בית פורומים ברסלב שלנו

קדושת קברו של רבי נחמן‬

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/7/2008 01:37 לינק ישיר 
קדושת קברו של רבי נחמן‬

שלום לכם חסידי ברסלב בפרט ויהודים בכלל.מזמן כבר רציתי לכתוב את מה שאני שומר בסוד בהמשך הרבה זמן,אך לא
היה לי זמן לכתוב והיום אני רוצה לשתף בכמה סודות שאני יודע ועוד קבוצה קטנה בברסלב.אז הנה כמה גילויים על הרבי:

1-כל שנה הברסלבים וכאלה שאינם ברסלבים טסים לאומן ולא כל תפילותיהם מתגשמות.ולמה זה קורה?לכולם בטח זכור הסיפור על אותם ברסלבים משוגעים שחפרו בקבר.אותם ברסלבים פגעו בעצמות ובעצם על-ידי כך פגעו בקדושת ההקבר
וקדושת הרבי,ולכן לא כל התפילות והבקשות מתקיימות.מה גם שלפי דעתי בזמן השואה האוקראינים האנטישמיים קברו בקבר
הוציאו את עצמותיו של רבי נחמן,ובכך טמאו את הקבר.

2-יש גם כמה גילויים יותר אופטימיים:יש האומרים שהברסלבים הביאו לארץ את העצמות של הרבי בדרך נסתרת,כמו כן הביאו
את הכסא שאליו ישב הרבי,אך הבעיה שאת זה לא מגלים!למה?יש חשש שאם יגלו שעצמותיו של רבי נחמן פה,וכמו כן גם הכסא הקדוש שאליו ישב הרבי,תיהיה תקרית דיפלומטית קשה בין אוקראינה לישראל ולכן לא מגלים את עצם העניין הזה.מה
גם שיש גורמים שהולכם עם זה רחוק ולא רוצים לפגוע בכלכלתם של חברות התעופה שמנצלות את חסידי רבי נחמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2008 01:24 לינק ישיר 

www.breslevmeir.org

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2009 16:59 לינק ישיר 

SODI כתב:
שלום לכם חסידי ברסלב בפרט ויהודים בכלל.מזמן כבר רציתי לכתוב את מה שאני שומר בסוד בהמשך הרבה זמן,אך לא
היה לי זמן לכתוב והיום אני רוצה לשתף בכמה סודות שאני יודע ועוד קבוצה קטנה בברסלב.אז הנה כמה גילויים על הרבי:

1-כל שנה הברסלבים וכאלה שאינם ברסלבים טסים לאומן ולא כל תפילותיהם מתגשמות.ולמה זה קורה?לכולם בטח זכור הסיפור על אותם ברסלבים משוגעים שחפרו בקבר.אותם ברסלבים פגעו בעצמות ובעצם על-ידי כך פגעו בקדושת ההקבר
וקדושת הרבי,ולכן לא כל התפילות והבקשות מתקיימות.מה גם שלפי דעתי בזמן השואה האוקראינים האנטישמיים קברו בקבר
הוציאו את עצמותיו של רבי נחמן,ובכך טמאו את הקבר.

2-יש גם כמה גילויים יותר אופטימיים:יש האומרים שהברסלבים הביאו לארץ את העצמות של הרבי בדרך נסתרת,כמו כן הביאו
את הכסא שאליו ישב הרבי,אך הבעיה שאת זה לא מגלים!למה?יש חשש שאם יגלו שעצמותיו של רבי נחמן פה,וכמו כן גם הכסא הקדוש שאליו ישב הרבי,תיהיה תקרית דיפלומטית קשה בין אוקראינה לישראל ולכן לא מגלים את עצם העניין הזה.מה
גם שיש גורמים שהולכם עם זה רחוק ולא רוצים לפגוע בכלכלתם של חברות התעופה שמנצלות את חסידי רבי נחמן.

אוסף של הבלים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2009 11:25 לינק ישיר 

'וזה בחינת ראש השנה:
כי כל עבודתנו בימים הקדושים הללו
בראש השנה ועשרת ימי תשובה וערב יום הכיפורים ויום הכיפורים
וסוכות וד' מינים עד שמיני עצרת -
הכל הוא כדי לגלות קדושת ארץ ישראל כדי שנזכה לבא לארץ ישראל'
(רבי נתן)

'וביותר על הכל נתעלה ונתקדש בקדושה נוראה ועצומה
על ידי קדושת ארץ ישראל
אשר השליך נפשו מנגד, ונסע לארץ הקדושה...
אולם, כי גבהו שמים מארץ,
כן גבהו דרכי תורתו שגילה לאחר ארץ ישראל,
מדרכי תורתו שגילה מקודם כאשר שמענו מפיו בפירוש כמה פעמים,
וכל הספר הזה [ליקוטי מוהר'ן] רובו ככולו
הוא מהתורה שגילה לאחר שהיה בארץ ישראל'
(רבי נתן)

'מי שרוצה להיות איש ישראלי באמת, דהיינו שילך מדרגא לדרגא, אי אפשר כי אם על ידי קדושת ארץ ישראל, כי כל עליות שצריכין לעלות אל הקדושה הן רק על ידי ארץ ישראל, וכן כל עליות התפילות הן רק בארץ ישראל'
(ליקוטי מוהר'ן)

המקום שלי הוא רק בארץ ישראל
(חיי מוהר'ן קנו')

מדינה פלסטינית תתפוצץ לנו בפנים !! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ברסלב שלנו > קדושת קברו של רבי נחמן‬
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext