בית פורומים חבלי משיח

הרב נחמני: קוריאה תגיע לכאן !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2009 09:37 לינק ישיר 
הרב נחמני: קוריאה תגיע לכאן !

הרב המקובל לוי סעדיה נחמני זיע"א בדרשה משנת 1994.

וידאו  קוריאה והאטום.

תוקן על ידי אורית09 ב- 11/05/2009 9:36:52

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2009 10:38 לינק ישיר 

אוווואוא.... חשבתי שזאת המצאה בלעדית של המייחל.... עכשיו אני מבינה ממי לקח את זה...

תודה על הבאת הדברים. יש לינק ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2009 10:47 לינק ישיר 

כתוב 70 מדינות יבואו לכאן לא רק קוריאה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 10:55 לינק ישיר 

מיהו הרב נחמני?

חב"ד מאנט פנימיות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 16:30 לינק ישיר 

נכנסתי לקישור שרשום בהודעה של אורית וחיפשתי, באמת זה כתוב יותר למטה (מאמצע הדף), העתקתי בשבילך:
(אורית..... לא ראיתי וידאו !!!)

הקשר לאחרית הימים ולגאולה: הרב נחמני

למי שלא קרא את האיזכורים בחודשים האחרונים בעניין ההתחממות הגרעינית עם צפון קוריאה, נביא שוב את דבריו של כבוד הרב המקובל שמעון דהאן שליט"א ("חוזה הצונאמי"), שנאמרו כמעט לפני שנה תמימה (י"ז בחשון תשס"ו), בשם הרב הצדיק סעדיה לוי נחמני זצוק"ל, שהיה ידוע ביותר בתחזיותיו המדוייקות לעתיד, ומייחסים לו תחזיות מדוייקות נקובות בתאריך של מלחמת ששת הימים ומלחמת יום הכיפורים. עוד מייחסים לרב רב נחמני זיע"א את האמרה המסכמת את הסיבה למצבנו הבטחוני בארץ, והיא ש"אין לנו סכסוך עם הערבים, יש לנו סכסוך עם אבינו שבשמיים"…

הרב נחמני זצוק"ל היה כידוע מורו ורבו של הרב שמעון דהאן שליט"א, וכך אמר הרב לפני כשנה:

<*>

…הרב הזכיר גם במשך השיעור דברים שהרב [סעדיה לוי] נחמני זצוק"ל דיבר בעבר על סיאול, והוא דיבר על קוריאה, ואמר ש"משם תיפתח הרעה".

הוא אמר שבקוריאה, הם כמו נאצים שונאים את האמריקאים.

והוא אמר שהרב נחמני אמר שתהיה שם מלחמה חזקה, והזכיר את הכור הגרעיני שיש שם. הוא אמר שזאת תהיה המלחמה האחרונה.

הוא אמר שהעולם שרוי כרגע במצב של דינים קשים מאוד, כ"כ קשים עד שאי אפשר לקלוט בשכל אנושי מה עומד לקרות בהמשך.

(עדכון מפרשת וירא תשס"ו)

אם כן, אין להקל ראש במצב ההולך ומתחמם בחצי האי הקוריאני. למרות שארה"ב הצהירה שאינה מתכוונת להילחם בצפון קוריאה, הרושם הוא שדווקא צפון קוריאה היא זו שמחפשת כרגע את המלחמה, ומנסה להתגרות בכל דרך אפשרית במערב, ובארצות הברית.

אמירתו של הרב נחמני זיע"א שתהיה שם מלחמה חזקה, בהקשר גרעיני, אמירה שנאמרה לכל הפחות לפני כעשר שנים, הולכת ומתממשת לנגד עינינו, כמעט כנגד כל הגיון פוליטי ומדיני.

יש המשך לדף הזה למי שרוצה לקרוא.

תוקן על ידי 3ברית ב- 12/05/2009 16:28:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2009 17:33 לינק ישיר 

אם אני זוכר נכון בזמנו היה חב"דניק שהביא את כל הכתבה לכאן עם התמונות מהאתר שאורית קישרה אליו .אני טועה? לא יודע למה מדברים על קוראיה כשאובאמה נוקש בדלת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2009 22:39 לינק ישיר 

אצלי בפורום יש אשכול מלא על קוריאה חבל שאני לא יכול לשכנע את האשכול לבוא לפה (סתאםםם)
יש גם סרטון של הרב נחמני ניסיתי להביא אותו לפה אבל הוא לא רוצה לבוא
אז הנה קישור לסרטון
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=2&topic_id=2581809&forum_id=20388
ואם תרצו להעתיק דברים מהאשכול אצלי לכאן זה בסדר גמור יש לכם אישור הכל לתועלת החברים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2009 02:20 לינק ישיר 

המשקיף אני באמת חושבת שאפשר לחבר חלק מהנושאים לשני הפורומים, ולהפרות אחד
את השני, לא צריך להעתיק, זה בסדר שיגיעו ויקראו מהפורום שלך וההיפך.

באמת תודה, ממש מאוחר עכשיו, בע"ה - מחר אקרא, נראה לי חומר באמת מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > הרב נחמני: קוריאה תגיע לכאן !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext