כידוע מערכונים של "הגששים" זה מכבר אינם דבר שמקומו מאחורי הפרגוד עבור חלק מאתנו. כמו בכל תחום, טבעי הדבר שלאחר שנים יחדור הדבר ולו במקצת גם אל תוככי העולם החרדי כפי שאכן קרה, אך מה שצריך להעסיק אותנו עתה היא השאלה מה בדבר שלישיית הבדרנים והשחקנים "מה קשור" (שללא ספק מוכרת היטב לחלק מן הגולשים כאן), כלומר האם גם היא כבר הספיקה לחדור אל העולם החרדי במידה כזו שיהיה ניתן להשוותה לחדירת הגששים או לא.
{{לאלה שלא יודעים, שלישיית "מה קשור" מקיימת מאז ו' בניסן דהשתא תכנית אירוח ובידור יומית (ימים א'-ד') שמשודרת בכבלים ב"הוט 3" בין השעות 20:45-21:15 (בערך) בערב. בעבר היו אורחים קבועים בתכנית "היכל התרבות" וכו' וכו' ולא כאן המקום להאריך בזה.
בנוסף ישנו אתר מיוחד של התכנית "מה קשור" ב"פליקס", שם מועלים רוב המערכונים ששודרו בתכנית בהוט 3 (למעט ראיונות עם אומנים ושחקנים אורחים שלא מועלים לאתר ע"פ רוב).}}
תוקן על ידי בעל_הדעה07 ב- 09/08/2007 2:45:12
נשלח ב-15/6/2007 13:41
אני באופן אישי מכיר את שתיהם.
אבל זה לא יחדור כמו גששים משני סיבות, 1. הגששים בזמנו הצליחו כי הם היו היחידים. 2. "מה קשור" מדברים בצורה הרבה יותר גסה מהגששים.
ישיבה אחת, אני מקווה לטובת כולנו שאתה צודק. ובכל זאת הגששים זה שונה כי גם עולם הישיבות של אז היה שונה, כלומר אותם הבחורים הפחות פתוחים שהיו שומעים גששים היו אנשים חזקים יותר מבחור ממוצע בן זמננו שצופה במה קשור. גלגל הזמן רץ מהר ולכן יש הבדל משמעותי בין תקופת הגששים לתקופת מה קשור למרות שבמנין השנים זה בסה"כ אפי' לא הבדל של דור.
לא לשכוח שבחלק מהמערכונים הגששים שיחקו רבנים או דתיים- כמו חכם מיימון.. :)
נשלח ב-15/6/2007 15:47
גם במה קשור ישנה דמות רבנית שמגולמת ע"י אסי ישראלוף פעם אחר פעם בווריאציות שונות - "הרב קריספי".
נשלח ב-15/6/2007 16:42
טוב אני לא כזה בקי כנראה
נשלח ב-19/6/2007 23:55
(= אוי אוי אוי...
אין בכלל מדד השוואה!!!
הגששים זה איכות! זה הומור!
לעומת זאת, כל השלישיות.. הסטנדאפיסטים של היום.. רדודים.. שטחיים..
ולגמרי לא מצחיקים!!!(=
נשלח ב-22/6/2007 15:59
מה קשור מוכרים בעיקר בגלל "ציון ברוך"...
והם מוכרים טוב טוב בעולם הישיבות.
נשלח ב-6/7/2007 14:12
מה פירוש "בעיקר בגלל ציון ברוך" ?
אולי אתה מתכוון שהוא הדמות הכי אהודה מתוך השלישייה, מה שללא ספק נכון מאוד ויעידו על כך "פורום ציון ברוך" כאן בהייד פארק וקומונת "ציון ברוך" ב"תפוז אנשים".
אין להשוות בין השנינויות של הגששים (שהאמת שכיום הן כבר די מיושנות)
לבין התת רמה של מה קשור. באמת שלא מצחיק. תאמינו לי, ניסיתי.
אדיר מילר - מצחיק,
עדי אשכנזי - מצחיקה
מה קשור - לא מצחיק!
נשלח ב-22/7/2007 00:18
הגשש מוכר בגלל שהיה בדור הרבה יותר פתוח, והוא לא גס.
מה קשור לא קשור להנ"ל.
נשלח ב-22/7/2007 00:27
ללא ספק חדירת ההומור מהסוג ש"מה קשור" מייצר למגזר דידן הינה תופעה שלילת,
מדובר בסוג הומור מודרני,רדוד וגס שאינו מתאים לנו.
באשר לגשש,זה סיפור אחר וד"ל.