בשמי ובשם עצמי אני רוצה להביע את הערכתי הכנה למנהלי הארגון ולעומדים בראשו, למנתבי דרכו ולעושים במלאכת הקודש.
- על מסירות והקרבה אין סופית
- על רצון טוב לסייע תמיד
- על איכפתיות שמורגשת בכל דבר
- ועל דאגה ואוזן קשבת בכל עת ועונה
כי להם ראויה התהילה ולהם מגיעה הערכה
תודה רבה מיוחדת על העזרה הממשית שניתנה למתנדבים בהענקת תווי קנייה לקראת חג הפסח. תווים אלו הינם הערכה סמלית לפעילות המתנדבים שעושים ותורמים מזמנם בכל ימות השנה שלא על מנת לקבל פרס.
הדאגה למתנדב מורגשת היטב ובפרט, כאשר אין כל הדפס, לוגו או כיתוב על עגלת הקניות שניתן למתנדב... וכל אחד יגש אל המרכול הקרוב אליו ויקנה את הנצרך לביתו בכבוד.
והיא שעמדה לאבותינו ולנו שלא אחד בלבד עמד עלינו לכלותינו והקדוש ברוך מצילנו מידם
יו"ר הארגון, דוקי היקר - כל מילה מיותרת. לא נותר אלא לומר
תודה!!!
תוקן על ידי חושבים1 ב- 17/04/2008 1:03:20
נשלח ב-17/4/2008 06:12
תודה ענקית גם בשמי. לכל העוזרים והמסייעים לרווחתם של המתנדבים,ובראשם היו"ר היקר.
יישר כח.
נשלח ב-20/4/2008 23:35
וזהו לשון הביפר ששודר בקבוצת ביתר עילית
התודה והברכה לי''ור הצלה ישראל הר''ר דוקי גרינולד הי''ו על תווי הקניה למתנדבים
יהי רצון שימלא הקב''ה כל משאלות לבו לטובה וברכת ברכה והצלחה בכל מעשה ידו
בשם כל המתנדבים שמשי
נשלח ב-22/4/2008 01:24
גם צוות רחובות היקרים מודים ליו"ר היקר הר"ר דוקי גרינוולד שליט"א
אשר דאג שלכל מתנדב יהיה שמחת חג אם התלשים
אשריו וטוב חלקי
תודה
בשמי ובשם צוות רחובות
נשלח ב-24/4/2008 15:46
חבל מאוד שמחלקים תלושים רק לאנשים המקורבים, ולאנשים שבאמת עושים את העבודה בשטח- לא מקבלים.
חבל מאוד
אני מכיר אישית 10 שלא קיבלו, והם הביעו את כעסם בפני.
רק לידיעת המקבלי החלטות.
נשלח ב-24/4/2008 17:11
אני לא יודע על איזה מקורבים אתה מדבר, אולי תספר מר רונן.
מה שאני כן מכיר זה אנשים שרוצים לרקוד על שתי החתונות ולהנות מתלושי קנייה שזה עזרה ממשית להיכנס לחג הפסח וגם לקבל מארגונים אחרים.
מתנדבי בית-שמש מכירים את התופעה של כוננים שפעם מלבישים אפוד כזה ופעם אחר בשביל להראות שייכות לשני ארגונים בו זמנית. הובהר להם כמה פעמים שאין לנו צורך בבשר (מתנדבים) ואין להם צורך להתבזות כל פעם מחדש.
רק השבוע יצאתי לאירוע שבו אחד הכוננים שראה אותי (והוא באמת לא מהמקורבים, כהגדרתך) והחליף מייד אפוד כאילו ויש לו ממי לפחד.
בהצלה ישראל כולם מקורבים וכולם קרובים ואין סלקציה לאף אחד.
נשלח ב-24/4/2008 19:40
רונן, אינך שייך ל'הצלה ישראל' כפי שנראה בהודעתך באשכול הסמוך.
בהצלה ישראל לא דורשים פיטורי המוקדן, בסך הכל מצפים ליותר הבנה ותשןמת לב.
אין ב'הצלה ישראל' אף סלקציה. אם לא קיבלת אינך שייך.
הודעתך לא תוסר. משןם שברור לכולם שדבריך, דברי הבל.
חג שמח לכולם.
נשלח ב-24/4/2008 21:02
מר ישראל_ הצלה וחושבים 1 היקרים.
אין לי שום כוונה להתווכח איתכם מעל דפי האתר הזה- הוא מספיק מכובד.
אם יהיה לי משהו אישי להגיד לכול אחד מכם- אני יודע לאן לפנות.
אני יודע על אנשים בהצלה ישראל שלא קיבלו את התלושים לחג, ובגלל שהם לא רוצים להראות ניזקקים חלילה הם לא רוצים לדבר על זה.
ישראל_הצלה- אתה השמצת אותי כאן באתר ואמרת שדברי הם דברי הבל - אתה חייב קודם כול להתנצל מעל גבי האתר, ואחר כך לבדוק האם אני צודק.
אתה ישר כתבת שאני לא בסדר, ואחר כך תיבדוק- לא יפה.
ולאיים בכך שתמחוק את המלל שלי מהאתר- אני לא מאמין שאתה תרד לרמה שפלה כזו. אתה תתמודד עם המציאות.
חושבים 1: אני מכיר אותך רק דרך השידורים שלך במירס בבית שמש, (אני כן שייך להצלה ישראל- רק לידיעתך.), ויודע כמה אתה עושה טוב לאירגון.
אני רמזתי כאן בצורה יפה שלא יתכן שיתייחסו אלינו ( הצלה ישראל הארגון שאני שייך אליו) בצורה כזו כמו שמדברים עלינו,משפילים אותו ורומסים אותנו אנשי מד"א ואנחנו צריכים לא לעשות כלום.
אני מדבר על זה שאנחנו צריכים ללמד אותם לקח שלא ידברו אלינו ככה.
אני יודע שאנחנו לא אירגון שמוציא חובשים על דעת עצמו לאירועים- אלה מסייע למד"א.. ידוע ומוכר. רק לכול דבר יש מחיר, ואני לא חושב שאנחנו צריכים אחרי מה שאמרו לנו והתנהגו אלינו- לחזור להתנדב במד"א ירושלים עד שלא יתנצלו ויעשו בדק בית אצלם.
משהו אחרון- אתה צודק בעניין האפוד הכפול- אני מסכים איתך לגמרי שלא מגיע לאותם חברה שרוצים לקבל מ 2 אירגונים שונים מתנות והטבות. אני לא מדבר עליהם- אלה על חובשים מין המניין.
לתשומת לב הנוגעים בדבר. בדק בית יפתור הרבה.
נשלח ב-24/4/2008 23:11
רונן.
רק כדי לחזק את דברי קודמיי...
אני לא יודע על איזה איזורים אתה מדבר שלא קיבלו תלושים, אני רק יכול לומר לך שחבל שלא היית במשרדי הארגון בשעות החלוקה, ולאחמ"כ בסניפי א' בירושלים לפגוש את אותם עשרות מתנדבים שכן קיבלו ולאחל להם חג שמח.
אולי כל אותם עשרות מתנדבים הם ה"מקורבים" עליהם אתה מדבר, יכול להיות, כיון שבארגון הצלה ישראל כל מתנדב שמציל חיים הוא "מקורב" ומקבל התייחסות בהתאם.
חג שמח.
נשלח ב-27/4/2008 02:44
גם אני מצטרף לתודות, אמנם קצת באיחור, אבל למשך החג ביצעתי מהלך "התנתקות" מהמחשב.
ובמאמר מוסגר, אני חושב שתלושי הקניה יעילים ומועילים פי אלף מכל מתנה אחרת הניתנת בארגון זה או אחר.
נשלח ב-27/4/2008 08:25
גם אני מצטרף למברכים, ומודה, ומעריך את הנהלת הארגון,
קשה לתאר את החיוך ושמחת החג שפעמה בכ''כ הרבה משפחות,
בזכות עשית חסד זו,
המשיכו כך... כי ביחידה מובחרת אנחנו!!
ועל זאת גאותנו..
נשלח ב-28/4/2008 14:07
גם אני הקטן <מתנדב וממש לא מקורב> מצטרף לברכות, התלושים היו ממש לעזר רב יישר כח גדול.
נשלח ב-29/4/2008 12:17
תודה רבה!!
תודה רבה על תווי הקניה ועל כל הדאגה של כולם לצוות שדרות בימים אלו!!
תודה רבה ויישר כח לכולם!! שמחים להיות חלק ממשפחת הצלה ישראל!!
צוות שדרות.