בית פורומים הצלה ישראל

"הגל הארצי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2008 00:26 לינק ישיר 
"הגל הארצי"

לכל חברי היקרים והמיוחדים חברי הצלה ישראל...
ברוך ה' הגל הארצי הינו אחד מעמודי התווך של הצלה ישראל מדי יום יוצאים עשרות קריאות על כל רחבי הארץ.
ראשית אני רוצה לומר תודה לכל אחד ואחד שיוצא למקרים שמטפל,שמסייע בהכוונה,במיקום,בכל דבר אפשרי.אשריכם חברים יקרים.
גם אם מדי פעם אני נשמע קצת "כועס" או "מקפיד" ממש ממש לא .בס"הכ אנו רוצים שהגל יהיה מבצעי וייחודי בדיוק כמו שאנחנו יודעים לעשות .בפיגוע השופל שבוע שעבר.או בקסאם שנחת בקניון באשקלון.או בכל מצבי החירום בנתבג.וכו' וכו'.יש לציין את משמעת הקשר הנפלאה שלכם והמקצועניות שהפגנתם.
דיווח קצר וקולע ומתומצת הוא הדבר הכי בריא שיש לגל הארצי.תמשיכו ככה ונזכה תמיד יחד להציל חיים .תודה לכל אחד ואחד שדואג לגל הארצי בין ביודעים ובין בשלא יודעים.תודה לכם מתנדבים יקרים על כל הפעילות שלכם.למוקדנים.בקיצור לכולם..
תודה מיוחדת ליחפ"צ על שיתוף הפעולה.לבני היקר שדואג שבכל יתפקד כיאה וכמקובל
תודה לניסן מזרחי על העבודה הנפלאה שהוא משקיע.ולכל מי ששכחתי תודה רבה..
אני עדיין חושב ותמיד יחשוב שאנחנו ייחוד הצלה...

לכל הערה.הארה.דבר שתרצו לשנות.להביע.אפשר לעלות מולי במירס ונשמח יחד לתקן ולבנות על מנת שהכל יהיה כמו שצריך..אנחנו בסך הכל משפחה אחת גדולה ואוהבת..
בתקווה שנקום ליום שמח יותר עם בשורות טובות ואולי אפילו בלי קריאות...
בהערכה רבה   יוסי
.

אחראי מוקד ארצי

10059*14

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 19:17 לינק ישיר 

אתה תותח,,,,, אין אין עליך,,,,,, מ,,,, עליך אתה הגדול מכולם,

הייתם צריכים לראות את הנקניק הזה מטפל בארוע התעלפות בבית שמש שבוע שעבר, עד שקלטתי שזה הוא לקח לי רבע שעה ועד שהוא יצא לי מהראש וחזרתי לשגרה לקח לי יומיים,,,,,, חחחחחחחחח

סתם צוחק אתה מתוק, חוציא מכוון מנווט ומעביר דיווחים בזמן אמת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2008 23:55 לינק ישיר 

מוקד3 כתב:
לכל חברי היקרים והמיוחדים חברי הצלה ישראל...
ברוך ה' הגל הארצי הינו אחד מעמודי התווך של הצלה ישראל מדי יום יוצאים עשרות קריאות על כל רחבי הארץ.
ראשית אני רוצה לומר תודה לכל אחד ואחד שיוצא למקרים שמטפל,שמסייע בהכוונה,במיקום,בכל דבר אפשרי.אשריכם חברים יקרים.
גם אם מדי פעם אני נשמע קצת "כועס" או "מקפיד" ממש ממש לא .בס"הכ אנו רוצים שהגל יהיה מבצעי וייחודי בדיוק כמו שאנחנו יודעים לעשות .בפיגוע השופל שבוע שעבר.או בקסאם שנחת בקניון באשקלון.או בכל מצבי החירום בנתבג.וכו' וכו'.יש לציין את משמעת הקשר הנפלאה שלכם והמקצועניות שהפגנתם.
דיווח קצר וקולע ומתומצת הוא הדבר הכי בריא שיש לגל הארצי.תמשיכו ככה ונזכה תמיד יחד להציל חיים .תודה לכל אחד ואחד שדואג לגל הארצי בין ביודעים ובין בשלא יודעים.תודה לכם מתנדבים יקרים על כל הפעילות שלכם.למוקדנים.בקיצור לכולם..
תודה מיוחדת ליחפ"צ על שיתוף הפעולה.לבני היקר שדואג שבכל יתפקד כיאה וכמקובל
תודה לניסן מזרחי סגן אחראי מוקד ארצי על העבודה הנפלאה שהוא משקיע.ולכל מי ששכחתי תודה רבה..
אני עדיין חושב ותמיד יחשוב שאנחנו ייחוד הצלה...

לכל הערה.הארה.דבר שתרצו לשנות.להביע.אפשר לעלות מולי במירס ונשמח יחד לתקן ולבנות על מנת שהכל יהיה כמו שצריך..אנחנו בסך הכל משפחה אחת גדולה ואוהבת..
בתקווה שנקום ליום שמח יותר עם בשורות טובות ואולי אפילו בלי קריאות...
בהערכה רבה   יוסי
.

אחראי מוקד ארצי

10059*14

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > "הגל הארצי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext