בית פורומים הצלה ישראל

החייאה מוצלחת לצוות "הצלה ישראל" - אשדוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2008 13:29 לינק ישיר 
החייאה מוצלחת לצוות "הצלה ישראל" - אשדוד

בשעה 12:34 נמסר על בן 70 חוסר הכרה בתוך קניון לב אשדוד,צוות "הצלה ישראל"-אשדוד  אט''ן + 2 רגילים שיצאו למקום ביצעו באיש למעלה משעה החייאה כשבסיומה פונה ע"י לכיש 20 (אט''ן קמ''א) במצב יציב לבית החולים קפלן במצב יציב.

"כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא"

מבזקי חדשות 24 שעות ביממה
http://1800550.co.il/kehilot/1853.html

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2008 22:47 לינק ישיר 

יצויין שרק ביום שישי האחרון טיפלו המתנדבים היקרים ב- 4 החייאות שונות. תודה רבה לכולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/3/2008 23:47 לינק ישיר 

נטן_לכיש.
תודה.
חברך בתגובה שמעליך גרם לנו להרהורים בדבר קיומם.
אתה הארת את עינינו.
הגענו למסקנא שהם בעצם ב"ה קיימים, אם הפריעו או לא זה כבר נתון נוסף לויכוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 00:13 לינק ישיר 

אך לא ממש הבנתי את תגובתך(אם יש מישהו שהבין, הוא מוזמן להסביר לי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 07:42 לינק ישיר 

בלי קשר למקרים האלה.

עד לא מזמן כיבדתי והוקרתי את "הצלה-ישראל".

ועדיין יש לי כבוד לרבים מהחברים שם,
ואני ידיד של לא מעט מהחבר'ה הטובים.

אך כשאני רואה ושומע , שיש באשדוד מי שמסתובב , ומחפש "בנרות" למי לחלק מירס של "הצלה-ישראל".

זה לא נראה רציני!!!!

אני באופן אישי המלצתי לכמה חברים להצטרף לגרופ של "הצלה-ישראל" , כי חשבתי שמדובר , בגאוות יחידה, ובאנשים שהם יודעים מה הם עושים, ומה הם רוצים לעשות,  אבל ללכת לחפש בבתי ספר מורים שאולי עברו הכשרה של 20 שעות בשביל התעודה ולצרוב אותם? !

צר לי ידידי בשביל כולנו.
אני מאחל לכם כל טוב,   ואשמח להיות לשרותכם,    אך חבל שיש מי שגורר אותכם למקום שאתם לא רוצים להיות שם.
גם אם הוא הביא לכם תורם או שניים.
תנסו לברר עם מי אתם עובדים,

ואני מקווה שבמקומות אחרים העסק יותר רציני.

שלכם א221 .

יום טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 09:55 לינק ישיר 

בוקר טוב לכולם,

אני הח"מ נושא בתואר של אחראי המוקד הארצי של 'הצלה ישראל' ואבקש בזאת לתת הבהרה בנדון של אשדוד ובכך אולי לענות לכל השואלים, המתלוננים ודורשי האמת והשלום.

1. אין דבר כזה צוות 'הצלה ישראל - אשדוד'!!

2. מתנדב / חובש מאשדוד שקיבל מכשיר מירס מהצלה ישראל שיקום וירים את האצבע.

3. כל המכשירים שנמצאים באשדוד (למעט 1 מסיבה טכנית) שמחוברים לגרופ הארצי של הצלה ישראל הינם מכשירים "פרטיים" שאינם בבעלות הצלה ישראל.

4. אני הח"מ חיברתי את אותם מכשירים לאחר שכל אחד היה חייב לעמוד בנהלים מסוימים. ורק לאחר שהצהיר מפורשות שאין לו כל קשר עם ארגון כזה או אחר והוא לא מוגדר כמתנדב של הצלה דרום, ורק לאחר שהתברר שהוא אכן מתנדב פעיל, הוא חובר למירס לתקופת נסיון.

החברים מאשדוד, כולם ביחד וכל אחד לחוד יודעים לספר שההתחברות לגרופ הארצי לא הגיעה כל כך מהר, חלקם המתינו למעלה משבועיים כשהם שומעים כל הזמן שהעניין בטיפול. רק כשהם התחברו נאמר להם: ביררנו עליך שאין לך קשר עם הצלה דרום, שאתה מתנדב פעיל ומוכר ושבאפשרותך לצאת למקרים.

6. לא הייתה שום התנגדות בהצלה דרום לחיבור מתנדבי מד"א לגרופ הארצי ואף היו דיונים מתקדמים מאוד לחיבור של כל מתנדבי הצלה דרום.

7. אני עדיין מחפש "בנרות" את אותו שגריר של הצלה ישראל שהסתובב באשדוד וחיפש למי לתת מירס, אשמח מאוד לדעת מי הוא. לפי מיטב ידיעתי, בהצלה ישראל מחפשים "בנרות" מכשירים פנויים ואף גובים מכשירים ממתנדבים לא פעילים.

8. אני גם מחפש את אותו מתנדב מאשדוד שהכשרתו הרפואית היא פחות מ- 88.

הצלה ישראל קיבלה החלטה אסטרטגית לא להילחם בשום צורה שהיא!! ולכך גם לא חולק באשדוד "כלום". לא היה מתנדב שקיבל מירס, ציוד רפואי או כל טובת הנאה מהארגון. למרות שהייתה בקשה של נהג עובד מוכר מאוד שביקש אופנוע כבר הרבה מאוד פעמים, ולמרות שמפועל לחץ לערוך ערב גיבוש ולמרות שמתנדבים מהאזור ביקשו ציוד רפואי, לא חולק כלום. ומי שאומר ומספר דברים שקיבל או על חבר שקיבל הוא פשוט שקרן!!! ומוציא שם רע.

מי הכניס אופנועים לבני ברק, המעוז של הצלה גוש דן? מי הרס איפרייה של ממש בת"א? מי מנסה להרוס בכל דרך אפשרית סניף מבוסס בשומרון? מי מחבל בכל דרך אפשרית בסניף שלא היה חסר לו כלום במודיעין? מי חיסל משפחה אחדותית ומגובשת בבית-שמש?

אני לא עו"ד ולא אפורופוס של הצלה ישראל, אך מכאן ועד לשפוך אש וגופרית על כלום. אני אישית לא יכול להבליג ובפרט כאשר אני הייתי מעורב בחלק מהדברים הנזכרים.

הפעם אני חורג ממנהגי וקורא למי שרוצה לקבל תשובות נוספות לגבי אשדוד ועוד, מוזמן לפנות לתיבה האישית ואשמח לענות לו. אבקש בלי ניגוחים והאשמות חסרות רסן.

בשונה מאחרים, אני לא מסתתר מאחורי ניקים עלומים...

אחראי המוקד הארצי - הצלה ישראל
26200*14

כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2008 10:14 לינק ישיר 

חושבים.
כל הכבוד ותודה רבה על התגובה המכובדת ועל השקיפות המלאה.

ארגון הצלה דרום הוא ארגון מכובד מאוד בניהולו של הצדיק יוסי ויסנשטרן שמנהל את הארגון ביד רמה ולמופת, מתוך שיקול דעת מירבי ואינו נשאב לתוך מערבולות המחלוקת וחילוקי הדעות כמו ארגונים אחרים.
חבל שבין המתנדבים היקרים בארגון החשוב והמוערך הזה יש אנשים שמחפשים להכניס את אש המחלוקת בכל מחיר.
בטוחני שארגון הצלה דרום בראשות יוסי ויסנשטרן ישמח לשתף פעולה עם ארגוני ההצלה הותיקים בכל מה שקשור להצלת חיי אדם.
הצלה דרום - חזקו ואמצו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 12:19 לינק ישיר 

חותם ב 2 ידי על הודעתו של בנצי.

שיהיה ברור, הצלה-ישראל לא מנהלים מלחמות עם אף אחד. לשמחתנו (או לצערנו, לפעמים) אנו עסוקים בדבר אחד - הצלת חיי אדם. כל השאר לא מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2008 15:02 לינק ישיר 

כאחראי לוגיסיטקה של ארגון הצלה ישראל באתי לאשר את דברי חושבים 1 ולהצהיר מעל במה מכובדת זו

א. לא חולק ולו מכשיר מירס אחד לאחד מחברי הצלה או מד"א מהעיר אשדוד.

ב. כמו"כ לא חולק כל ציוד אחר ואו אופנוע מארגון "הצלה ישראל".

ג. בדו"ד על ראשי הצלה דרום שהם בקשרים טובים עם יו"ר הארגון הרב דוד גרינוולד דובר על אפשרות של חיבור כל חברי הצלה דרום לגרופ הארצי. (שיעשה רק בהסכמת הנהלת "הצלה דרום")

ד. הנהלת "הצלה ישראל" החליטה כאסטרטגיה לא להוסיף חברים חדשים באיזורים שבהם פעילה ארגון "הצלה דרום".

ה. נשמח לשתף פעולה עם כל ארגון אשר לו מטרה משותפת דהיינו הצלה חיים נטו. 

והאמת והשלום אהבו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > החייאה מוצלחת לצוות "הצלה ישראל" - אשדוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext