בית פורומים הצלה ישראל

מוטי פישר פורש מניהול

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/4/2008 14:04 לינק ישיר 
מוטי פישר פורש מניהול

ארגון הצלה מודיעין עילית וחוזר להיות חבר ב"הצלה ישראל"
למי שהוא ידוע למה?
מצ"ב לינק למכתב שלו לחברי הצלה מודיעין עילית.
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2387742&forum_id=10827

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2008 18:30 לינק ישיר 
חברים יקרים לדרך הקדושה

חברים שלום, אני מודה לכל אלה שמתקשרים לחזק אותי, כמו''כ איני מתכוין לענות למשמיצים, שיעשו מה שרוצים אני סיימתי איתם.  אני אמשיך להציל חיים בדרכי ובלי מחלוקת. היו ברוכים וחזקו ואמצו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2008 18:48 לינק ישיר 

מוטי פישר היקר

האמת והצדק תצא לאור בסוף

חזק ואמץ

כולנו יודעים את המטרה היחידה שלך הצלת חיים נטו

בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2008 21:29 לינק ישיר 

גישתי היא כגישתו של הרב מוטי פישר - להימנע ממחלוקות.

אך פטור בלי כלום אי אפשר. לכן אכתוב את אשר על ליבי.

המכתב שנכתב בידי אדם שאף אחד בעולם!!! לא יכול לטפול בו רבב או לטעון לאינטרס מסוים, אמיתי כואב ונוקב.

לאנשים אמיתיים וישרים, יראי השם יש הרבה על מה לחשוב ולערוך חשבון נפש לאחר הדברים שנכתבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2008 23:57 לינק ישיר 

אין הרבה מה להוסיף על דברי גירא.
מוטי פישר מוכר כאדם הגון, ישר, וחביב שניהל את הסניף במודיעין עילית ביד רמה ונוכח ובגלל כל מעלותיו היה כקוץ בעיניהם של כמה אנשים שניסו בכל מחיר להעבירו לצידם, ומשלא צלח בידם עשו מה שעשו בדרכים אחרות כי מבחינתם כל האמצעים כשרים.
חבל... חבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2008 10:08 לינק ישיר 

מילות מכתבו של ר' מרדכי פישר תוקעות כמדקרות חרב לכל נאמני וחברי הצלה לסוגיהם, דבריו הקשים הינם אך בבואה לכל הקורה באירגוני מתנדבים למיניהם, אשר בינות שורות המתנדבים הקמים השכם והערב לעשית חסר ומצוות וכל דצריך,  מזדנבים משולי המחנה כל אותם ארחי פרחי המצטרפים ומתחברים לארגוני חסד כקרש קפיצה למאוויהם הנילוזות, של כבוד, קידום, כסף, מתנות, מסיבות פרועות, ימי נופש אופנועים, ועוד מרעים בישין וכל ההתחברות הוא קרדום לחפור בו, ואם אפ' בדרך להגות מהמסילה את  כל אותם מייסדי הארגונים אשר בדם ימיהם הקימו וייסדו את אירגום על דרך הישר והתורה המסורה.

אך לא די בזאת אלא וכאן עולה שאלה ותמיאה לכל אותם ישרי דרך המתנדבים האמיתיים אשר רואים את ראשי הארגון מתבוססים ומתפלשים בבוץ  וברפש המשולכים בפניהם ע"י כל אותם מרשיעי ברית, הרואים טובת עצמם וכל הדרכים כשרות, הכוללות הלשונות לשלטון, השמצות מתחת לכל רמה אנושית, איומים והפחדות (נתי זוכר את א.ב. בכותל ???...) ויושבים בביתם ופוזלים בכל יום מי נותן יותר, ואיפה אפ' להינות יותר, ואינם יוצאים כחומה בצורה להגנת אותם אנשים ישרי דרך שתרמו את רוב שנותיהם לכל אתם המתנדבים לכל אותם ערכות הציוד האופנועים היקרים מכשרי המירס ערבי הנופש והעיון וכד' וכד'.

מוטי ידיד נפשי, אומר לך בכנות אין לי לב אפי' להתקשר אליך קשה לי לראותך מתפלש בצער ובכאב  כאשר שברונך הוא כפול ומכופל, כאשר חרבות המוות נתקעים אחד אחד ע"י אותם שהיו כבניך על לאמש, אשר להם דאגת וטיפחת כבניך שלך וברגעי משבר פנו לך עורף, וחלקם אף סייע בידי אותם מחרחרים להגותך מהמסילה, בשיחות שניהלנו עד שהגעתה להחלטתך  העתיקו את המילות מפי ונותרתי באלם ובתדהמה על מה שמחוללים כל אותם מחרחרי ריב ומדנים, אשר בשם האחדות ברוממות פיהם עמדו הרסו ושברו ללא רחם את הבית ולאחר שמעשה שטן (כמעט) הצליח בערים כבית שמש ירושלים ביתר עילית ועוד אשר רובם שם החברים הינם אנשים יראים ושלימים שדרך התורה נר לרגלם ודרכם של אלו  אינם דרכם אף אצלך בישובך פרצו גדרי עולם ונגד דעת כל רבני העיר הציתו הבית והרסוהו.

אך אל דאגה גם עליך יעבור כוס וכמאמר המשנה את דאטפך אטפוך וסוף מטפייך יטופון ,לא נודע בכל שנות עולם על בעלי מחלוקת שיצאו נקיים  מידו הארוכה של המלך שהשלום שלו, שאין אני והוא יכולים  לדור  בכפיפה אחת,  וכידוע שהוא משלם מידה נגד מידה מחריבי הבית הביטו היטם אל בתיכם פנימה ודאגו מחרונו של מלכו של עולם.

ואתה מוטי היקר שנס מותנים חזק חזק ונתחזר  בית צדיקים יעמוד וסתירת זקנים בנין ובע"ה הצלה מודיעין עילית תעמוד תפרח ותשגה למורת רוחם ותקוותם.

ידידך י.
מירושלים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2008 00:31 לינק ישיר 

האמת שהדברים מעט חריפים. אני מכיר אותך ,מוטי, כאוהב שלום ורודף שלום. אני גם מבין את הכאב ולא דן אותך, כי דבריך הם אמת לאמיתה. אבל אני מקווה שבבוא היום תוכל גם לסלוח לאלו שפגעו בך, כי אני מאמין שכל כוונתך הייתה ונשארה לשם שמיים, ואף אחד לא יכול באמת לפגוע בך, וסוף האמת לנצח.
אבל עד שהשמן יצוף על המים, יש בידך את הכוח להביא לרגיעה או להיפך ח"ו, והלוואי שיהיה לך את הכוח להבליג, למרות הקושי והכאב, כי אני בעיניי הקטנות לא רואה שום תועלת מפרסום הדברים, ואוליי עכשיו הזמן, לתת לאש לשקוע, ואכמ"ל.
חזק ואמץ.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > מוטי פישר פורש מניהול
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext