כידוע לכל אנ''ש מי שעומד אחרי כל המהומה המכוונת כנגד ברזל הם שמעון רובינשטיין וחמיו יצחק וויצהנדלר על פי מקורות מוסמכים השנים מישכנו את דירתם בשמריהו ושמואל הנביא לעמותת משך הנחל והם פוחדים על רכושם לשם כך הכניס רובנשטיין וויצהנדלר את נחמן ברלנד לתוך התמונה בכדי ליצור על ברזל תדמית של אחד שמלכלך על הרבנית ורוצה להכניס את הרב לכלא לזאת אספו את האסיפה הנ''ל
רובנשטין נודע כאיש רמאי ונוכל ערב פיקטיבי בכל מיני גמחים ומלווה ואינו פורע סידרתי
נראה עתה כי כל החיצים מופנים כלפי הכלב השחור עושה דברו של נחמן ברלנד
כפי הנראה מה שעבר ברל קרמר קטן על מה שיעבור רובנשטיין ימים יגידו
נשלח ב-3/5/2006 14:36
אמרת אמרת ליכלכת ליכלכת את איש המטרה שלך זיהיתי בהחלט מה שנשאר לומר לך כעומד מן הצד שכואב לי לראות את הכעוס הנוראי הזה שלפי דבריך בערל מס 2 חבל היה לנו שקט שנה שלמה אז שישאר כבוד זה לא מוסיף לשמו של רבינו
נשלח ב-3/5/2006 20:14
דובינקי
אני לא אוהד בכלל של רובנשטין והתערבותו בפרשייה יתכן והיא מהמישכון של הדירה שלו או של השווער אבל עם הקטע של הגמחיי'ם אתה שקרן האיש לווה באמת אבל משלם בטבין וטקילין בזמן ודווקא בגלל זה הוא מקובל על כל הגמחי'ם למינהים
תוקן על ידי - ספטמבר - 03/05/2006 20:18:19
נשלח ב-3/5/2006 20:59
ani meyudad im sheti hatsadim ,ve99% midevri hmotsi shem ra. hem sheker.
נשלח ב-3/5/2006 21:01
מזה?
נשלח ב-3/5/2006 23:39
yagelnik אפילו אני כדובר אנגלית לא הבנתי דבריך. אולי תואיל לתרגם...
נשלח ב-4/5/2006 17:44
כנראה יש לו מקלדת אנגלית אז הוא כתב בעברית באותיות אנגליות. שהוא מכיר אותו וכל הדברים הם שקר ומוציא שם רע. נו שוין זול זיין........
נשלח ב-4/5/2006 18:31
שמעון רובנשטיין הוא טיפוס רע מעללים ככלל נראה כי דם של מרוקאי זורם בעורקיו כנראה התפלק ליהושע בער
רובנשטיין איש אגרסיבי מאוד ובז לרבו בפניו עשרות פעמים אל מול קהל עם ועדה