בית פורומים ברסלב נייעס

מעדכנים! מחיר יומי על טיסות ודילים זולים לאומן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/8/2006 14:21 לינק ישיר 
מעדכנים! מחיר יומי על טיסות ודילים זולים לאומן

מעינות החיים

בין 690$ לבין 790$
ועוד מזהירים להזדרז לפני עלית המחיר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2006 13:16 לינק ישיר 

עדכונים נוספים בבקשה
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=2007132

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2006 01:09 לינק ישיר 

באור הדרך המחירים מתחילים מ:715 $
פרטים ומחירים זולים רבויתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2006 11:22 לינק ישיר 

אצל ברגשטיין דרך בודפסט + המתנה כ4 שעות 570$
יציאה חמישי, חזרה שני צום גדליה.
נשמע משתלם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2006 11:50 לינק ישיר 

למישהו יש את המספר של ברגשטיין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2006 14:18 לינק ישיר 

הנה הטלפון של דוד ברגשטין

02-9992955
נסעתי עם ברגשטין בשנה האחרונה ומנסיוני בכל החברות, הוא עובד על קצת ובטוח
ונותן שירות נפלא באמת
מומלץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2006 09:08 לינק ישיר 

דרך בודפסט רק 570 $ + הפסקה של כמה שעות מנוחה
ובסדיר דרך קייב ב: 790$ וזה בלי אחריות שישארו מקומות
כך דווח לי ממשרדו של ברגשטין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2006 14:41 לינק ישיר 

580 $ לאודסה שלישי -שלישי, דרך פראג צ'כיאן אירליינס.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2006 14:23 לינק ישיר 

*-- _mName *
yagelnik

באיזה חברה מדובר ומה מס' הטלפון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2006 13:47 לינק ישיר 

ומה לגבי חנוכה?
יש משהו שיודע על דיל זול באמת אבל לא עם חפארים???????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2006 17:41 לינק ישיר 

חבר שלי קנה במעיינות החיים במחיר 370 דולר אבל כבר נגמר להם ולא נראה לי שיש דילים זולים לשבת חנוכה השנייה שכידוע אז זה הנסיעה של הגברים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2006 12:25 לינק ישיר 

עכשיו יש במעיינות במחיר של 588$ כולל ויזה ונסיעות וביטוח רפואי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/11/2006 13:43 לינק ישיר 

רבותי!!! מעיינות החיים מוכיחים שוב ושוב שהם החברה הזולה והאמינה ביותר, נסעתי איתם בראש השנה ולא ניתן לתאר בכלל במילים את השירות המהיר והטוב שקיבלתי מהם, אבל משום אל תמנע טוב מבעליו אני רוצה לתאר קצת את השירות שקיבלתי מהם כבר מתחילת הדרך.

1. עם כניסתי למשרד התרשמתי לראשונה שכאן מדובר במשרד נסיעות רציני, משרד יפה ומפואר שנותן הרגשה טובה ומכבדת את הנוסעים לאומן ואת חסידי ברסלב.
2. בזמן ההמתנה לאחד מתוך חמש הפקידים -סוכני הנסיעות שיתפנו אלי המתנתי המתנה קצרה ונוחה על כסאות מרופדות כשלצידי חומר קריאה וספרי קודש מגוונים.
3. כשהגיע תורי קיבל אותי סוכן אדיב שטיפל בי מהתחלה עד סוף הרישום בליווי הסברים על כל פעולה וכו'.
4. יומיים לאחר הרישום וכחודש לפני ר"ה אני מקבל טלפון ממעיינות החיים שהכרטיס מוכן ואני מוזמן לבוא לקחת אותו בהתחלה לא האמנתי (כי אני רגיל מחברות אחרות שזה מגיע רק ביומיים האחרונים או בשדה תעופה) בסוף כשהשתכנעתי שאכן הכרטיס מוכן כמובן שהתרגשתי ועוד באותו יום הגעתי.
5. חלוקת הכרטיסים התבצעה במחלקה מיוחדת ומפוארת לא פחות ממחלקת הרישום והחלוקה היתה בצורה מסודרת ומאורגנת היטב עם חתימה על מסמך (שלא כמו בחברה אחרת שנסעתי איתה ותמיד היו שם צעקות וטורים ארוכים בימים שממש לפני ר"ה).
6. בשדה תעופה הלוך מילאה את לבי גאות רגשות כשראיתי צוות מתוגבר של כל עובדי מעיינות החיים כשהם לבושים באפוד מיוחד לזיהוי, אין צורך לתאר את הסדר שבה התנהלו התיסות וכו'.
7. בנחיתה בקייב נחתנו צמוד לאוהלים מיוחדים של מעיינות החיים ותוך 15 דקות (א"א להאמין) היינו כבר בדרכנו לאומן, אחרי שאת הבדיקות דרכונים עשו לנו כבר בזמן התיסה עצמה.
8. אותו דבר חזר על עצמו באוטובוסים במוצאי ר"ה למעלה מ-20 סדרנים של מעיינות החיים אני ראיתי במו עיני בחניון האוטובסים (לשם ההשוואה לחברות האחרות היו 2-3 סדרנים בקושי).
9. איך שהגענו לקייב לא האמנתי למראה עיני, מה? שוב כמות עצומה של סדרנים מטעם מעיינות החיים.
10. עיקר העיקרים רבותי! ממתי שהגעתי לאוהלים של מעיינות החיים בקייב עד שהמתוס שלנו המריא זה היה בדיוק 35 דקות על השעון, לא יאומן כי יסופר.
כל הנ"ל במחיר הכי זול שהיה לכל החברות.
אני רוצה לציין שכל זה כתבתי בעזרת חבר אבל טרחתי להעלות את זה על הכתוב כי גם לאחר שכתבתי למעיינות החיים מכתב תודה לא נרגעתי והרגשתי צורך להוקיר להם רב תודות על כך שהרימו את הנסיעה כמו פרוייקט של ממש כמו שאחד העובדים שלהם אמר לי בטלפון, אצלנו זה לא סתם להסיע אנשים זה פשוט מבצע. וזה כבר מסביר את הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2006 02:31 לינק ישיר 

רוב הנוסעים בחברת הנסיעות מעיינות החיים מרגישים כמו שאתה הרגשת ולא רק כשמדובר בהטסת אלפים לאומן בראש השנה אלא גם היחס האדיב והמתחשב במשך השנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2006 11:37 לינק ישיר 

אם הדברים נכונים הרי שאני מצטרף לקריאות ההידד למעיינות החיים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/12/2006 05:27 לינק ישיר 

ועכשיו לאחרי הפיטורים של יובל נראה מה יהיה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ברסלב נייעס > מעדכנים! מחיר יומי על טיסות ודילים זולים לאומן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext