בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

סיפור מוזר-"הקרב על הרב בנתניה"-

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2008 00:22 לינק ישיר 
סיפור מוזר-"הקרב על הרב בנתניה"-

נתניה: הקרב על הרב
שם עתון: "השבוע בנתניה"
אבי מוססקו   (31/07/2008 22:59:39)
מערכת הבחירות בעיר נתניה, הולכת ומתחממת ולאחרונה נפתחה חזית מאבק חדשה, בתוך העולם הדתי חרדי בעיר. המדובר, בקרב בין מועמדים למועצת העיר על  תמיכתו של רב ידוע בשכונה במזרח נתניה. הכל החל לאחר שהרב הידוע, הביע באופן פומבי כי הוא תומך באחד המועמדים. ההודעה הכתה בהלם מועמד אחר שלטענתו הבטיח לתמוך דווקא בו. "אני תובע אותו לדין תורה" אומר המועמד המאוכזב ומוסיף: "הוא הבטיח לתמוך בי ורק בי ואפילו שילמתי לו כסף על פעילותו לגיוס תומכים לרשימה שלי. לכן, אין מצב שהוא יתמוך במישהו אחר".
ומה אומרים במחנה השני? "אנחנו מאוד מופתעים. הרב מודיע בכל מקום שהוא תומך ברשימה שלנו ולא ברור מה רוצים מימנו".
אבל היריבים מתקשים שהוא הבטיח לתמוך בהם?
"אם יש להם סיכום איתו אז שיפרסמו אותו. בינתיים הכל דיבורים. אנחנו ודעים שמופעלים עליו לחצים רבים היות שהוא דמות מאוד מקובלת, אבל בינתיים ההודעה שלו ברורה ביותר".
לעיתון "השבוע בנתניה" נודע כי המועמד המאוכזב מתכוון לתבוע את הרב לדין תורה ולא לוותר. "זה לא יעזור לו, אני לא אוותר לו. במידה והוא לא יודיע על תמיכתו בי, אני תובע אותו לדין תורה". מסכם המועמד המאוכזב.

הערה : אכן מנתונים שהגיעו לידי מדובר ברב מאוד גדול שיש לו השפעה גדולה על הציבור החילוני(הכללי) שבנתניה בעיקר בצפון העיר.ואכן היה לו מגעים עם אותו חבר מועצה חרדי אבל לא היה סיכום מפורש בכתב או כל שהיא ראיה (נכון לרגע זה) שהוא תומך באותו מועמד ,

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2008 09:08 לינק ישיר 

כל מי שינחש ניחוש ראשון יהיה צודק שזה 2 חברי המועצה החרדים שמתמודדים על ראשות העיר
איש החסד ר' ראובן מימון ואיש הפעילות ר' קובי לוי.........(שאגב-הרבה חושבים שהוא בכלל ליטאי בשל היותו עורך לשעבר של עיתון "יתד נאמן" שזה לבנתיים שופרה של רוב הציבור הליטאי בישראל)
תקנו אותי אם אני טועה.........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2008 23:23 לינק ישיר 
העמדובר בעמי ג'רבי

לפי הידוע הוא מס' 3/4 אצל קובי לוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2008 03:13 לינק ישיר 

איזה 3 ואיזה 4 לא קראת שעמי ג'רבי לא תומך יותר בקובי לוי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2008 09:44 לינק ישיר 

זה היה צפוי ..........

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/8/2008 14:35 לינק ישיר 
לגב' קוטלר.

חכי מעט ותראי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > סיפור מוזר-"הקרב על הרב בנתניה"-
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext