בס"ד
קראתי כתבה גדולה על אחד הצדיקים שחזה את הצונאמי וההתנתקות ועוד דברים תיכף אביא, אבל גם שיהיה ברור שהיה לי כאן ויכוח עם דדון מהאתר של הרגלא"ט , אבל הרגלא"ט בעצמו ראה דברים שקורים מול העיניים, למשל רעידת האדמה בהודו שכתוב כאן. תיכנסו לאתר שלו ותראו אני קצת לא מבינה מילים בקבלה.
עכשיו לגבי חוזה הצונאמי העתקתי קטעים ממש מדהימים על רב צדיק ומקובל, שמלמד קבלה במרכז הארץ, שמדבר מדי פעם בשיעורים בימי שבת על דברים שעתידים לקרות. עם הזמן הסתבר שהרב, שקיבל את הכינוי "הרב שניבא את הצונאמי", הוא רב צדיק אמיתי, לאחר שהתקבל אישור לכך לפחות משני מקורות שונים. להלן פרטים אודותיו ואודות תחזיותיו השונות המתפרסמות מעת לעת.
לא יודעת מי כתב את המאמר אבל תראו:
[מדובר ברב שנותן שיעור בבית כנסת בפורום מצומצם, והרב מדבר שם בחופשיות בדיוק בגלל שזה פורום מצומצם.] הרב הזה הוא היחיד (לפי מה שאני יודע) שחזה את הצונמי ממש בזמן! מול אותו פורום, יום אחד לפני הצונמי, אמר כבוד הרב הזה, שממש בקרוב יקרה משהו קשה מאוד בהודו או בקליפורניה! אחרי יום כבר דיווחו על הצונמי בחדשות… _
הדברים הללו קיבלו גם אישור מכב' הרב אליעזר ברוידא שליט"א, כאשר שוחח עם הרב הצדיק ב' ת' אודות האירועים העתידיים.
בראש חודש חשון תשס"ו התפרסם גם באתר אחרית הימים אישור אודות זהות הרב, ושהוא "רב מקובל וצדיק, שמכהן כיום כראש ישיבה בעיר חילונית מובהקת בישראל", אך סייגו את הדברים בכך שלמרות צדיקותו הגדולה, אין צדיק שיכול לחזות דבר במאת האחוזים מפני ש"רק הקב"ה צופה עתידות, וכל יהודי שמתקרב לקב"ה יכול בכל רגע לשנות את התמונה כולה".
וכעת, נעבור לתחזיות שנמסרו, אחת לאחת, מאת דניאל אודות דברי הרב.
תחזית מהשבת שלפני שבועות תשס"ה
בשבוע שקדם לאותה השבת שודרה בערוץ 1 כתבה ב"מבט" אודות שעוני הגאולה שהבבא סאלי העביר לרשות הרב מרדכי אליהו שליט"א. להלן הדברים שנאמרו באותו הקשר:
<* dir="rtl" style="MARGIN-LEFT: 0px">
עכשיו קיבלתי מידע לגבי מה שהוא אמר היום בשיעור, על השעונים של הבבא סאלי:
1. השעון של הכסף הוא שעון של רחמים, כמו שאמר הרב מרדכי אליהו שליט"א. אלא שלפי מה שנאמר בשיעור - השעה עכשיו בשעון כבר 12! המשמעות של הדבר, לפי מה שנאמר, היא שעם ישראל עכשיו כבר ראויים לגאולה מצד הרחמים!
2. השעון של הזהב הוא אכן שעון של דין, כפי שנאמר בכתבה. לא הוסבר בשיעור מה השעה שבשעון הזה. כשהשעון הזה יגיע לשעה היעודה - המשמעות תהיה - נקמה בגויים וגאולת ישראל מצד הדין, שהיא הגאולה השלמה שאנחנו מצפים לה.
תחזית מהשבת האחרונה של סיון תשס"ה
הרב אמר שההתנתקות כן תבוצע! כנראה הדברים הללו הפתיעו את כל באי בית הכנסת שהתחילו להגיד לו שזה לא מתאים למה שאומרים גדולים אחרים וככל הנראה דיברו גם על הבטחות וכדומה. למרות הסערה שקמה בבית כנסת הוא לא חזר בו.
השלב הבא
הרב אמר שהשלב הבא לאחר שתסתיים ההתנתקות יהיה התחלת הדיבורים על ירושליים עיר הקודש תובב"א - ועל מסירת ירושלים ח"ו לידי הערבים. הוא טען שהויכוח שיהיה אם למסור או לא למסור את ירושלים הוא יהיה ויכוח גורלי מאוד: הויכוח הזה יהיה פשוט "הבירור הסופי"!
כנראה בסיומו של הויכוח הזה (אולי במהלכו - לא קיבלתי פרטים מדויקים לגבי מתי) - מי שיתמוך בהתנתקות מירושלים (או מסירה או חלוקה או איך שלא יקראו לזה) - אני מצטט את אמירת הרב כפי שקיבלתי אותה: "אין לו נשמה יהודית"!
אחרי שהשלב הזה יסתיים - נגיע לסוף ותתחיל הגאולה.
מים מים מים
הרב הזכיר שלפני שהמשיח יבוא (נראה לי שהכוונה של מי שאמר לי את הדברים היתה לפני שבית המקדש יבנה) צריכים לפי מה שכתוב שתהיה לנו פרה אדומה - כי כולנו טמאי מתים. אבל הרב אמר שלא צריך לחכות לפרה האדומה (שעדיין לא נולדה). הסיבה היא שבהר הבית בירושלים עכשיו המים עולים. הרב אמר שהוא ראה אותם בעצמו (אני חושב שהכונה על מי הגיחון - אני אכתוב בסוף משהו אחר על זה). הוא אמר שבסופו של דבר המים יעלו וישטפו את הכל - או יעלו מעל הכל - או משהו כזה (המקור שלי לא זכר בדיוק). והמים האלה הם יהיו מה שיטהר אותנו ולא נצטרך בגלל זה פרה אדומה - - - ואז יבוא משיח!
ד) הן אראלם צעקו חוצה - מלאכי שלום מר יבכיון
הדברים שאני כותב עכשיו הם דברים שאמר לי 'המקור' שלי שאמר הרב לפני כמה חודשים. צריך לשים לב שזה היה לפני ההילולה של רבי שמעון - זאת אומרת עוד לפני שהרב אמר שהגאולה תהיה תוך שנה אלא כשחשב שזה יקח עוד כמה שנים. אז אולי הקטע הזה כבר התבטל - אבל זה נראה קשור לדברים שנאמרו היום - אז אני כותב את זה.
בזמן שנחרב בית המקדש היה תהליך כלשהו שמלאכים היו צריכים לעלות לשמים מבית המקדש (הרב הסביר אז בדיוק מה זה היה התהליך הזה אבל ה'מקור שלנו' הספיק לשכוח והוא חושב שזה אולי היה ענין שקשור בהקרבת קורבנות). אז מה שקרה בפועל שהם לא הספיקו לעלות למעלה לפני שנחרב בית המקדש והם פשוט "נתקעו" למטה - במקום שבו נמצאת אבן השתיה (איפה שהערבים תקעו את המסגד המגעיל שלהם יהי רצון שיהרס במהרה).
הרב אמר שהשם של המלאכים האלה זה "אראלים". הוא הסביר מאוד ברצינות את הקטע הבא. כולם זוכרים שהערבים עשו לפני כמה שנים אינתיפאדה חדשה שהם קראו לה משהו כמו אינתיפאדת ירושלים או אל-אקצא. מה שהתחיל באותו הזמן את כל הבלאגן היה שאריאל שרון נכנס להר הבית עוד כשהוא היה ראש אופוזיציה (בדקתי קצת באינטרנט בשבילכם מה היה אז בדיוק. את הפרטים מצאתי בוויקיפדיה. אריאל שרון עלה להר הבית בתאריך 28/9/2000 שזה היה כמעט היום האחרון של תש"ס. הביקור היה מאוד מתוקשר ואז הכריז שם אריאל שרון דאז (שימו לב!!!) - "לכל יהודי יש זכות לבקר בהר הבית" זה היה בתקופה שברק הסכים לתת לערבים 95% מהשטחים כולל ירושלים עיר הקודש - אבל ערפאת ימ"ש לא הסכים).
הרב אמר לפני כמה חודשים שהסיבה הרוחנית לכל הבלאגן שהתחיל אז היה משהו כזה: השם הפרטי של אריק שרון הוא הרי אריאל. כנראה שיש לזה משמעות גדולה (אני חושב שהמשמעות היא גם של הבנאדם עצמו ואני לא מבין איך אף אחד לא שאל את זה בבית כנסת). כשהוא נכנס באותו הזמן להר הבית זה היה אות רוחני למלאכים שהיו שם - ו"משהו" התעורר אצלם! ואז התחיל הבלאגן הגדול!
הרב הוסיף ואמר - עוד לא הרבה זמן המלאכים האלה ייצאו מהמקום שהם "נתקעו" בו כשחרב בית המקדש. אבל היציאה שלהם לא תהיה משהו שרואה רק מי שיש לו עיניים רוחניות! כולם ייראו את המלאכים בזמן שהם יעלו לשמיים!
ואז יתחיל הבלאגן - המוסלמים יגידו שאלה היו המלאכים שלהם וזה סימן משמיים שהם אלה ששולטים בהר הבית והשליטה שלהם חייבת להימשך. אנחנו נגיד שאלה המלאכים שלנו שנתקעו שם מאז שחרב בית המקדש. הויכוח הזה ימשיך ואם עם ישראל יהיה נחוש בדעתו שירושלים שלנו ולא תחולק אז נזכה לגאולה השלימה.
כמו שאמרתי - אלה דברים שנאמרו לפני כמה חודשים ואולי הם כבר לא אמורים להתקיים אבל זה קשור לענין של הויכוח על ירושלים.
ה) מי הגיחון
לפני כמה ימים כשהבאתי כאן את הידיעה מהפורום של ערב משיח שעוד אחד מגדולי ישראל אומר שהגאולה קרובה מאוד - מה שהתברר אח"כ שהיו דברים של האדמו"ר מגור. הקישור של מי שהביא את החדשות האלה היה של אחד הרבנים מחסידות ברסלב. כשהתסכלתי באתר נתקלתי בקישור הזה שמספר על זה שכבר כמה חודשים מי הגיחון עולים ומבעבעים בהר הבית במסגדים של המוסלמים והוואקף מנסה לטשטש כל זכר שזה קורה. לפי מה שכותב שם הרב לייזר (קיצור של אליעזר) ברודי שליט"א יש מסורת מוסלמית עתיקה שאומרת שכשמי הגיחון יתחילו לעלות אל פני השטח בכיפת הסלע זה אומר שהמשיח של היהודים קרוב מאוד ונפילת המוסלמים מתקרבת - ולא יישארו שם יותר המסגדים. הוואקף והמופתי מנסים לעשות הכל לעצור את המים - אבל כלום לא עוזר להם. כמעט חצי מהאינסטלטורים של מזרח ירושלים כבר ראו את הפניקה של המופתי וכמובן לא הצליחו לעשות כלום והמים ממשיכים לפעפע.
ו) הילד אלי
מצאתי שמה שאמר הרב שניבא את הצונמי לגבי המים שיטהרו אותנו במקום פרה אדומה כתוב בדברים של הילד אלי מאתר ערב משיח בעברית: "המים יעלו עד למעלה, מעל לכל הבניינים. יהודים (כולל יהודים לא-דתיים) וגויים צדיקים יצופו למעלה על המים אל השמים. "המים יהיו מִקְוה (ניקוי רוחני) לנקות את הטומאה שלנו מכל הדברים הטמאים שעשינו". זה יוציא את יצר הרע שלנו".
. עדכון מהשבת שלפני י"ז בתמוז
הרב אמר שגילו לו משמיים כמה פעמים שהסיבה היחידה שהגאולה לא הגיעה עדיין היא שאין אחדות בישראל! לא רק זה אלא גם ביקשו ממנו מהשמיים שידבר על הנושא של האחדות בעם ישראל כמו שהוא באמת עשה וביקש שגם כולם ידברו על זה.
אתם יכולים עכשיו להבין למה פחדתי לכתוב את זה בפורום כי אני לא ראיתי מישהו מתבטא בדור הזה שגילו לו משהו משמיים (אולי הרב מרדכי אליהו שליט"א שאמר שהוא קיבל נבואה) והיה נראה לי שהרבה בפורום יגידו שזה שטויות האלה ואולי ידברו נגד הרב ויהיה חילול השם חס ושלום.
אז החלטתי שאני אוסיף פרט אחד לגבי מיהו הרב כדי שתבינו שלא מדובר באיזה מקובל מודרני או משהו כזה. עכשיו אני מגלה מיהו הצדיק זצוק"ל שהרב הזה היה תלמיד שלו. בגלל שאני מגלה את זה אני מבקש ממי שמגלה מתוך זה את הזהות של הרב שלא יגלה בגלל הסיבות שכתבתי. אז הצדיק שלמד אצלו הרב הוא הרב [לוי סעדיה] נחמני זצוק"ל זיע"א.
ואחרי שאמרתי את זה אנחנו יכולים לראות שבאמת בשמיים הכל מוכן לגאולה רק חסרה האחדות בעם - ואיך שאני רואה את זה יש יותר מדי פילוג ושנאת אחים ואנחנו חייבים לדבר על האחדות ולעשות עוד בשביל האחדות!
חוץ מזה הרב אמר בשיעור שהממשלה כבר חתמה עם אמריקה שהיא תיתן את ירושליים לערבים והוא דיבר בצורה קשה נגד כל מה שקרה מאז מלחמת ששת הימים וממה שהוא אמר "המקור" שלי הבין שהכוונה היא שאנחנו היום אוכלים את הפרות של השטויות שעשינו אז. הוא אמר שקיבלנו אז מתנה מהקדוש ברוך הוא את הר הבית ואנחנו נתנו את המתנה הזאת לערבים ומסרנו את המפתחות של הר הבית לוואקף בטימטום רב במקום לעשות את הדבר הנכון עם המתנה הזאת. עכשיו מה שאנחנו רואים מול העיניים זה רק המשך הדברים. הוא לא חזר בו מזה שהוא חושב שההתנתקות כן תהיה ושהקרב הסופי יהיה על ירושלים.
עדכון משבת ט"ו באב (לאחר השבוע שבו התחילה ההתנתקות)
לפי המקור שלי הרב אמר שהשלב הבא (ירושלים) יקרה ממש מהר (הוא הזכיר את ההצהרות של קונדוליסה רייס שלוחצת על הממשלה לבצע גירושים נוספים). הוא לא דיבר על שאר ההתנחלויות ביו"ש - רק על ירושלים. הוא הזכיר את זה שבחדשות דיברו על זה שהערבים מכינים את כל הקסאמים ברמאללה לכיוון ירושלים. הוא תיאר מצב שיקרה מאוד בקרוב שבו הצבא האמריקאי יהיה כאן, וגם מכל אירופה. הוא אמר שגם הישמעאלים יהיו כאן, אבל כל העניין הזה כנראה היה די מעורפל והמקור שלי לא הבין אם הם כולם יבואו למלחמה או למשהו אחר (כמו לעזור בגירוש היהודים מהבתים שלהם, "שמירת השלום" או משהו אחר) - כל מה שהוא הבין זה שהם יהיו כאן בקרוב כך או אחרת.
הרב אמר שהמצב בירושלים יהיה "פי 5000" יותר גרוע ממה שקרה בגוש קטיף, והאנשים שיישארו שם למרות כל הצרות יקראו קדושים, כמו שכתוב בישעיהו ד, ג: "והיה הנשאר בציון, והנותר בירושלים, קדוש ייאמר לו".
הוא אמר שזהו המבחן הגדול באמונה. בלי קשר אם הם נמצאים בירושלים או לא, רבים ייכשלו במבחן. הוא הדגיש שכולנו צריכים להתחזק באמונה יותר ויותר.
הוא אמר שהסיבה שהנוצרים יבואו לירושלים היא בגלל ש"מזלייהו חזי" שהאמת עומדת להתגלות בעולם, ובגלל זה הם ינסו לטמא בטומאתם כל דבר קדוש בירושלים, אפילו את הדברים הקדושים ביותר.
אחרי שהם יפגעו בירושלים - השם ייצא ויילחם בהם בעצמו - ואז המשיח יבוא.
8. עדכון משבת כ"ט באב תשס"ה
גם השבוע לא היה ממש הרבה חידושים, אם בכלל.
הרב דיבר על ההוריקן בארה"ב ואמר גם הוא שזה בא להם בגלל מה שעשו לגוש קטיף, מידה כנגד מידה (הוא גם הזכיר שיש שם הרבה אנטישמיות וניאו-נאצים). אח"כ הוא דיבר על זה שיש כביכול נטייה של הקב"ה לדון במיים (כמו המבול, או המצרים), ובעתיד נראה מדינות שלמות נמחקות מהיבשה באמצעות מים (הוא לא הגדיר אם מדובר בעתיד קרוב או רחוק, אז בסה"כ זה דברים ידועים), והוא אמר שהקב"ה יעשה את בהרבה דרכים שונות. זאת אומרת כמו שראינו פעם טביעה והרס בצונאמי ופעם טביעה והרס בהוריקן, כך נופתע בעתיד דרכים אחרות שהקב"ה יביא כדי לדון את הגויים במיים.
מאחת ההתבטאויות שלו המקור שלי הבין שהרב היה מעדיף ששנת תשס"ו לא תבוא בכלל אלא תגיע ישר שנת תשס"ז.
המקור שלי טוען שהרבה פעמים נראה לו שהרב מתכוון לדבר על הנושאים האלה, ובא להמשיך, אבל הקהל משנה את הנושא בשאלה על הלכות וכדומה. למרות שקשה היה לי להאמין, בכל זאת נראה שהקהל שם באמת מעוניין יותר בהלכות מאשר בלשמוע את החדשות של מחר.
9. עדכון משבת כי תצא (י"ג באלול תשס"ה)
לפי המקור שלי, הרב לא דיבר ישירות אודות דבריו של הרב כדורי שליט"א, ולא הזכיר אותם. הוא המשיך לדבר אודות המיים שעומדים להציף את העולם, ואמר ששם א-להים רומז לכך (א-להים זה א-ל + הים). הוא ציטט ספר עתיק, שהמקור שלי לא זוכר את שמו, שאומר שבשנת תשס"ה או בשנת תשס"ו המיים יציפו את העולם (אני מכיר את הילקוט ראובני שמביא דבר דומה שאמור היה לקרות ר"מ שנים לפני האלף השביעי, כלומר בתש"ס, אבל זה כנראה ספר אחר).
כשהוא דיבר על מה שקרה עם קטרינה בניו אורלינס, הוא אמר שמה שראינו בקטרינה היה השלב הראשון מההצפה העתידה לבוא. הקב"ה לא רוצה להביא לעולם את הדברים במלוא עוצמתם בבת אחת. הוא מעדיף להביא את הפורענויות הללו בהדרגתיות, אז כדי שנבין: קטרינה היתה רק השלב ההתחלתי, או הטעימה הראשונה אם תרצו, ממה שהקב"ה מכין לעולם. לפי דברי הרב, האירועים הללו יקרו כולם במהלך השנה.
10. עדכון משבת כי תבוא (כ באלול תשס"ה)
[כבוד הרב] דיבר כנראה חלק מהשיעור על הרב כדורי, ואמר שהדברים שלו מאוד חשובים (הוא לא הזכיר בכלל את האמירה האחרונה לגבי האסונות והעליה, או שהוא לא שמע עליהם או שהוא לא רצה להתייחס), ואמר שכל הדברים של הרב כדורי נכונים והמשיח אכן כבר כאן איתנו, ויש לו מגן דוד במידות שנקב ככל הנראה הרב כדורי. הוא הזכיר שהבן איש חי הקדוש הבטיח לרב כדורי שהוא יזכה לראות את מלך המשיח, והזכיר את העובדה שהיום הרב כדורי הוא האחרון בחיים שראה את הבן איש חי בחייו, והעיר משהו כמו "הוא כבר מאוד מבוגר" (כלומר, שהמשיח קרוב).
לגבי הסופות בארה"ב הוא הזכיר בהקשר מעורפל לזה את הפסוק שמדבר על העברת רוח הטומאה מן הארץ.
הוא קרא לכולם להתחזק הרבה בתורה עוד לפני ראש השנה הקרוב, ואמר שזה מאוד חשוב. הוא קרא להביא עוד אנשים לשיעור שלו, גברים ונשים, ואמר שאפילו משיעור אחד שלו אפשר להוציא מהקליפה בת ישראל, שתאיר לכל ישראל.
הוא אמר שבגלל שהמשיח קרוב, ובגלל האור החזק של המשיח הקרוב, יש הרבה אנשים שחושבים שהם משיח, או שהם קשורים למשיח. הוא סיפר בהקשר זה שאל הרב מרדכי אליהו שליט"א באים הרבה אנשים שטוענים שהם משיח (הוא הזכיר שהרב מרדכי אליהו שליט"א מקבל את כולם בסבר פנים יפות). פעם הגיע אליו מישהו שאמר שהוא משיח, אז הרב מרדכי אליהו שליט"א שאל אותו שאלה באחת המסכתות הקשות, והוא לא ידע לענות, אז הרב אליהו אמר לו שהוא (הרב) כן יודע לענות, אז אולי נכון שהוא יוותר לו על המשיחות שלו, ואותו אדם הסכים "לוותר" לרב מרדכי אליהו שליט"א על המשיחות שלו לכבודו…
הוא אמר שיותר אין תחנות של אחישנה לפני הגאולה, ואנו נמצאים במסלול שמוביל אך ורק לגאולה בעיתה, עם כל הכרוך בכך.
11. עדכון משבת האזינו (י"ב בתשרי תשס"ו)
[כבוד] הרב דיבר היום בשיעור על כך שדרכו של הקב"ה עם שונאי ישראל הגדולים, לפני גאולה של ישראל, לתת להם הרגשת עליונות עוד ועוד עד שירגישו בעצמם שהם בדרגת אלוה, כמו שהיה למשל עם פרעה ("לי יאורי ואני עשיתיני"), וכך יהיה גם עם גוג.
הגוג הזה שמדובר בו, לפי דברי הרב, הוא הגוג השלישי והאחרון.
הוא אמר שהגוג הזה כבר כבש את עירק. כשהוא אמר את זה שאלו אותו בקהל אם הוא מתכוון שג'ורג' בוש הוא הגוג הזה, והוא ענה באופן מפורש: כן, ג'ורג' בוש הוא גוג.
הוא אמר שגוג יכבוש את פרס (איראן), והמקור שלי לא זוכר אבל נדמה לו שדובר על עוד מקומות (נדמה לו שנאמר "פקיסטן"), הכיבושים של גוג יגבירו אצלו את הרגשת העוצמה והגדולה העצמית יותר ויותר, כי הוא יגיע להרגשה שכל מי שהוא נלחם נגדו - נופל לפניו. למעשה, תהיה לו שליטה על רוב העולם (ככל הנראה, לא שהוא יכבוש את רוב העולם, אלא שרוב העולם ישתפו איתו פעולה), ולכן הוא יגיע להרגשת אלוה, ואכן אף אחד לא יוכל לו.
היחיד שיוכל לעמוד מול גוג, יהיה המשיח, כאשר הוא יבוא.
בסופו של דבר, הגוג הזה יבוא עם כל אומות העולם למלחמה על ירושלים. אין דרך למנוע את המלחמה על ירושלים, והיא חייבת לקרות. המטרה של הקב"ה בהבאת צבאות זרים למלחמה על ירושלים, היא כדי להראות גם לגויים וגם לעם ישראל כמה יקרה וכמה חשובה היא ירושלים עיר הקודש.
ככל הנראה, עפ"י הדברים נראה שרק שם תהיה המפלה של גוג, לאחר שתהיה הרגשה שהוא בלתי מנוצח ואי אפשר לעמוד נגדו.
בעניין אחר, כשדיברתי עם המקור שלי לגבי הדברים שאמר הרב בצרי בראש השנה, הוא נזכר שהרב אמר בשיעור אחר (עוד לפני זה) ששנת תשס"ו תהיה שנה טובה לישראל מבחינה כלכלית, ושייפתח לה מקור כלכלי אחר - שהוא לא ארה"ב.
(לקריאת מספר מילים שכתבתי בהקשר העדכון הזה, לחצו כאן)
12. עדכון משבת חול המועד סוכות (י"ט בתשרי תשס"ו)
[כבוד] הרב הזכיר בשיעור האחרון כמה דברים.
בהתחלה שאלו אותו על שפעת העופות. הוא ענה ששפעת העופות קשורה למה שכתוב בגמרא "אין בן דוד בא עד שיתבקש דג לחולה ולא יימצא". הוא הסביר (והמקור שלי לא הבין את ההסבר, כל שכן שאני לא הבנתי ממנו) משהו כמו שלפי הקבלה השורש הרוחני של העופות מקביל לשורש הרוחני של הדגים (שוב, כל ההסבר כאן הוא בערבון מוגבל מאוד, כי לא אני ולא המקור שלי למדנו קבלה). אח"כ הוא קישר איכשהו בין זה לבין ספירת היסוד והסביר שהמגיפה עצמה שתגיע (שככל הנראה עשויה להיות המגיפה הבאה, ראו בהמשך) תהיה קשורה לפגם הברית (למי שלא מכיר את הנושא, מדובר בשפיכת זרע לבטלה ומה שקשור בה), והיא תוכל לפגוע רק במי שהברית שלו פגום (הרב גם אמר שהפגיעה של הצונאמי ושל ההוריקן בניו אורלינס באה בשל פגם הברית).
הוא המשיך והסביר, שהוא לא יודע אם מדובר במגיפה הזאת, אבל אם זאת לא המגיפה הזאת, אז זו תהיה מגיפה נוספת שתבוא אחריה. המגיפה אמורה להיות אותה מגיפה שמוזכרת בסוף ספר זכריה, והסימן שזאת תהיה המגיפה המדוברת יהיה שהיא תפגע בעיניים ("וזאת תהיה המגיפה אשר יגוף ה' את כל העמים… ועיניו תימקנה בחוריהן"), ואז נדע האם מדובר באותה מגיפה או לא. הוא נשאל האם המגיפה תגיע לישראל, והוא ענה שבישראל המקובלים יודעים את שמות הקודש ואת הכוונות כדי ליצור הגנה מספקת מהמגיפה הזו, כך שבארץ ישראל לא אמורה להיות סכנה ממשית, אם בכלל (ומדבריו היה נראה שלא תהיה בארץ סכנה כלל).
במשך השיעור הוא דיבר על "בשורה" שיש לו לבשר לבאי בית הכנסת, ושאותה הוא משאיר לסוף השיעור. הסתבר בסופו של דבר שכולנו כבר שמענו את הבשורה הזו, אבל לפחות הוא מאשר אותה: הוא קיבל טלפון בשבוע שעבר מהישיבה של זקן המקובלים הרב כדורי שליט"א, וסיפרו לו פחות או יותר את מה שדיווחו לגבי מה שהיה עם הרב כדורי בבית כנסת ביום הכיפורים. שהרב כדורי נכנס לתוך מחשבה עמוקה לפרק זמן ארוך, ואחרי זה הוא חייך חיוך רחב ואמר שנשמת המשיח התעברה ביום הכיפורים באחד מבני ישראל. הרב הופתע לראות שחלק מבאי בית הכנסת כבר קראו על זה באינטרנט…
הרב המשיך והסביר את הדברים שאמר הרב כדורי. הוא הסביר שנשמת המשיח שהתעברה היא כרגע תינוק. שאלו אותו אם זה אומר שהמשיח עכשיו הוא תינוק, והוא הסביר שלא. המשיח יכול להיות, לפי דבריו, מגיל 12 עד גיל 80, אבל הנשמה שהתעברה היא תינוק (אני מקווה שאני מדייק), והוא עוד צריך לגדול לילד, לנער וכו'. אז שאלו אותו כמה זמן זה ייקח לו לגדול, כמו בן אדם רגיל? אז הוא ענה שהתהליך הזה יכול להיות מהיר מאוד.
הוא גם הסביר שאותו אדם שבו התעברה נשמת משיח - עדיין אינו יודע בכלל ואין לו מושג שהוא המשיח!
13. עדכון משבת פרשת בראשית (כ"ו בתשרי תשס"ו)
לפי המקור שלי, [כבוד] הרב הזכיר היום (כ"ו בתשרי) כמה דברים:
דבר ראשון נראה שהיום הוא הרבה יותר יודע על המשיח. הוא כבר אמר מזמן שכל מה שהרב כדורי אומר זה אמת, וגם העניין שהמשיח נמצא איתנו אמת. אבל היום הוא אמר את זה בכזה בטחון, והוא הוסיף שהוא מוכן להישבע (על העובדה שהמשיח האמיתי נמצא בינינו) עם ספר תורה מול ההיכל. ככל הנראה, לפי מה שנראה לי, הוא רוצה להוציא את הספקות מהספקנים שעוד נשארו.
אחרי זה הוא התייחס לגבי מי הוא המשיח. הוא נתן את התיאור הבא, והוא אמר שהוא מתבסס בזה על הרמח"ל, אז אי אפשר לדעת אם זה מידיעה אישית שלו (למרות, שכמו שאמרתי, לפי מה שאמרו לי הוא נראה הרבה יותר יודע השבוע). הוא אמר שהמשיח הוא מישהו שבעברו לא שמר תורה ומצוות, ולא זו בלבד אלא שהוא ירד בעוונותיו לשיא הטומאה בצורה בלתי רגילה, ולקליפות עצומות. אבל בשלב כלשהו בהמשך הדרך הוא התחיל לחזור בתשובה, והצליח לצאת מכל הקליפות והטומאה, והיום הוא כבר הגיע לדרגות נשגבות ביותר בקדושה.
בשלב אחר של השיעור הוא נתקל (כביכול במקרה) במאמר חז"ל על מרודך בלאדן בן בלאדן (לפי מה שהבנתי מהמקור שלי זה היה בקטע שכתוב בסנהדרין צ"ו). הוא אמר בפירוש שבין לאדן של היום הוא גילגולו של אותו בלאדן (אותו "כלב", בלשונו), והסביר לקהל שבין לאדן עכשיו נמצא במחבוא אבל הוא יתגלה בקרוב. הוא הסביר שיש לבין לאדן מוח שטני בצורה שאי אפשר אותה, עם תוכניות שטניות קשות ביותר. הוא אמר שבקרוב (המקור שלי התרשם שזה ממש בקרוב) הוא יתחיל בפעולות בעולם, שכמוהן לא נראו ושקשה להעלות אותן על הדעת. אימה גדולה ואדירה תיפול על כל העולם, כולל על ישראל, והפעולות השטניות תימשכנה. הפעולות הללו תהיינה כל כך שטניות, והאיום על ישראל יהיה כל כך קשה ומפחיד, עד שלפי מה שאומר הרב, כל ישראל ירימו את עיניהם לאביהם שבשמיים בעקבות הפעולות הללו, וזה יביא לתשובה מספקת שבעקבותיה יוכל להתגלות המשיח.
הוא ניסה להמשיך בנושא, ולהסביר היכן מקום המסתור שבו הוא מתחבא, אבל… הוא הופרע ע"י מישהו בקהל ששאל שאלה בנושא אחר לגמרי, ונושא זה נעזב. אבל נראה למקור שלי מתוך הדברים של הרב, שדיבר לפני הקטע עם בן לאדן על הקליפה הקשה של פרס, וניסה להתחיל לדבר על זה גם אח"כ, נראה לו שהוא מסתתר באירן. אם נוסיף לזה את ההתבטאויות האחרונות של טהרן ואת המדרש הבא על המלחמה עם איראן, אז זה ממש מעניין.
שרה, שיניתי לך את הכותרת... סליחה, צברית
תוקן על ידי 3ברית ב- 21/09/2009 20:04:45