בית פורומים הצלה ישראל

אשכול תמיכה וחיזוק בידידנו מר " חושבים 1 "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2008 14:57 לינק ישיר 
אשכול תמיכה וחיזוק בידידנו מר " חושבים 1 "

פתחתי אשכול זה בתור תמיכה וחיזוק בידידנו וחברנו לעשייה המתנדב היקר - '' חושבים 1 '' העושה ופועל רבות למען הצלת החיים, שהושהה היום ע"י ארגון מד"א מפעילות הצלת החיים.

אני לא אכנס לפרטי פרטים על נסיבות ההשהייה,אבל ברור שהתמונות שהוא העלה לפורום (שדרך אגב הוא לא צילם אותם)  היו בתום לב !! בלא כוונה כלל לפגוע במישהו ובודאי שלא היה בדעתו שמישהו יפגע מתמונות אלו !!
(כשאני נכנסתי לאשכול עם התמונות,כלל לא שמתי לב לתמונה 'הבעייתית' לכאורה {ומשיחה אני ערכתי עמו גם הוא כלל לא שם לב},וכשמישהו האיר {והעיר} את עיניו לתמונה ההיא הוא ביקש מייד למחוק את התמונה !!!)

דבר אחד יש לי לומר ולהוסיף- כאשר ארגון מד"א נלחם בתופעה שמתנדבים מפיצים תמונות באינטרט מאירועים השונים, הוא צריך להילחם בכולם !!! וזה לא משנה אם יש אישור מהמצלם לעלות לאינטרנט או לא !!! (ועקב כך החליטו מספר נהגים-חובשים בגזרה להשעות עצמם ,לאור ההשהייה המצטיירת כסגירת מעגל וחשבון...)

כולנו תקווה ותפילה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר,ושפעילות והעשייה למען הצלת החיים תמשיך כפי שהיא היתה עד היום.

תוקן על ידי הצלי ב- 05/08/2008 15:07:53

תוקן על ידי הצלי ב- 05/08/2008 15:28:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 15:20 לינק ישיר 

אני מבין שהבלגאן הוא על התמונות המצורפות בלינק זה

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5341

אז מה? כאילו בפורום של הצלה אסור שהם יופיעו ובמקומות אחרים כן?

אבי חובב הוציא היום ביפר שסיפר על ההשעיה ובסיומו הוא מזכיר שחל איסור מוחלט לפרסם מקרים מפעילות מד"א ללא אישור דובר.
אני רק רוצה לבקש ממר אבי חובב שאישית אני מעריך אותו מאוד 2 דברים.
1. שיעמוד מאחורי כל מילה שהוציא בביפר בכל תוקף, ולא משנה במי מדובר, איך, מתי, ובאיזה ארגון הוא חבר.
2. שיבדוק בבקשה עם הדובר שלו למי עד היום הוא אישר לפרסם על פעילות מד"א ולמי הוא לא אישר מכל מיני סיבות וטעמים השמורים ליודעי ח"ן.

חבל !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 15:25 לינק ישיר 

בנצי, כולנו מחזקים את ידיך ומקווים שהעניין יפתר במהרה !!

אבל מה שלא ברור לי פה , מה סיבת ההשהייה?? אם זה הפצת תמונות שהוא קיבל באינטרנט?? יש המון מתנדבים ש'מצלמים' ומעלים לאינטרנט, ובפרט שהוא לא צילם !!!  אלא מה שלא היה אישור ממי ששלח להעלותם באינטרנט? בגלל זה ארגון מד"א צריך להתערב ולהשעות מתנדב פעיל??

כולי תקווה באמת שהעניין יפתר על הצד הטוב ביותר. בנצי, אוהבים אותך !!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 15:30 לינק ישיר 

שוב-בס"ה מדובר בתמונה שרק חד עין שם לב לזה, העירו לו על זה ואז הוא ביקש למחוק.

אבל ככה זה שמחכים לבנאדם בפינה...

תוקן על ידי הצלי ב- 05/08/2008 15:32:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 15:51 לינק ישיר 
בנצי, שום דבר לא יגרום למנגינה של ההצלת חיים שלך להפסיק לנגן!!!

בנצי אחי היקר, אנו מחזקים את ידך, אתה תותח רציני וכלום לא ישבור אותך!
העניין היה בשוגג גמור והיה עלול לקרות לכל אחד.

תמשיך להציל חיים ולתת את הנשמה למען מאות ואלפי מתנדבים שאוהבים ומוקירים אותך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 17:15 לינק ישיר 

עכשיו תחפש מי שיעזור לך בארגון לצאת מהשהייה של מד"א ?!
השאירו מתנדב משלנו באלעד כמו כלב 3 חודשים מושהה ממד"א הצלה ישראל  אפילו לא טרחו לטפל בזה .תעשה חושבים לעצמך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 17:48 לינק ישיר 

בנצי היקר תחזיק מעמד כולנו איתך כי את המנגינה הזאת אי אפשר בלעדיך

אפילו חרב חדה מונחת על צוארו של אדם אל יתייאש מן הרחמים כל שכן מ......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 18:41 לינק ישיר 

בנצי היקר כולנו מחזיקים לך ידיים, כולנו מאחוריך, השעייתך מהצלת חיים מוכיחה ששיקולים זרים גוברים על הצלת חיי אדם, וכולנו תקוה שבקרוב תוכל להמשיך להציל חיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 18:55 לינק ישיר 

בכול מצב בנצי תיהיה חזק אוהבים אותך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 19:08 לינק ישיר 

ראיתי שגם בעוד פורום העלו את התמונות וזה נערך היום ע"י מנהל הפורום. וכאן הבן שואל, וכי מה ההבדל??? היה כאן ושם את אותם התמונות,חוץ מתמונה אחת שאני בטוח שבנצי העלה אותה בשגגה.(שדיברתי עם בנצי בצהריים הוא אמר לי שהוא לא יודע על איזה תמונה מדברים בכלל,וכשהוא יבוא בשעות הערב לביתו הוא יבדוק שוב את התמונות).

בקיצור זה נראה שמישהו ממד"א ירושלים תפס תעניין להשהות את בנצי מכלל פעילות,אבל חבל שככה זה מצטייר שנראה שמד"א מבדיל בין מתנדבים למתנדבים.. 

אבל כמו החתימה שלך 'את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק'- גם כאן 'את המנגינה שלך אי אפשר להפסיק'.

בידידות איתך לאורך כל הדרך-צוות 206.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 19:09 לינק ישיר 

בנצי:

למרות המתח הרב שיש בנינו- אני מקווה שתצא מהפרשה הזאת מהר, ותסיק מסקנות.
מי כמוך יודע כמה הצלה אלעד צודק!
זו לא פעם הראשונה שדבר כזה קורא, ובפעם הקודמת זה הסתיים בעזיבה של חובש.

קח את עצמך ביידים, ותסיק מסקנות.

בידידות ( למרות כול מה שאולי אתה חושב עלי :)  )

רונן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 19:57 לינק ישיר 
תודה ובקשה!!

אל תדון את חבריך עד שתגיע למקומו (והלוואי שלא תגיע).

חברים יקרים, לא תוכלו להבין לרגע אחד מה עובר עלי מה ברגעים אלה. לא תוכלו לתאר באיזה סיוט אחד גדול ומתמשך אני נמצא בשעות האחרונות. לבכות, לצחוק, לשדר חוסן ויציבות או בעצם מה!?

ישבתי עם עצמי מתוך רצון לשחזר איך נפלה בידי הטעות החמורה של פרסום פרטים / תמונות בצורה לא זהירה. בדבר אחד הצלחתי להתנחם: אין צדיק אשר יעשה טוב ולא יחטא! כל אדם גם אם יהיה המשורר, סופר וקריין רדיו עלול למצוא עצמו בתקרית מביכה שעלולה לעלות לו בפרנסתו, בכבודו ובמעמדו. כי מי שלא עושה לא טועה!

מותר לו לאדם לטעות, אבל בתנאי שיכיר בטעותו ויודה עליה. כמובן שעל טעויות משלמים, לפעמים המחיר הוא כואב ואולי כואב מאוד. כשם שמקבל אדם שכר על הדרישה כך יקבל על הפרישה. המחיר הגבוה הוא לא הודעת ההשהייה כמו הטעות שהתגלגלה על ידי.

צר לי, צר לי מאוד שנכשלתי. צר לי שנבצר ממני כרגע להמשיך להגיש עזרה לאנשים. שלא תחשבו לרגע שחשבתי מה לכתוב או שהתבקשתי לפרסם תגובה על מעשי. אני כותב מנימת ליבי ובכל הכאב.

אני מבקש להודות לכם על התמיכה והחיזוק שנתתם לי בשעות אלו. התמיכה הכי גדולה תהיה בזה שתמשיכו להציל חיים ותמנעו מטעויות שכאלה. 

חובשים ונהגים יקרים ולא משנה תחת איזה מטריה אתם פעילים. בקשה אישית, אל תשבשו סדרי יוצרות כאקט מחאה. קיבלתי עשרות פניות תמיכה מכם ותודה על כך. אנא, בכל לשון של בקשה תשאירו את הסדר על כנו ואל תבטלו משמרות ושיבוצים קיימים.

חיזקו ואימצו מצילי החיים - מתנדבי בית-שמש הנפלאים "מכל גווני הארגונים".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 20:15 לינק ישיר 

בנצי היקר !

כולנו איתך .
טעויות היו וגם ימשיכו להיות
גם אני ראיתי את התמונות וכלל לא שמתי לב ...
כנראה שיש אנשים שלא מפרגנים לך ויש הרבה על מה לקנאות בך !

עשיתי סיבוב בהרבה פורמים כרגע ובדקתי ישנם כמות עצומה של תמונות בסיטואציות שונות .
אז אם להשעות אותך יש צורך להשעות עוד רבים וטובים וחבל .

תדע לך שאוהבים אותך .ואי אפשר בלעדיך !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 20:25 לינק ישיר 

בנצי היקר,
אין לי מילים לכתוב אבל אני יודע שאתה לא זקוק להן כי כך אתה,,,,,,,,,

כשאי כתבתי את הערתי גם לא ידעתי שיש תמונה כזו ברחבי הרשת אלא מיתוך ידיעה שהשולח ביקש לא לפרסם את התמונות, צר לי שזה הגיע למצב כזה ואני תקוה שדבר זה לא יגרום להפסקת המנגינה שאתה הולך בה תמיד,

כל עכבה <השעייה> לטובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2008 21:15 לינק ישיר 

בס"ד

לידידי בנצי היקר

אפשר לכתוב על הסיפור שלך מגילה שלמה  על למי מותר לחרוג מהנהלים ולמי אסור ואם כבר צריך להשהות את מי משהים כחוק כלומר בועדת משמעת הוגנת שנותן לשני הצדדים להתבטאות והשופטים ניטרליים ללא דעות מוקדמות ואת מי משהים בניגוד לחוק ללא ועדת משמעת כמו שעשו לך אגב לפי נוהל מד"א אתה לא מושהה כי אין השהיה ללא ועדת משמעת   אבל נעזוב את כל זה ,

תכלס אני בטוח שבזמן הזה אתה תימצא הרבה דרכים להציל חיים ואף אחד לא יוכל למנוע את זה  ממך ,

וזכור כשאתה עובר ע"י מקרה שניזקק לעזרה

ראשונה אתה חייב ע"פ החוק להגיש עזרה ראשונה           

מחזק את ידך כמו   כולם   .....................עזרא

תוקן על ידי הצולה_ביתר ב- 05/08/2008 21:16:03

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2008 22:08 לינק ישיר 

חברים מעבר למילים היפות של כולכם חייבת לקום כאן צעקה אדירה של כל החברים המשתייכים להצלה ישראל ע"ז שבמיוחד באיזור ירושלים  היחס הוא מופלה לרעה רק בגלל שאנו חברים בהצל"י וכבר כתבתי ע"ז בפרום בעבר והיום אחרי הסיפור של בנצי הטענה מקבלת משנה תוקף

איך זה שמכולם הוא דווקא האשם?

איך זה שהצלם שהוא עובד מד"א יוצא ללא פגע,?

איך זה שבעל האתר HNN (איציק לוי חובש מד"א ) שפרסם ראשונה את התמונות יוצא ללא פגע?

איך זה שצלם הבית של איחוד הצלה  שמפרסם מידי יום ביומו צילומים מתוך זירות אירועים הופך להיות "אחראי כוננים בית שמש"?.

איך זה שהחבר  יוסי רפאלי שגם הוא מפרסם מידי יום ביומו תמונות תחת שמו במפורש זוכה להיות "אחראי צוות" מד"א איזור גאולה?

או הניק "למען החיים" שגם הוא מצלם ללא הרף וכולנו יודעים מי המדובר הוא "אחראי צוות" רמות
מטעם מד"א ?

ואיך זה שארגון שלם מחלק לחבריו מצלמה ותובע במפגיע מחבריו לצלם כל מה שזז לא נפגע מאומה ע"ז.

האם כל זה הוא צירוף מקרים?

האם העובדה שעד היום מי שהושעה ממד"א על רקע אי היותם כוננים  או דיווח לעיתון על תאונה שהוא נוכח בה   דווקא הם גורשו ממד"א בבושת פנים ולא נפגע שערת ראשו של אף איחודניק על כל הנ"ל

חברים הגיע הזמן שגם אנו נוריד את הכפפות ונאמר די לשלטון היחיד הקיים במחלקת המתנדבים \ כוננים הקיים במחוז ירושלים.
file:///C:/DOCUME~1/user/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif" width="29" v:shapes="_x0000_i1025" alt="" /> 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > אשכול תמיכה וחיזוק בידידנו מר " חושבים 1 "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext