בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

מכת הבימבות - לכל מי שיכול לעזור ולהשפיע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2009 18:34 לינק ישיר 
מכת הבימבות - לכל מי שיכול לעזור ולהשפיע

בזאת פונים אנו תושבי רחובות בבני ברק שיש בהם "ירידה". אנו סובלים קשות ומרות מתופעת הבימבות הדוהרות במורד הרחובות בשבתות ועושות רעם ורעש מחריד אזניים, כמו מטוסים ממריאים או עשר רכבות דוהרות. אין לתאר ואין לשער כמה עגמת נפש יש לנו התושבים אשר כל השבוע סובלים מרעש אוטובוסים ותחבורה ובשבתות אין מנוח מהבימבות האיומות הללו אשר הן גרועות פי כמה. אנו מבקשים בכל לשון של בקשה מהורי הילדים לאסור עליהם בכל תוקף לצאת עם הבימבות לרחוב ולהפריע את מנוחתנו בשבתות, הרעם נשמע גם למרחוק, במיוחד בבן פתחיה, דמשק אליעזר, הר סיני קהילות יעקב ועוד. הילדים מתרגלים להזיק והאחריות על ההורים. בתקוה להבנה ותודה מראש.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2009 23:12 לינק ישיר 

מנסיון  ממקומות אחרים,  בשבת הבאה צאו אל הרחוב  ותחרימו  את כלי התחבורה שמרעיש  אותו ילד כבר לא יחזור להרעיש לכם ליד הבית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2009 11:41 לינק ישיר 
ילדים

הייתי בשבת בעיר הקדושה [ליהדות] קריית ספר היא מודיעין עילית, וראיתי את תופעת הבימבות במלא עוזה, כשהמסלול הנבחר הוא מרחוב אור החיים בואכה רחוב משך חכמה, ומה אומר לכם ידידי, כחובב מרוצי ראלי אני בהחלט יכול להצביע על כמה וכמה כשרונות חבויים בתחום המירוצים, כשהביצועים מסמרי פיאות [צנועות כמובן] או מטפחות [למהדריניות] כשמצבי כמעט תאונה הם עניין של כל רגע ורגע, והמחשבה הראשונה שלי היתה כמובן שעל הרבנים החשובים מאד לצאת מיד בקול קורא על התופעה וכו וכו, אבל במחשבה שניה חשבתי שבעצם זו ההזדמנות היחידה של צעירי הצאן שלנו למעט פעילות זמינה ומזומנת שממריצה את מחזור הדם ומחייבת את הטייס הקטן לשפר קואורדינציה ומלמדת אותו התמצאות מהירה במרחב, כך שלאסור את התופעה הוא מאיסורי צער בעלי חיים לפחות,
והיות ושבת הוא היום היחיד שהכבישים דידן פנויים לתעלולים מזה הסוג ואין יום תחליפי, לכן אני הייתי מציע, או שראשי הערים החרידיות יבנו מסלול חלופי על מנת שלא למנוע את כל המיטב הרפואי הנ"ל מילדי ישראל הקדושים והטהורים, או להגביל מעט את התופעה לשעות מסויימות, אך לאסור לגמרי זה פשוט מתכון בטוח למחלות עתידיות השם ישמרינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2009 18:53 לינק ישיר 

בס"ד

ללא רחם צודק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2009 14:14 לינק ישיר 
הצילו בימבות !!!!

לקראת שב"ק מבקשים בכל לשון של בקשה למי שבידו למחות שימחה, הרעש בלתי נסבל מגיע לנו קצת שקט בעיר האומללה והקשה הזו לפחות בשבת. אנא !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2009 23:11 לינק ישיר 

esti2914 כתב:
מגיע לנו קצת שקט בעיר האומללה והקשה הזו

תעברו דירה לעיר מעורבת. שם יהיו לכם פחות בעיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2009 09:04 לינק ישיר 

האפשרות היחידה למנוע מבימבות וכל הזחלנים למינהם לחגוג פשוט ביותר: הקימו צעקות מול העיריה שיקימו בכל פינה אפשרית במקום בנין גינת משחקים עם מתקנים נורמלים וירידות סללום למינהם וכן קיר אקוסטי סביב הגינה ובא לציון גואל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2009 16:23 לינק ישיר 

ללא רחם זה מה שאני עושה כבר יותר משנה וחצי אך אין זה עוזר!!!

כשלא הולך איך שרוצים רוצים איך שהולך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/3/2009 22:07 לינק ישיר 

הורים האחריות עליכם ! גזל שינה ומנוחה הוא גזל לכל דבר! אל תתנו בשום אופן לילדיכם לדהור עם הבימבות לאורך כל השבת! הרעש פשוט מוציא אנשים מדעתם. על נזיקין שקטינים גורמים לפי ההלכה ההורים יתנו את הדין! רבני העיר היקרים, אנא דברו על הנושא עד למיגורו המוחלט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2009 00:42 לינק ישיר 

מה אכפת להורים שהילדים יפריעו לאחרים?! העיקר שלא יפריעו להם!

כשלא הולך איך שרוצים רוצים איך שהולך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/4/2009 16:13 לינק ישיר 

שוב תחינה ובקשה, מי שרואה ילדים מרעישים עם הבימבות האיומות האלה ולא משנה באיזה שעה בשב"ק שימחה בידם ויעמוד על כך שהם ילכו הביתה  שבת נועדה לשקט מנוחה ושלוה ולא לרעם מחריד כמו בשדה תעופה או תחנת רכבת. תזכו למצוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2009 12:26 לינק ישיר 

שוב מבקשים את עזרתכם לביעור מכת הבימבות כל מי שיכול למחות שימחה. רבני בני ברק, אנא הושיעו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/4/2009 14:17 לינק ישיר 

אני גר בבני ברק ולא שומע כל השבת את הרעש הזה... נכון, ישנה שעה או שעתיים בהם הילדים למטה ועושים ככל העולה על רוח שובבותם.. אבל גם להם מגיע... ביומיום הם לא יכןלים לרדת לכביש..לפחות בשבת ..  אתם המנוחה שלכם היא לישון כל השבת והם בוחרים לנוח בדרך שלהם.. תנו להם... אם תחסמו אותם בזה המח הקטן שלהם ימשיך להוביל לדברים חדשים...
 שבת שלום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2009 02:23 לינק ישיר 

ככר_כסף כתב:

האפשרות היחידה למנוע מבימבות וכל הזחלנים למינהם לחגוג פשוט ביותר: הקימו צעקות מול העיריה שיקימו בכל פינה אפשרית במקום בנין גינת משחקים עם מתקנים נורמלים וירידות סללום למינהם וכן קיר אקוסטי סביב הגינה ובא לציון גואל

באיזה עיר אתה חי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2009 19:59 לינק ישיר 

חדש כאן יש משחקים נורמליים אחרים אני גר ברחוב סואן ורועש כל השבוע וכמדומני שמגיעות לי מספר שעות של שקט (שבתות וחגים) ב אני גר ברחוב הזה מגיל 0 וכילד קטן אף פעם לא העזתי לשחק כך בכביש מפני שמי כמוני יודע שזה מפריע וגורם סבל לאחרים אלא מאי חדשים מקרוב באו וחושבים שאם מדובר ברחוב ראשי אזי מגיע לנו לסבול 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!!!!

הבטחה ללא קיום כצ'יק ללא כיסוי!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/4/2009 19:59 לינק ישיר 

חדש כאן יש משחקים נורמליים אחרים אני גר ברחוב סואן ורועש כל השבוע וכמדומני שמגיעות לי מספר שעות של שקט (שבתות וחגים) ב אני גר ברחוב הזה מגיל 0 וכילד קטן אף פעם לא העזתי לשחק כך בכביש מפני שמי כמוני יודע שזה מפריע וגורם סבל לאחרים אלא מאי חדשים מקרוב באו וחושבים שאם מדובר ברחוב ראשי אזי מגיע לנו לסבול 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע!!!!

הבטחה ללא קיום כצ'יק ללא כיסוי!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > מכת הבימבות - לכל מי שיכול לעזור ולהשפיע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext