| נשלח ב-7/12/2009 16:11 |
|
| |
תנחשו באיזה עיר ירד שוב כמות גשמים מבורכת.....
ע''פ אתר ynet נכון לשעה 10:00 בבוקר נרשמו במרכז החיזוי 73 מ"מ של גשם בנתניה, ש"חטפה" כבר כמויות גדולות של גשם בגל החורפי הקודם, לפני כחודש. העיר הגיעה כבר ליותר ממחצית הממוצע העונתי, עם 313 מ"מ מתחילת עונת הגשמים.
כנראה שהנתניתים מכוונים הרבה בברכת 'ברך עלינו'
(בתמונה-רח' שד' בנימין לפני כמה שנים בעונת הגשמים המבורכת בנתניה, צילום-משה אדרי)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2009 18:02 |
|
| |
דווקא ב'רוטר' פורסם על כמות יותר גדולה של גשמים בנתניה. בעיר נתניה הנמצאת במישור החוף, מדווח על מעל 100 מ"מ גשם, מאז תחילת מערכת הגשם הראשונה לחודש דצמבר. הגשם לא מפסיק בעיר זו מאז השעה 23 לערך.בישובים הסמוכים לנתניה:נורדיה, בית יצחק, כפר יונה, פרדסיה, קדימה, אבן יהודה, תל מונד, מדווחים גם הם על כמויות גשם גבוהות שמגיעות לבין 60-90 מ"מ גשם. החזאית, שרון וכסלר, דיווחה הבוקר על 73 מ"מ שירדו בעיר נתניה. מכ"מ לשעה זו, מצביע על המשך הגשם בעיר זו ובשאר אזורי הארץ: 
מכ"מ הגשם: http://www.ims.gov.il/IMS/tazpiot/RainRadar.htm
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2009 01:43 |
|
| |
קראתי בעיתון 'ישראל היום' שכל החזאים היו בהלם על כמות הגשם שבנתניה ואכן ירד חצי מהגשמים שיורדים בדר''כ בעונה. זה אומר שהחקלאים שבאזור נתניה לא צריכים לדאוג אני מקווה שהם מתכוונים גם לכפר יונה ולכל היישובים שמסביב ששם יש חקלאים,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 00:28 |
|
| |
גבי ויוסי תשימו לב שהעתיקו ממכם מילה במילה במקומון 'השבת בנתניה'אני לא הבנתי למה ל'רוטר' הם נתנו קרדיט ול-BHN 'בחדרי חרדים נתניה' הם לא הזכירו מילה אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2009 02:33 |
|
| |
זה לאוו דווקא עיתון 'השבת בנתניה' מעתיקים בלי לתת קרדיט גם עיתון 'חדשודתי' עושים זאת, אני הייתי ממליץ לעמוד מולם וגם להעתיק מהם בלי לציין קרדיט
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2009 06:45 |
|
| |
באתר ynet העלו תמונות מהאובך והזיהום שהיו בימים האחרונים בנתניה (צילום-עידו ארז)בימים האחרונים לאור הגשמים הרבים בנתניה.יש שמייחסים זאת לתפילות המיוחדות שהתפללו האדמו''ר מצאנז והצדיק מנתניה ר' עמוס גואטה שליט''א,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 04:50 |
|
| |
ירד הרבה גשם בימים האחרונים בנתניה גם אני שמעתי מכמה צאנזרים שמתגאים שהאדמו''ר מצאנז עשה לפני כמה שבועות תיקון לגשם בנתניה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2009 10:09 |
|
| |
זהו שקר מוחלט
אלו לא גשמי ברכה, אלא גשמי זעף וקללה , והראיה שעשו נזקים עצומים.
הן בשדות שקלקלו את הפירות,והן שהרסו בתים,ומחקו בתי כנסיות ונהרסו ספרי תורה.
עד מתי תהתלו בתמימים?!
לבוא לומר ,שזה עוד "ברכה"?
זוהי מידת הדין שמכה בנתניה ,ויש כמות של נפטרים מהשנה הזאת שלא הייתה כמותה בשום זמן.
והסיבה היא מחמת שכל הבתי מדרש מלאים גאווה וכסף וכבוד לא לשם שמיים,
והמנהלים אותם כל מאווים לשלוט על ארץ ומלואה בשם התורה כדי לצבור כסף ושליטה כחול אשר על שפת הים ולקנות מכוניות חדישות,ולבלוס מטעמים על חשבון דם העניים והמסכנים,
במקום שיתפרנסו בצורה נקייה, משתמשים בשמה של התורה כעלה תאנה, ואיצטלה תורנית, לערוותם
לצבור כסף ולהתגאות על כל אדם. בושה!
משתמשים בתורה הק' רק כקרדום לחפור בה - לא לשם ה'!
תוקן על ידי אלעאידלע ב- 21/12/2009 10:11:54
|
|
|
|
|