פעם היה פורום זה פתוח לכל בני הישיבות ועכשיו הוא רק למנויים אישית וחבל כי מספר המשתתפים קטן ודברים חשובים נכתבים כל הזמן בין מספר שמות מאד מצומצם אולם אם לכהפ היו קוראים זאת מאות הבחורים היה דבר יפה אולם גם סגרתם וגם תמידאותם ארבע או חמשה משתתפים זה נראה שרק כחמשה שרואים והם המשתתפים כשחלקם בנות לכן הצעתי שיפתחו לקהל בני הישבות כמו שהיה כי הרי ממילא אין כאן סודות ולא לשון הרע וזה יכול להוות מאד לגיבוש להודעות ובמיוחד לשמחות ולחדשות של בני הישיבות וכן למידע על הישיבות וגם לויכוחים מחשבתיים אולם במצב הנכחי לא נקרא עי ההמון וכל הזמן מגיבים אותם שניים שלשה וממילא זה לוקה
נשלח ב-7/8/2007 13:55
אני מזמן אמרתי שאין סיבה לחסום את הפורום. לפחות כרגע..
נשלח ב-7/8/2007 14:13
אני מצטרף לקריאה של חיים. גם אני אמרתי שאין לסגור את הפורום למורשי כתיבה בלבד.
הלמדען, לטיפולך.
צוות הפורום דוגל בשימת הדגש על האיכות ולא רק על הכמות,ובכדי להשיג תוצאה זו עלינו לנקוט בצעדים שלא תמיד חברי הפורום יבינו את חשיבותם.
במקרה הזה של סגירת הפורום לקהל הרחב יש ערך חשוב מאוד להשגת מטרה זו,שליטה קלה יותר על תכני הפורום [אלמנט האישור במקום לחסום כל הזמן משתמשים לא ראויים],יצירת משפחה וירטואלית מגובשת [מספר קטן של כותבים תורם ליצירת אווירת הקומונה הוירטואלית,סוללת כותבי פורום איכותיים ואינטלקטואליים התורמת ליצירת תכנים איכותיים.
אין ספק שהמאמצים להשגת מטרה זו מגדילה את אדרת הפורום והתיבה האישית של הפורום תוכיח.
נשלח ב-7/8/2007 15:22
אנחנו פורום עולם הישיבות מאוד מצומצם. לי זה יותר נראה כמו פורום חברתי קטן..
בסופו של דבר האיכות הזאת תשחק כי כמה כבר אפשר לחרוש לבד על אותם נושאים.
יש דיון שרק אני ולמדען דנים בו וזה נושא חשוב..אם היו עוד אנשים היו עוד דעות והיה מצב לעוד איכות.
גם 10 ליגיונרים לא יצליחו להגן על חומה יומם ולילה.
נשלח ב-7/8/2007 16:33
"עולם" הישיבות?
נראה לי ראוי לפתוח את הפורום. לפחות לבין הזמנים הנוכחי והבא.
בזמן אפשר לחסום.
זה דיי מעצבן שיש מספר מאוד קטן של אנשים, ואותם אנשים עם דעות דומות. פתיחות למגוון רחב של דעות רק תוסיף ותפרה גם את חברי הפורום הקיימים.
(ואולי סוף סוף יהיה לי הכוח והרצון להגיב, כמו שכבר כתבתי בעבר אני נוהג להגיב רק במקומות בהם מגוון הדעות הוא רחב, שם אני יכול למצוא קרקע פורה להביע את דעתי, וחושבני שעוד אנשים כך).
לאור לחץ משתתפי הפורום צוות הפורום יכנס ישיבת צוות דחופה וישקול מחדש את העניין.
נשלח ב-7/8/2007 17:31
איה היום שגם הייתי בצוות.. :)
נשלח ב-7/8/2007 22:56
עוצר, אל תפנה אלי לעזרה, אני כבר מזמן העליתי את השאלה הזאת בפני חבריי מנהלי הפורום והם סירבו מטעמים השמורים עמם. ומכיוון שפעם כבר כמעט נחסמתי (כאילו הם היו חוסמים אותי...) אני לא מותח ביקורת על ההנהלה.
נשלח ב-7/8/2007 23:33
נחיה ונראה מה יהיה
נשלח ב-7/8/2007 23:49
ההצעה של המשגיח יכולה להיות מאוד טובה, רק יש בעיה לאשר כל פעם את כל הניקים בזמן.
בכל מקרה אין הרבה מה לחפש פה בזמן ככה שאף אחד לא לחוץ לגבי הקבלה שלו.
נשלח ב-8/8/2007 02:01
מים טחונים ימתקו?
אולי תגיעו כבר לכלל החלטה?
נשלח ב-8/8/2007 10:35
יעקב, זה לא פשוט, הדירקטוריון העליון של הפורום צריך להתכנס ברוב של 51% מחביריו לפחות ולהצביע על ההצעה בקריאה ראשונה, שניה ושלישית, ולאחר ההחלטה להעביר את ההוראה למשרד המתאים ולחכות לאישור של ועדת מומחים שתייעץ איך לשלב בצורה הטובה ביותר בין המתכונת הנוכחית למתכונת החדשה. לאחר האישור, ההחלטה צריכה לקבל גושפנקא רשמית בדמות חתימתו של יו"ר הוועדה העליונה של הפורום (הפרולטריון) ולאחר מכן, ההוראה יורדת לרמת צוותי היישום בשטח ובתוך זמן מה שיאפשר להתרגל לרפורמות הפורום ישתנה בהתאם להחלטה של הדירקטוריון.
נשלח ב-8/8/2007 11:20
ואני, בשונה מרובכם, למרות שלא מגיב פה הרבה (או בכלל) לאחרונה, מתנגד לפתיחת הפורום לציבור הרחב. בהתחלה הייתי נגד סגירתו וכעת אני נגד פתיחתו. אם הנהלת הפורום רוצה להגיע לקבוצה איכותית ומשפחתית שתמליץ לכל מיני אנשים בעלי יכולות ויכוח וכתיבה על הפורום, אך תשאיר אותו סגור לכל מיני ניקים...