בית פורומים הצלה ישראל

אבטחות,החייאות,חילוץ וטיפול בפצוע קשה,זה מה שהיה השבוע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/12/2008 09:25 לינק ישיר 
אבטחות,החייאות,חילוץ וטיפול בפצוע קשה,זה מה שהיה השבוע

אני קצת עסוק לאחרונה ואין לי תזמן לכתוב.(אני מקווה שאני יזכור את כל מה שרציתי לכתוב השבוע)

השבוע התחיל באבטחות של הנרצחים בפיגוע בהודו:

יישר כח לחברים שאיבטחו את מסע הלוויתו של הקדוש אריה לייבוש טייטלבוים בירושלים, את הלויתו של הקדוש בן ציון קרומן בבת ים, את הלוויתה של הקדושה נורמה שוורצבלט-רבינוביץ. ולאחמ"כ את הלוויתם של הקדושים-בני הזוג הולצברג הי"ד בירושלים עד להר הזיתים.

יישר כח לחברים שהוזנקו השבוע בשעת בוקר למקווה ברחוב שטראוס בירושלים עקב דיווח על חוסר הכרה, החברים ביצעו החייאה על סבא של אחד המתנדבים מירושלים במשך כשעה ביחד עם צוותי מד"א, ב"ה נסיונות ההחייאה נשאו פרי והאיש פונה במצב קשה לביקור חולים. אמש נפוצה שמועה שהוא נפטר אך כנראה מדובר בדיווח שווא.

יישר כח לצוות שדרות שיצאו ונתנו מענה לנפגי החרדה מהקאסמים שחזרו אליהם בסוף שבוע שעבר ובתחילת השבוע. שמעתי אותכם במירס-אפשר להגיד שהשתפרתם בדיווחים וגם ביציאות.

אתמול בשעת ערב דיווח על תאונה קשה בכניה לכפר כמא. הכונן מכפר כמא+צוות יבניאל בכוח מתוגבר בתוספת האמבולנס 'ירדן 43' ועם האופנוען התותח הלא הוא  גדי חדד-101 יוצאים למקום. ומטפלים בפצע קשה,לכוד.
במשך כשעה הכוננים המסורים ביחד ם צוות כב"א עמלו לחלצו מהרכב המעוך לחלוטין, ובסיום הטיפול ניסן מזרחי ו-אבי בן חמו היקר מצטרפים לצוות האט"ן (ירדן 16) שגם שם היה אחד מהצוות במשמרת. ומסיעים בפינוי לבית החולים.

יישר כח גם לצוות 443 על הטיפול בנפגעים בכביש התאונות הנקרא כביש 446. מוטי יש לך צוות שאפשר להגדיר אותו 'קב וקי'.

יישר כח גם לצוותים מירושלים,בית שמש,גוש עציון שיצאו אתמול (חלקם פתחו אמבולנסים) לחברון לאבטח את המאורעות,בסופו של דבר החברים נשארו ללא עבודה והלוואי שישאר כך.

וכמובן יישר כח למאות החברים שיצאו השבוע וטיפלו בנפגעים,ובחולים ברחבי הארץ.

נזכרתי עכשיו גם את המתנדב שראה מול עיניו רכב עולה באש במחלף ההלכה ברמת גן, ובכוחות נפש (כמצופה) ביחד עם עוד כונן חילצו את הנהגת מהרכב הבוער לגמרי.

וכמובן ברכת 'ברוכים השבים' ליו"ר היקר הרב גרינוולד שחזר אמש מחו"ל.

נ.ב. חברים סעו בזהירות ותחגרו חגורות !! - הייתי עד השבוע לתאונה אם להסתכל על הקינמטיקה מבלי לדעת את מצב הפצועים כל אחד היה אומר שיש פה הרוג. מדובר בשני רכבים של חברה צעירים ב.מ שעשו 'תחרות' בירידה מגבעת שמואל-אונברסיטה לכיוון בני ברק, אחד הרכבים איבד שליטה התנגש ברכב שעלה מכביש גהה לכיון בני ברק,הט יס אותו תוך כדע סיבוב ב-180 מעלות. והרכב הפוגע המשיך הלאה ונכנס בגדר הפרדה.

ברגע הראשון הייתי בטוח שכבר צריך להזמין את זק"א. רצתי ישר ולתדהמתי ראיתי את נהג הרכב שנפגע עדיין ברכב מכייון שהוא היה חגור!! ולמזלו הוא נפצע קל בלבד.

חברים חשוב-להיות חגורים! כי אתם לא יודעים מה מצפה לכם עוד רגע.

שבת שלום.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ישראל > אבטחות,החייאות,חילוץ וטיפול בפצוע קשה,זה מה שהיה השבוע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext