כל בוקר בכניסתי למקווה נצמד אלי אחד משובו (כל פעם מישהו אחר) ונכנס איתי דרך שער הברזל אני לא אומר להם כלום כי רבינו אסר להוכיח אך האין זה גזל ???
נשלח ב-2/5/2006 12:45
למה החרדים זורקים אבנים בשבת בבר אילן...?!
נשלח ב-2/5/2006 13:06
היכן רבי נחמן אוסר להוכיח?
מה המקור לדבריך?
ומה עם גזל?
נשלח ב-2/5/2006 13:19
קלף
\תורה ח' חלק ב ליקוטי מוהרן
בעניין הגזל מצטרף לשאלתך ,
נשלח ב-2/5/2006 13:49
שאלות קשות !!!
נשלח ב-2/5/2006 14:36
שאלות קשות למלוכלך שכמותך שגולש ב....
נ ח ס מ ת
נשלח ב-2/5/2006 21:29
היות ואני גולש חדש כאן מישהו אולי יכול להסביר לי מי זה"שובו"ולמה רק הם נכנסים ללא תשלום ? אולי ע"פ דרך רבינו נדון אותם לכף זכות שיש להם הסכם עם העיריה או הסדר חודשי כלשהוא...
בכלל הכוונה היא ל "שובו בנים" מהעיר העתיקה,או ל"שובו" האחרים שאינם קשורים ברסלב ?
נשלח ב-3/5/2006 01:37
מעניין שמאד כואב לך לקיים את דברי רבינו שאסר להוכיח (ואף מוכיח בקיאות ומ"מ) אבל לדבר סרה ורכילות בקהילה שלימה זה מאד לגיטימי מאד בעיניך
הזהרו מן הצבועין
נשלח ב-3/5/2006 01:49
מאה_ לא נעים אבל לפי הודעתך זה נשמע שכל שובו בנים עומדים בתור יום יום אחד אחד ומחכים שיבוא אותו צ'למער או רבערלה או איזה בן אדם מאה אחוז פלוס הפרייער יעביר את כרטיסו האישי ומסתובב אחורה ושואל מי הבא בתור ואז אחד או שניים מאנש תלוי לפי גודל כריסם קופצים פנימה ונדחפים ובונג בונג השער מסתובב וההא ברוך ה' חסכנו עוד 5 שקל ------------ האמת לפי מה שידוע לי שאנש בני אנש דלפונים הם וכסף אינו דבר המצוי בכיסם לרוב ונכנסים בהקפה ולכשירווח קצת משלמים הם את כל החובות ,אבל ברור שישנם גם כאלה שאני אישית שמעתי אותם אומרים שזה סתם יקר וזה כספי ציבורוכו' ושערי תירוצים לא ננעלו
נשלח ב-3/5/2006 02:32
ומה באשר לכף זכות??? אולי יש להם הסכם עם העיריה או תשלום גלובלי על כל אנשי הישיבה כאחד?
נשלח ב-3/5/2006 09:52
כאשר הרימו לברכפלד טון בשר דנתי לכף זכות וכי מאיפה יהיה להם לקנות בשר בחג הרי כל שחסכו לפסח הלך לתיקון בר"ח ניסן באומן אבל מקווה זה לא אוכל לילדים
נשלח ב-3/5/2006 17:21
אם אפשר לקבל עוד עידכונים על הפשעים של השובוניקים מה אם מכות במשמרת ומה אם מכות לערבים בעתיקה והאם א.ה. הדוקר זה גם משובו ?
נשלח ב-3/5/2006 19:45
''כאשר הרימו לברכפלד טון בשר דנתי לכף זכות וכי מאיפה יהיה להם לקנות בשר בחג הרי כל שחסכו לפסח הלך לתיקון בר"ח ניסן באומן אבל מקווה זה לא אוכל לילדים''
מאה וחמישים
עד עכשיו לא הגבת עינינית אייך אתה מעיז להכפיש קהילה שלמה על סמך מעשה יחידים...?!!
ואח''כ עוד תאמר שאתה לא מגמתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשלח ב-4/5/2006 00:03
ברור שזה יחידים
כמה יחידים גונבים בשר כמה יחידים מתגנבים למקווה כמה יחידים מרביצים לברזל כמה יחידים עובדים במעיינות כמה יחידים מעלים שדרים לרב כמה יחידים מחתימים הוראות וכמה יחידים ירדו לתפוס תור אצל נובירט ביחד זה ציבור שלם
נשלח ב-4/5/2006 00:16
מקור רב לך מלדבר סרה בקהילה גדולה בברסלב ולהטיל כתם על ציבור שלם. אני אומר זאת על אף שידועים לי סיפורים שהיו מפריעים לך ולכולנו הרבה יותר מסיפור הכניסה למקוה ללא תשלום כשאגב כאן באמת מדובר בבודדים.אך כל זה לא מתיר לנו הקטנים לדבר סרה בצדיקים מופלגים ובקהילותיהם !
ובל נשכח את מאמר הגמרא'ככל שאדם גדול מחבירו,יצרו גדול הימנו'...
(כנראה שהם באמת גדולים אם צרור הסיפורים הנ"ל נכון...)