| נשלח ב-17/6/2008 12:10 |
|
| |
מתנדב מד"א הותקף פיזית ע"י מנהל מד"א כרמל
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=2986&msgid=29125946
בלינק המצורף ישנו דיווח על מתנדב מד"א שהותקף פיזית ע"י מנהל מד"א אזור כרמל מר שמעון ביטון במהלך טיפול בנפגעים בתאונת דרכים שהתרחשה הבוקר בכביש 66.
חברים!
לא נראה לכם שמי שבסופו של יום יפגע כתוצאה מחילוקי דעות שונים זה אנחנו - המתנדבים בשטח.
אם הגענו למצב של אלימות פיזית - המצב בכי רע.
בכדי להקדים רפואה למכה צריכים מתנדבי מד"א החברים בארגונים השונים להפעיל לחץ על ראשי הארגונים להסיט הצידה את כל הפוליטיקות האישיות, לשבת סביב שולחן אחד לגבש עמדה ברורה שעל פיה ובכוחה ניתן יהיה ליישר את ההדורים מול מד"א בצורה שקטה ונקיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2008 12:48 |
|
| |
מתנדב זק"א הותקף הבוקר ע"י "מנהל במד"א" בתאונת דרכים הבוקר בכביש 66 עוקף יוקנעם, (כזכור: 2 הרוגים ו3 פצועים בינוני) הותקף מתנדב זק"א ע"י מנהל מד"א כרמל, שסטר לו על לחיו בעת טיפול בהרוגים. וזה לא פעם ראשונה שזה קורא באיזור כרמל!
הוגשה תלונה למשטרה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2008 14:33 |
|
| |
תראה, מה היה שם בדיוק אתה לא יכול לדעת ..
הרי מדובר במתנדב שכבר מסוכסך עם הנהלת האיזור לא מהיום ולא מאתמול, וייתכן שגם איזושהי נגיעה קטנה ביד בתוספת מספר מילים כבר "יספיקו" בשביל... , וצריך לזכור ששמעון ביטון הוא "על הכוונת" של הארגון הנ"ל (או שהם על כוונתו..).
עוד דבר צריך לזכור כי בארגון מד"א-בכל אזור ואזור יש אנשים נפלאים וטובים, נכון יש גם ביניהם גם "לא סימפתיים",אבל זה יש בכל מקום ובכל ארגון-יש כאלה במשטרה,בכיבוי,ובקיצור בכולם !!
כמו שכתבתי המתנדב "שלכאורה" הותקף,יש לו עבר עשיר עם "שמעון ביטון", וצריך להשים את הדברים בפורפורציות, כל עוד שאני ואתה, וכולם, לא היינו שם וראינו מה היה ואיך היה !! לא מדובר כאן באיזה מתנדב "אנונימי ושקט, {ללא עבר}" - שלפתע ביום בהיר הותקף.
שוב, אינני מצדיק את התקיפה (אם היה משהו שאפשר לקרוא לו תקיפה),אבל היה צריך להיות שם כדי לראות מה באמת היה!! ואותך ישראלייף אני מרגיע ששמעון ביטון לא נצא בכול אזור (ומקום),ומה גם שאני בטוח שהיו עוד מתנדבים במקום,והמתנדב "המותקף" לא נבחר משום מה.. להיות נציג המותקפים...!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2008 15:28 |
|
| |
לא באתי להצדיק אף אחד, אינלי מושג מי הוא האשם בסיפור וזה גם לא מעניני.
מה שברור הוא שלא יתכן שנגיע למצב של אלימות בכלל ופיזית בפרט בשום צורה מצד הנהלת מד"א כלפי מתנדבים וכן להיפך.
גם טענתך שהמתנדב הספציפי הזה הוא כסדין אדום לעיניו של מר שמעון ביטון לא מצדיק התנהגות שכזו.
שישבו נציגי מד"א עם נציגי הארגון בו הוא מתנדב וישעו אותו מפעילות אם יש לכך סיבה מוצדקת.
דבריך מחזקים את בקשתי, כיון שאם מתנדב מועד אחד מצליח לגרור את כל המערכת לתוך קלחת חילוקי הדעות עם מד"א מחובתינו לקום ולעצור את זה, ולא משנה מי הוא הצד הצודק בכל הסיפור.
מילות ההרגעה שלך אינם במקומם, תסכים איתי שארגון מד"א כמו בכל ארגון אחר יתן גב ויתמוך קודם כל באנשים שלו, גם אנחנו בעצם אנשים שלהם, אך אני מתאר לעצמי שאיני צריך להסביר לך במי הם יעדיפו לתמוך ובמיוחד כשמדובר ב'בכיר'
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2008 16:16 |
|
| |
ישרא..., שוב אני לא מצדיק את התקיפה (אם וכאשר היה משהו שאפשר להגדירו כתקיפה).
אני רציתי ליידע אותך (ואולי להרגיע אותך),כי מדובר במתנדב שמסוכסך עם ביטון לא מהיום ולא מאתמול.ולא בכדי הוא "זכה" להיות "המוכה והמושפל" ( היו שם עוד מתנדבים!).
אז אוקיי, אפשר לסדר את העניין אם המתנדב לבד, ולא לעשות מזה עסק כאילו אתה הולך לעשות משמרת/לצאת לקריאה ותחטוף ממנהל האזור.
ולגבי יחסי המתנדב-מנהל האזור עדיף לא להתיחס,ולעלות על הכתב.
תוקן על ידי החדשות ב- 17/06/2008 16:18:52
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2008 11:09 |
|
| |
טובול, מה אתה דפוק??
מתכתב עם עצמך??
החדשות מגיב לחדשות_24 ??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2008 12:01 |
|
| |
סיפיאר, קודם תבדוק טוב ואחר כך תגיב.
אני {קרי: החדשות} והניק השני {קרי: חדשות 24} שני בני אדם אנחנו, אמנם חברים טובים וקשורים לחדשות 24 ( ולכן שנינו אם אותה החתימה),אבל כאמור רק "חברים".
חדשות 24 הביא העתקה ממה שנכתב בפורום. ואני {החדשות} הגבתי על העניין (מותר לי, לא??)
תוקן על ידי החדשות ב- 18/06/2008 12:00:51
תוקן על ידי החדשות ב- 18/06/2008 12:05:05
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2008 12:13 |
|
| |
.O.K סליחה חבר.
|
|