בית פורומים חבלי משיח

היידה ביבי, מלך ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2009 13:42 לינק ישיר 
היידה ביבי, מלך ישראל

בס"ד

כשקוראים את הנאום היפה של ביבי אתמול בעצרת האו"מ, אי אפשר שלא להתרשם מהיכולות הדמגוגיות שלו, איש הספר, אחד הנואמים הטובים ביותר שקמו לישראל אחרי בגין, וגם כמובן תוכן הנאום - מרשים, ישראל היתה זקוקה לתזכורת הזאת שיש מי ששכח את השואה ורוצה מאד להשמיד את ישראל, דוגמת איראן, חיזבאללה, חמאס... נאום מצויין למכחישי שואה למיניהם שנותנים במה לאוייבי ישראל וגם רמקול.

אבל נדמה לי, בין השורות, שאת הנאום היפה הזה לא כיוון נתניהו רק לאומות עולם, אלא ובעיקר ליהודים שחיים בישראל, הן לציבור השמאלי בארץ ומעט מאד לצבור הימני. כמה ישראל טובה ומגלה נדיבות לב ורוצה שלום, וכמה היא סובלת מהמהלכים שהיא עושה למען השלום הזה, בעוד היא מושיטה יד לשלום - הערבים יורים ישר לכף היד ומשסעים אותה.

ואחרי ששמענו את המלים היפות שטובי העתונאים הריעו להן, מלים שפורסמו בכל אמצעי התקשורת בארץ ובעולם, מלים שהוקלטו והוצבו באתרי אינטרנט אנחנו שואלים - מה עכשיו ביבי ? מה בפועל אתה עושה חוץ מאשר לנאום נאומים חוצבי להבות ?

מה בדבר ההתיישבויות ביו"ש ? הנאום היפה שלך לא מפשיר את הקרקעות לבניה. הנאום היפה לא מונע מישמעאלים להתרבות כאן בתוך ארצנו הקטנה ולדחוק רגלי יהודים במקומות עבודה, הנאום היפה הזה לא מקים יהודים עניים על רגליהם ובוודאי לא מוסיף לתרבות היהודית שהולכת ומתדלדלת בישראל.

שנת התשס"ט הסתיימה, נפתחה שנה חדשה - התש"ע. אני מצפה מביבי לנאום עוד נאום חוצב להבות, הפעם בזכות היהודים להתיישב בארצם, הארץ שהתרחבה ב-67, לבנות ולהיבנות בה.

אם באמת יעשה את זה אפשר יהיה להגיד בקול גדול "היידה ביבי, הגענו לימות משיח".

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2009 13:45 לינק ישיר 

ומה אומרים בחדרי חדרים ?

נתניהו: מאיפה האומץ? מהרבי מליובאוויטש!

בגוו זקוף עמד ראש הממשלה על הפודיום במליאת האו"ם והטיח דברים בהנהגת הארגון. כשנשאל מהיכן שאב את האומץ, השיב: "משיחה בת 40 דקות שהיתה לי עם הרבי מליובאוויטש לפני שנים, בליל שמחת תורה" • או"ם? נאום!

לנאום המלא
http://www.bhol.co.il/news_read.asp?id=12485&cat_id=1

שבת שלום לכל בית ישראל

תוקן על ידי 3ברית ב- 25/09/2009 13:42:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > היידה ביבי, מלך ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext