בית פורומים חבלי משיח

נס חנוכה (סיפור אישי)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2009 23:29 לינק ישיר 
נס חנוכה (סיפור אישי)

בס"ד

צריך כל אדם להודות על הניסים וגם לפרסם אותם, וזה מה שאני עושה.

לא כולם יודעים שלפני שנתיים שברתי את צוואר הומרוס בכתף שמאל ומאז אני מוגבלת וכואבת בתנועות היד, ומי שקרוב לענין יודע שבחורף הכאבים מתגברים.

וכך קרה שלא הכל אני יכולה לסדר בבית, וכמה ששכנים עושים הכל לעזור, אי אפשר בכל פרט לקרוא לשכן, אז היה משהו שמאד הציק לי בחודשים האחרונים - הדלת שסגרה כלפי מטה את הארון בו היה המיקרוגל (ע"י קפיץ ברזל פנימי), נתקעה פתאום ולא יכולתי להרים אותה אלא רק כרבע מהגובה, וכדי לחמם משהו הייתי צריכה להשחיל את היד פנימה, ולעשות אקרובטיקה של היד לפתוח את המיקרוגל, להציץ דרך המרווח לראות את כפתור הטמפרטורה וככה משך כחודש וחצי.
הדבר היה בלתי נסבל במיוחד כשקיבלתי קבוצה חדשה של גוזלים להאכיל, הדייסה שלהם דורשת חימום במיקרוגל וככה כל שלוש שעות הייתי צריכה להאבק עם היד והדלת המעצבנת הזאת.
אתמול, נר שלישי של חנוכה, הגעתי הביתה בערב ואמרתי שאני חייבת למצוא מקום לפרסם את הנרות (דבר שלא עשיתי קודם לבושתי הרבה), הזזתי את כל הכסאות מהפרגולה, סגרתי את דלת הזכוכית שבסלון, העמדתי כסא ועליו מגש ועליו החנוכיה עם השמן. הדלקתי סתם נר רגיל אחד לבדוק אם רואים בחוץ, יצאתי החוצה וראיתי שבסדר, ואז הדלקתי את הנרות, והיתה לי מן הרגשה פנימית של רוגע ועדנה, והתפללתי בכוונה גדולה, כשסיימתי שמעתי את הגוזלים מצייצים בעוצמה, הם היו רעבים.

הכנתי את הדייסה, פתחתי את דלת ארון המיקרוגל ופתאום נפל בורג על הרצפה ומסלול הרמת הדלת היה משוחרר לגמרי. העליתי, הורדתי, העליתי, הורדתי - לראות שאני לא חולמת, איך יכול להיות כל כך הרבה שבועות הכל תקוע, והיום פתאום משתחרר ??????

טוב, חיממתי והאכלתי והייתי בהלם. התקשרתי לחברה שלי שידעה על הקושי הזה שלי, חשבתי אולי נכנסה לביתי כשלא הייתי (יש לה מפתח) עם הבן שלה והוא סידר את זה כדי לעשות לי הפתעה לחנוכה, התקשרתי אליה והיא כמעט נשבעה שלא היתה אצלי, סיפרתי לה שבאופן פלאי ניסי הדלת תוקנה !!! גם היא נדהמה ואמרתי לעצמי זה נס חנוכה.

עכשיו אגיד לכם גם למה זה נס, ולמה הכרחי שאבא שלנו ישתבח שמו התערב לעשות את הנס הזה.

תגידו, מה זה תקלה בדלת, אם לא יכולה שתיקח טכנאי, תיתן לו 150 ש"ח ותפתור את הבעיה. אבל זה היה הרבה מעבר לכך.

האכלת הגוזלים שדרשה חימום הדייסה שלהם מדי שלוש שעות גרמה כאבים איומים ליד שלי, עיקמה אותה, והתחלתי לרוץ לאורתופדים לקחת תרופות, כי גילו דלקת באזור השבר. יום לפני שהלכתי לפיזיותרפיה בכיתי בכי מר על הכאבים, גם נכנסו לי מחשבות איומות לראש, לקחתי כדור מאד חזק (אתופן) שלא עזר, ובכיתי כל הלילה. תוך כדי בכי האכלתי את הגוזלים המתוקים, הם היו מרגוע לנפש, וגם חיממתי אותם בחום הגוף (בפיג'מה) שלא יהיה להם קר, כי הם צייצו ובכו יחד איתי, וככה נרדמתי.

ההוצאות על אורתופד מומחה, פיזיותרפיסט, תרופות, בדיקות וכו' לא איפשרו לי תיקון הדלת, ותדעו לכם שאבא שלנו רואה כל פרט, אין עליו, כשהוא רואה דמעה הוא מיד מוצא דרך להקל על האדם, אם אספר לכם כמה פעמים בכיתי ומיד ראיתי ניסים וישועות - כל הפורום יתמלא בהודעות, בקיצור, הצער שלי הגיע אליו, ומיד אחרי הדלקת נרות חנוכה - ראיתי את הנס.

ישתבח שמו, אבא אהוב, שאינו מכסה עצמו מאיתנו, אלא מתגלה לכל אחד ואחד במיוחד כשאנחנו בצער גדול, ברגעים פשוטים ורגעים לא פשוטים, בדברים הקטנים והדברים הגדולים.

תודה לך אבא אהוב. מי יתן וכל עם ישראל יראה ניסים ונפלאות וייבנה כבר בית מקדש במהרה בימינו אמן.

תוקן על ידי 3ברית ב- 14/12/2009 23:40:46

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2009 23:38 לינק ישיר 

אז באותה הזדמנות שווה לראות את הגוזלים - איך נראו כשקיבלתי אותם, ואיך נראו אחרי חודש של החתמה (האכלת יד). ישתבח שמו על היצורים המדהימים שברא.

סוג הגוזלים: לוטינו אהבה.

הנה הגוזלים יומיים אחרי שקניתי אותם:

והנה הם לפני כמה ימים (אחרי כחודש האכלה)

תוקן על ידי 3ברית ב- 14/12/2009 23:39:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2009 23:54 לינק ישיר 

בס"ד

מרגש  מאד  .....

ונאמר:

דברים   ל"ב...

יא כְּנֶשֶׁר יָעִיר קִנּוֹ עַל-גּוֹזָלָיו יְרַחֵף                  =  שנאמר:  לא  יעזוב  ה'  את  כל  המייחלים  לחסדו.....

{ס} יִפְרֹשׂ כְּנָפָיו יִקָּחֵהוּ יִשָּׂאֵהוּ עַל-אֶבְרָתוֹ.

{ר} יב יְהוָה בָּדָד יַנְחֶנּוּ {ס} וְאֵין עִמּוֹ אֵל נֵכָר.

{ר} יג יַרְכִּבֵהוּ עַל-במותי (בָּמֳתֵי) אָרֶץ

{ס} וַיֹּאכַל תְּנוּבֹת שָׂדָי {ר} וַיֵּנִקֵהוּ דְבַשׁ מִסֶּלַע

{ס} וְשֶׁמֶן מֵחַלְמִישׁ צוּר. {ר} יד חֶמְאַת בָּקָר וַחֲלֵב צֹאן

{ס} עִם-חֵלֶב כָּרִים וְאֵילִים {ר} בְּנֵי-בָשָׁן וְעַתּוּדִים

{ס} עִם-חֵלֶב כִּלְיוֹת חִטָּה {ר}

ולי  נותר  לומר  לך  רפואה  שלימה .....

ושנזכה  לגאולה  השלימה  במהרה  בימינו....

ולבנין  בית  מקדשינו  במהרה  בימינו ......

מאת  הבורא  יתברך .....

א.  כ.  י.  ר

חג  חנוכה  וחג  אורים  שמח  וזורח ......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2009 14:58 לינק ישיר 
סיפור מרגש

ואם בפרסומי ניסא עסקינן,
גם לי ולבעלי קרה נס, בנר שלישי של חנוכה,
קיבלנו בהפתעה גמורה, מתנה מאבי היקר,
שהשם יברך אותו בכל הברכות, צ'ק על סך 12000 ש"ח
ככה סתם..הייתי בהלם ולא הפסקתי להודות לקב"ה ועדיין מודה
אני מאחלת לך צברית יקרה, שהקב"ה ישלח לך רפואה שלמה!
המלצה - אם ישאר לך שמן מהחנוכיה תמרחי על האזור הכואב
חג אורים שמח, שנזכה להתבשר בשורות טובות והרבה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2009 22:35 לינק ישיר 

תודה יבי, מאד מרגש ומחמם את הלב, תמיד אוהבת לקרוא את דבריך.

תודה מצפהלמשיח, הנתינה של אביך מרגשת ומחממת את הלב, וכשאבא נותן הוא פותח את שערי הפרנסה, מברכת אותכם שלעולם לא יחסר לכם.
ההמלצה שלך הפתיעה אותי, הנרות עדיין דולקים ובע"ה כבר הלילה אמרח מהשמן שישאר (נדמה לי שזה ממש טיפות) על האזור הכואב. תודה.

חג אורים שמח, שעם ישראל יזכה להתבשר בשורות טובות והרבה,..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2009 00:05 לינק ישיר 

בס"ד

לתגובתך  ידידתי ...

ההמלצה שלך הפתיעה אותי, הנרות עדיין דולקים ובע"ה כבר הלילה אמרח מהשמן שישאר (נדמה לי שזה ממש טיפות) על האזור הכואב. תודה.

זאת  המלצה  של  מצפה  למשיח .....

וכל  איש  ואישה  כבודם  במקומם  מונח ....

ונאמר:

כל  המביא  דבר  בשם  אומרו  מקרב  את  הגאולה ....

אז  מקווה לגאולה השלמה במהרה  בימינו ....

ולבנין  בית המקדש  במהרה  בימינו

א.  כ.  י.  ר

ולך  ידידתי  היקרה .....

נותר  לי  לאחל  בהצלחה  בכל  תחומי  חייך  ....

והכי  חשוב  רפואה  שלימה ......

ושנזכה  לחזור  בתשובה  שלימה  אנו  וכל  עמו ישראל בכל  אשר  הם

למען  קידוש  שמו וחסדו  האינסופי  יתברך למען שמו

כן  יהי רצון ....

חג  חנוכה  שמח ....

וחג  אורים  זורח.....

כן  יהי  רצון .....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חבלי משיח > נס חנוכה (סיפור אישי)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext