בית פורומים הצלה ישראל

ראשון לציון ת.ד. קטלנית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2008 18:01 לינק ישיר 
ראשון לציון ת.ד. קטלנית

דיוו מ- NPV

ראשון לציון: ילד כבן 12 שנפגע מרכב חולף, נפטר מפצעיו לאחר פעולות החייאה
01.05.2008 17:10
מאת: דניאל טננבוים
ברחוב לישנסקי סמוך לקניון הזהב בראשל"צ נפגע ילד מרכב חולף ונפצע פצעים קשים.

צוות של מד"א אזור איילון וכונני 'הצלה ישראל' ביצעו בילד פעולות החייאה, אך רופא נאלץ לקבוע את מותו.

צוות של זק"א בדרכו למקום.

בוחני משטרת התנועה חוקרים את נסיבות התאונה.

כל הכבוד ליאיר ממן מצוות רחובות שסגר מקום תוך 4 דקות תמשיך להציל חיים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2008 18:09 לינק ישיר 

מצורף כתבה מ- NRG

שני ילדים נדרסו למוות
ילד בן 5 וחצי נפגע מרכב הסעות בכפ"ס ונהרג בדרך לביה"ח. בן 10 נדרס בעת שחצה כביש בראשל"צ
לכתבה הקודמת דפדף בחדשות לכתבה הבאה
הדס שפר
עדכון אחרון : 1/5/2008 17:55
הדס שפר
עדכון אחרון : 1/5/2008 17:55
יונתן שלום חבני, בן חמש וחצי מכפר סבא, ירד בצהריים מול בית הוריו, מרכב ההסעות שהחזיר אותו מהגן ונדרס למוות, לאחר שהנהג לא הבחין בו. הנהג פגע בילד, המשיך בנסיעה וגרר אותו לאורך 15 מטרים. כוחות ההצלה נאבקו על חייו של הילד, שסבל מפגיעה רב מערכתית, אולם הוא מת בדרכו לבית החולים. מוקדם יותר הבוקר נהרג הולך רגל בן 85 בקריית מוצקין, לאחר שנפגע על ידי רכב חולף. סמוך לשעה 17:30 אירעה תאונה נוספת בה קיפח את חייו ילד אחר, שביקש לחצות את הכביש ברחוב צבי בר בראשון לציון.
קשיש בן 85 נדרס למוות
מונית מסחרית פגעה בקשיש בעת שחצה את הכביש בקריית מוצקין. אדם נוסף נפצע קשה ליד אשקלון
לכתבה המלאה  

סמוך לשעה 14:00 בצהריים, הוריד רכב ההסעות את חבני שחזר מהגן ליד ביתו ברחוב יונה בכפר סבא. בעקבות תקלה טכנית, ככל הנראה, לא נפתחה המדרגה והילד מעד ונתקע בין גלגלי הרכב, שגרר אותו עמו לאורך 15 מטרים.

כוחות ההצלה שהגיעו למקום נאבקו על חייו של הילד, שנפגע קשה מאוד בכל גופו, במשך דקות ארוכות ופינו אותו לבית החולים "מאיר" בעיר. למרות מאמציהם של אנשי מד"א, מת הילד מפצעיו בדרכו לבית החולים.

נהג הרכב, בן 40 מרעננה, מחזיק ברשיון נהיגה משנת 1989 ובעבר כבר נרשמו לחובתו שש עבירות תנועה. על פי הנהלים, צריך היה ללוות את הילד אדם מבוגר מן הרכב אל בית הוריו, ובמשטרה נבדק כעת האם היתה חריגה מהנהלים.
"תביא לי להריח אותו"
שוטרת משטרת התנועה של מחוז
מרכז, סיון בן צבי, סיפרה ל-
nrg מעריב כי "ככל הנראה מדובר בתקלה טכנית, הנהג כנראה חשב שהילד ירד אך למעשה הוא נקלע אל מתחת לגלגלים". ענבל אבו דגה, שהיתה עדה למחזה המזעזע, סיפרה ל-nrg מעריב כי "אני באתי מתחילת הרחוב כי שמעתי צעקות. ראיתי את הילד שוכב על הרצפה, כל הפנים שלו היו מלאות דם והוא לא הגיב".

שכנים  של המשפחה סיפרו כי לילד יש אחות נוספת וכי המשפחה גרה עם סבתם. "זו משפחה טובה", סיפרה אחת השכנות, שאמרה כי הילד נולד לאחר שאמו עברה טיפולי הפריה. דודתו של הילד, ששהתה בבית הוריו, יצאה מהבית ממררת בבכי בעת שהמשטרה נכנסה למקום וזעקה: "תביאו לי להריח אותו, תביאו לי אותו, אני רוצה את הבן שלי, זה הילד שלי!".

אחר הצהריים, סמוך לשעה 17:30 אירעה תאונה קטלנית נוספת שגבתה את חייו של ילד אחר, כבן 10, בראשון לציון. הילד ביקש לחצות את הכביש ברחוב צבי בר בעיר, ומכונית חולפת פגעה בו והרגה אותו במקום.

צוותים של מד"א והצלה ישראל הגיעו למקום וניסו לבצע בילד פעולות החייאה, אך אלו לא צלחו והצוותים נאלצו לקבוע את מותו של הילד. מתנדב זק"א, אוהד רוזנברג, סיפר על התאונה ואמר: "מדובר באירוע טארגי, ילד שביקש לחצות הכביש נפגע קשה מאוד ממכונית והמראה היה מזעזע".

בהכנת הידיעה השתתף תומר ולמר

פרסום ראשון : 1/5/2008 16:35

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > ראשון לציון ת.ד. קטלנית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext