הגר''א ברלנד בכנס התעוררות ב'יד אליהו' לפני כמה שנים
נשלח ב-21/6/2006 21:28
תמונה מדהימה...
הוא בוכה?
נשלח ב-21/6/2006 23:52
כפי הנראה משווקי ויחצני מסחטת הכסף במסוה משרד הנסיעות מעיינות החיים החליטו לעשות קופה על חשבון רבם ושוב ניכרת חוצפתם בהצגתו לציבור כבובה הנשלטת ע"י שרלטנים ושוב ישמע המנטרה הקבועה של ה חוב הקדוש והסגולה הייחודית בנסיעה לראש השנה לאומן עם חברת מעיינות החיים בלבד... לולי דמסתפינא הייתי משוה זאת לדוד כדורי שלא היסס לקחת את אביו זקן המקובלים זצוקללה"ה על גבי אוטובוס כחלון ראוה בחוצות תל אביב הטריפה ואכן גרף עימו 5000 קולות לרשימתו הקיקיונית ומביני הגזרות שוות למיניהם ימשילו את הנמשל ואידך זיל גמור...........
נשלח ב-22/6/2006 10:09
קודקוד 148
משום מה כתיבתך מזכירה לי את א מענטש 148, האם יש קשר????
ובקשר לעניין עצמו: אני חבר של אחד המארגנים של הכנס ולידיעתך אין שום קשר בין מארגני הכנס לחברת מעיינות החיים...
אולי היה קשר, לאחר שניתן להניח שלפחות חלק ממארגני הכנס נסעו עם מעיינות החיים בנסיעותיהם לאומן אבל בכך ולא מעבר לזה מתבטא הקשר וד"ל
אבל גם אם היה קשר בין מארגני הכנס למעיינות החיים עדיין אין מקום לקרוא לאף אחד שרלטנים, זו דעתי...
נשלח ב-30/6/2006 01:45
כעת זה סופי.
הגר''''א ברלנד יופיע בכנס בבת-ים בעוד כחודש.
ר'' נחמן טיקולסקי וצוותו החל לשקוד על מערכת הפרסום רחבת ההקף, יופצו גליונות ועלונים לכל רחבי הארץ.
בכנס אמור הרב ברלנד להלהיב כלל הציבור על גודל מעלת הנסיעה לאומן ולהביא אחריו ציבור גדול לאומן.
בנתיים שוקדים על תוכניות איך להביא כמה שיותר אנשים לכנס הגדול, בין הרעיונות שעלו - הייתה להביא את הכוכב נולד יהודה סעדו (שכידוע גם בין העולים אומנה בראש השנה). מחפשים עוד רעיונות כגון צילומים ישנים והסרטות וכן אנשים שיספרו ניסים שנעשו להם באומן וכיוצ''''ב כדי למשוך כמה-שיותר קהל.
נשלח ב-30/6/2006 10:40
אם זה יביא אנשים לאומן הכל שוה. וגם אם יאמר להם שעיקר התיקון רק אם הם יסעו עם מעיינות...
נשלח ב-30/6/2006 12:07
מי שמכיר את הגר''''א ברלנד יודע כי הוא יעשה כל דבר יהיה אשר יהיה בכדי לזכות להביא עוד יהודי לאומן