בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

חיים לוריא פורך אחד לאחד את היחצנות המנופחת של יודה בוטבול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2025 17:36 לינק ישיר 
חיים לוריא פורך אחד לאחד את היחצנות המנופחת של יודה בוטבול

איזה כיף לקרוא את ההודעה הזו. היא מייצגת אמנם פרומיל מהעשיה המבורכת והחזון של פרוש, אבל אי אפשר להתעלם מזה. איך אמרת בניהו? "תכנון וייזום"? חניון: תכנון וייזום בוצעו במהלך הקמת המתנס. עם תום בניית הבניין השני, הגיע שלב סלילת החניון. מוזמנים לשאול את אגף שפ"ע על כך. הקמת חדר כושר וכו'. חדר הכושר תוכנן והוקם כחלק מבניית הקמפוס הענק. תדייקו, "הזמנת מכשירי כושר". לא תכנון ולא ייזום. הרחבת כביש פרוש - לא באחריות העירייה, זה לא חלק מוניצפאלי של אלעד. זה דבר שתוכנן עוד בהקמה שלו, שאחרי כמה שנים ירחיבו אותו לקראת הרחבת העיר. לא תוכנן על ידי השלטון הנוכחי, ובטח לא יוזמה שלהם. הקמה ושיפוץ של 7 גינות. אתה מדבר על תוכנית ענק שהוכנה עוד בזמננו? או על זה שביטלו לכאורה גינות מסוימות מתוך התוכנית בגלל שכונות סמוכות? פרויקט המוטמנים - ניסיון פלסטר תקשורתי שעלה פעם בחצי שנה בערך מאז קום העיר. תכנון מחלף וכו' - מעניין שאני זוכר כשישבנו פגישה עם ישראל כץ כשר התחבורה עוד בקדנציה הראשונה! של פרוש. "תכנון וייזום" כמובן. פרויקט החונכים פעל פה כבר כמה שנים. אז שיניתם את השם? זה לא נקרא תכנון וייזום כידוע. בקיצור, הפירוש של "תכנון וייזום" הוא שאר רוח, מעוף, מחשבה קדימה וכו'. לא רדיפה אחר כותרות, סתימת חורים ורכיבה על דברים שבוצעו או תוכננו זה מכבר, או יותר גרוע, חנוכות מחודשות של דברים. מה שמעלה גיחוך מיוחד זה הניסיון למחוק כל מה שנעשה פה בצורה מגלומנית וגמלונית. (זו לא כפילות, תבדקו במילון). הבריכה סגורה יותר משנה? מספרים לכולם שהיא היתה תקולה. דחילאק, היה לה אישור פעילות וגם לשיטתכם השפצורים אורכים חודשיים גג. לא בונים כיתה אחת חדשה (שוב, לא מדבר על המשך של בנייה שהחלה אצלנו בויזניץ למשל) אז כותבים ללא בושה במקומוקנויים שלא בנו פה שנים. כמה מטומטמים אתם חושבים שאנשים בעיר, לא זוכרים? תשאלו את הרב קוביוף למשל מתי בנו לו... אני מקבל את זה שיש אנשים שהיו להם טענות על ישראל פרוש. אין אדם מושלם, ואני מודה שהיו לו חסרונות. אבל כשמנסים להשוות את המעוף שלו עם החידלון שקורה פה עכשיו, זה אפילו לא מצחיק.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > חיים לוריא פורך אחד לאחד את היחצנות המנופחת של יודה בוטבול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext