במקרה הזה האוקראיני היה מטומטם, וזה לא גורע מרשעות הסובבים.
נשלח ב-18/6/2006 12:36
גועל נפש של אנשים
שיייייייייייייייידרים מתועבים
נבלה רק לחשוב לצד מי אתה יושב היום ב'הר הצופים' תאר לך וככה היו עושים לבן שלך... איך היית מרגיש?
אלו יקראו חסידי ברסלב?ומכאן ללכלך על חסידות כה מפוארת?!!
אלו שייייידרים שאיבדו או שבעצם לא היה להם כלל צלם אנוש
לדעתי קטע כזה שירוץ ב'רשת' יכול להוביל לאנטישמיות נוראה בגללל חבר המטומטמים האלה
גועל נפש בעלי תשובה חזרו לאן שהגעתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ואני לא שונא אותם אישית באמת שלא]
נשלח ב-18/6/2006 15:14
אלו וודאי אינם חסידי ברסלב אלא 'חסידים של שקר' או 'חסידי היצר הרע', שמתחפשים בדרכם לחסידים. ויש להוקיעם בכל לשון שיש שאיבדו האנשים הללו צלם אנוש ואינם מתנהגים כיהודים כלל.
נשלח ב-18/6/2006 15:25
מצד אחד מאוד כאב לי לראות את זה ובעיקר התגובות הלא נעימות בבחדרי
ומצד שני זה לא הזיז לי כלל ומדוע ?כי פשוט התרגלתי לראות את זה אין סוף ובמקום לקחת ללב כל פעם פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה
ב ו ש ה ו ח ר פ ה במעשים כאלו לא צריך את יורם בשביל להרחיק ...
נשלח ב-18/6/2006 17:31
אלו שיידרים של רפאל, לא?
נשלח ב-18/6/2006 18:36
בושנו ונכלמנו, שאלו ברברים גדלים בשדותינו וקוראים לעצמם ברסלב, עלינו להוקיע אותם מתוכנו ולהכריז עליהם שאינם מתוכנו ואים שייכים לחסידי ברסלב בכלל.
נשלח ב-18/6/2006 20:37
ב ו ש ה ו ח ר פ ה במעשים כאלו לא צריך את יורם בשביל להרחיק ...
שיקהלויץ
נשלח ב-19/6/2006 00:50
ספטמבר לא הבנתי את המשפט לעיל רק לחשוב ליד מי אתה יושב ב"הר הצופים"? הסבר בבקשה
נשלח ב-19/6/2006 10:01
אע"פ שאני בעל תשובה ונקראתי באשכול הזה לשוב למקומותיי (בלי פאות ? בלי זקן ? בלי תורה ?
אולי בחו"ל ?) אני בכל זאת אגיב.
אני בטוח שאלו אנשים שכבר כמה חודשים חולמים ומדברים על נסיעתם לרבנו הקדוש , מתרגשים ,
מתכוננים , מתפללים פחות או יותר , בקיצור נמצאים בהכנה נפשית ארוכה לקראת המפגש עם רבנו הקדוש.
לפי הדיבורים כאן , אני מבין שכולם כבר שכחו את כוחו ועוצמתו של היצר הרע הרוצה לשבש ולקלקל
את ביקורו של איש הישראלי אצל שורש נשמתו , אצל הצדיק האמת. אני מבין שכולם כאן נקיים לגמרי
וכולם כאחד בדבקות עלאית בלתי ניתנת לערעור בה' ובצדיק.
ובכן , מכיוון שאתם כאן (לפחות כל המגיבים שהזדרזו לגנות בצורה לא נאותה כאן) לא זוכרים כבר
את מעללי היצר הרע , באתי להזכיר לכם שאכן הוא עדיין קיים ועדיין מצליח להפיל חללים בשורותינו
, עדיין הוא מצליח לחטוף לנו כמה דקות של רוח שטות כדי להסיח את דעתנו מהעיקר. במקרה הזה הוא
אפילו הצליח לתעד את המעשה ולהפיצו ברשת.
מעניין , האנטישמיות שנעלמה כליל מהעולם תתחדש עתה ביתר שאת וביתר עוז מהמעשה הזה ... תאוריה
מעניינת.
הייתי מצפה מחסידיו (לפחות מאלה שמרהיבים עז לומר "שורותינו" ו"אנשינו") , שילמדו זכות על
אותה חבורה שהזילה כסף מכיסה , טלטלה את עצמה לאוקראינה המטונפת על מארחיה המטונפים עוד יותר
(כפי שראינו בסרטון) , הכל לכבוד שמו יתברך ולא להבליט ולקחת את הטפל כאילו כל מעשיהם של
יהודים יקרים אלו זה להתעלל בגוים חסרי ישע ....
צר לי אם מישהו נפגע מדברי , אבל קשה לי לראות באיזו קלות חרצתם דינם של יהודים יקרים ,
שלוחי מצווה , שהבעל דבר הצליח ללכוד אותם לכמה דקות של רוח שטות ....
יום טוב.
נשלח ב-19/6/2006 14:05
33היהודי,
מה נעמו לחיכי אמרי פיך...
באמת אנחנו אסור לנו לבוא ולדבר דברים רעים על קהל ה'.
מה עוד שמדובר בבעלי תשובה שעליהם כבר כתוב: "במקום שבעלי תשובה עומדין אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד"
בכל עת שאנו פותחים את פינו כנגד אותם אנשים שעזבו את כל אשר להם מאחוריהם וקיבלו עליהם עול מלכות שמים נזכור כמה מסירות נפש הם עשו!
נשלח ב-19/6/2006 15:23
שמח לשמוע.
רק להבהיר , המעשה רע , רע מאד.
אלא מה , אלו הסימפטומים שהצליחו להדביק בנו הטמאים האלה במשך שנים ארוכות של גלות שהתארחנו
אצלם ....
זה לא אנחנו !
נשלח ב-19/6/2006 15:27
היהודי33
יש בעלי תשובה ויש בעלי תשובה...
אלו הניראים בסירטון אלו ב ר ב ר י ם !!!
נשלח ב-19/6/2006 15:31
באמת ?
תראה לי ברברי אחד שבמקום לקנות 450 ארזי וודקה אוקראינית משובחת , יתן את
ה700 דולר שלו בשביל תיקון נשמתו ?
אם התכוונת על הקליפה הברברית שהתלבשה על
היהודים המתוקים בסרטון לכמה שניות וגרמה להם לעשות מעשה שטות ... אז אני מקבל , אכן
ברברית הקליפה.
עריכה : ובכלל , הייתי מציע לכולם לתת לאנטישמים בכל רחבי תבל להשמיץ אותנו , הם יודעים לעשות
זאת בהידור , אנחנו לא צריכים לעזור להם.
תוקן על ידי - 33היהודי - 19/06/2006 15:34:28
נשלח ב-19/6/2006 16:11
אני לא הייתי נסחף לקרוא לו ברברי...
סה"כ מעשה ילדות...
מי מאתנו לא ניסה באחד ההזדמנויות להיווכח מה מסוגל רוסי לעשות בשביל וואן-דולר...
בינינו זוהי נפילה חזקה (ואולי אפילו חד פעמית) עם פדיחה מתועדת בצידה, אבל מכאן ועד לרקוד על הדם כפי שהבנתי מחלק מהתגובות הדרך רחוקה עד מסוכנת למדי...
נשלח ב-19/6/2006 16:55
היהודי הקדוש
גם אם יש תגובות חריפות זה דבר הגיוני .וגם אם הסיפור היה קורה אם שני צ'למארס התגובות היו לא פחות חריפות
ברור לכל שאלה הנוסעים לאומן מטרתם היא קודש .אבל אין זה סותר את הסיפור המזעזע הזה זהו בגלל שהוא באומן וכבר חצי שנה הוא מדבר על זה ומתכונן אז חלאס עכשיו יעשה הכל באומן וכו'