתם? עברה שנה.. כל כך היה קשה להביא את הקבלן שיביא אישור? [4.10, 4:59 אחה״צ] חנן זיגדון: אני רץ בתוך רשימה מכובדת אני לא עצמאי בושה שככה אתה כותב על אדם שלא היתה פניה אחת שלא נענתה. [4.10, 4:59 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: וחוץ מזה מה עשיתם עבור הציבור? [4.10, 5:00 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: לא מבין אותך.. מה עשיתם עבור הציבור? [4.10, 5:00 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: ברק צברי ב4 שנים האחרונות הביא 6 בתי כנסת כמה אתם? [4.10, 5:01 אחה״צ] חנן זיגדון: תתקדם חביבי . מסתדרים מצוין אולי כואב לך שאנחנו הלישכה כי פעילה בעיר לא נורא יעבור לך עוד חודש. [4.10, 5:01 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: ואם אתם אומרים שהכול מושחט וכ"ו למה לא דברתם במשך 4 שנים למה לא נלחמתם? [4.10, 5:04 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: מה שיקרתי זה מה שברק אמר 6 בתי כנסת.. מה אתם עשיתם יש לך תשובה או לא? [4.10, 5:07 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: אז אין תשובה? אפילו דבר אחד אין לך להגיד לנו שעשיתם? [4.10, 5:08 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: ואני יודע שמוטי עשה המון עבור הציבור בעזרה בפרטי והוצאה לפועל וכו אני מדבר כללי לבתי כנסת לגבאים לישיבות לבין הזמנים לבחורים ספרדים מה עשיתם ובאמת שואל? [4.10, 5:10 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: האם נבנו בתקופה שלכם בתי כנסת ספרדים? ישיבות הקצאות כספים? תספרו למה להסתיר את כל הטוב!שעשיתם? [4.10, 5:12 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: משה.. להגיד על אדם מושחט בלי ראיות חותכות זה לשון הרע.. אבל מה אגיד לך. [4.10, 5:14 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: העבריין פששש.. אם הוא עבריין למה הוא לא במעצר? הרי אתה וחבריך שלחתם עליו בלי הפסקה דברים למבקר המדינה חקירות 443 ומה לא מה התקדם? [4.10, 5:19 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: וזיגדון לאיפה נעלמת? יש בית הכנסת אחד שהצלחתם לבנות או במצב הטוב קרוואן? [4.10, 5:21 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: למה קיר? אסור לשאול נציג ציבור מה עשיתם במשך 5 שנים שילמנו לכם כסף לקחתם עוזר לקחתם רכב מה עשיתם? [4.10, 5:22 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: עד עכשיו אף אחד לא ענה לי מה עשיתם עבור הציבור [4.10, 5:39 אחה״צ] ‏‪+972 52-711-2495‬‏: עניתי לך לפחות 3 פעמים אם לא ברור נענה פעם נוספת ראש עיר (פרט אם הוא דיקטטור) מחזיק קרוב אליו את כל הסמכויות האמיתיות גם אם נראה שיש מישהו אחר שמחזיק בהם, כמו הקצאות תקציבי תרבות הנחות בארנונה תכנון ובניה וכו' אם מחזיק התיק מעז להמרות את פיו הוא הוא מודח במידיי כך שהשליטה הבלעדית היא בידיו של ראש העיריה הנבחר בלי קשר למי נמצא בקואליציה או איזה ציבור הוא הרוב המוחלט בעיר. כשהוא רוצה משהו ''זה פשוט קורה'' ולא יעזור לאף אחד שום דבר. לדוגמה קהילה שראש העיר חפץ ביקרה והם זקוקים לבית כנסת נורמלי, בהחלטה אחת הוא משנע לשם טרקטורים בין לילה תוך שבוע יש כבר יסודות. בדרך נס אף אחד לא מפריע, לא שכנים, לא פקחים, לא שיטור עירוני, ואפילו לא קהילות שכנות שרוצות את השטח. כולם מושתקים ברגע שזה האינטרס הם לא יחכו 3 שנים בקור ובגשם בקיץ ובחמסין בתוך אוהל רעוע עד שתגיע שנת בחירות ואז לפתע משום מקום יצוץ ראש העיר ''וינסה'' לעזור הרי הוא לא כל יכול ''יש שכנים'' ויש עיכובים ''רק תצביע לי'' ואז נראה כבר... *איך בכלל הוא נהיה ראש עיר שאלת?* *הרי יש פה רוב ספרדי?* *שאלה מצוינת!!!* התשובה היא שאנשים מתוך הציבור הספרדי שסובל במשך שנים מאותו ראש העיר מוכרים פעם אחר פעם את אחיהם בשר מבשרם בשביל אינטרס אישי צר (חשוב ככל שיהיה) הם במו ידם מכתירים אותו פעם אחר פעם לשליט הבלתי מעורער על חשבון כלל תושבי העיר ואחריהם המבול...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2023 18:04 לינק ישיר 

[4.10, 5:58 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: מה אפשר להגיד משהו שובר שיוון? ושוב אם היה משהו לא חוקי או לא טוב למה לא דברתם עשיתם רעש הפגנה משהו? [4.10, 6:01 ] ערן לוי אגמי עו''ד: יגאל היקר אתה צודק 100% אבל גם כסגן צריך לעשות משהו נכון? [4.10, 6:01 אחה״צ] ערן לוי אגמי עו''ד: בואו תגידו מה נסיתם לעזור?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > עו''ד ערן לוי אגמי תוקף בחריפות את נציג ש"ס חנן זיגדון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext