CARE-אסתטיקה ולייזר- הונאת צרכנים
שלום רב,
אני חתמתי על חוזה עם חברת "CARE" שכיום בבעלות פנינה רוזנבלום לטיפולי הסרת שיער בלייזר מהרגליים ללא הגבלה, לכל החיים. בחוזה כתוב שהטיפולים הם ללא הגבלה עד להפחתה ניכרת של כמות השיער.
כמובן שזו הסיבה שמלכתחילה חתמתי איתם על חוזה ולא עם חברה מתחרה כמו נאטורפיל, שעד היום מכבדת את ההסכמים שלה.
ראיתי בתכנית של אמנון לוי וכן קראתי באינטרנט על לקוחות כמוני שאחרי כ-8 טיפולים ביקשו מהם לבוא לפגישת הערכת מצב ושם נאמר להם שמעכשיו יש להם כ-4 טיפולים נוספים ולא יותר, וכי תנאי החוזה השתנו ואין להם יותר טיפולים לכל החיים.
מי שביקש לראות את החוזה המקורי נדרש לשלם כ-300 ש"ח ( גם לי לא ניתן עותק של החוזה) על הוצאת חוזה מהארכיון.
באותה פגישה מתבקש הלקוח לחתום על מסמך שאומר שהוא מסכים לתנאים החדשים ומי שלא חותם מסרבים להמשיך לו את הטיפולים.
היום התקשרתי לקבוע תור וזה הטיפול השמיני שלי ונאמר לי שאני חייבת לבוא קודם לפגישת הערכת מצב ואני חוששת שגם ממני ידרשו לחתום על שינוי התנאים או שלא יעניקו לי טיפולים נוספים.
ממה שקראתי אני יודעת שהרבה אנשים תבעו אותם, אך לא הצלחתי למצוא בשום מקום איזשהו פסק דין שאני יכולה להבין ממנו מי ניצח ומה אני אמורה לעשות.
מה הזכויות שלי כצרכנית והאם יכולה להיות להם דרך חוקית להפסיק לי את הטיפולים?
האם אני חייבת לשלם על מנת לקבל עותק של החוזה? האם זה בכלל חוקי?
אודה מאד לתשובה בנושא, ואם יש כאן מישהו שחווה את זה, אשמח לטיפים.
 |
|
|