פניה לאברהם טננבוים מזכיר העירייה ודוברה
השבוע יצא לי לנסוע אל מחוץ לעיר, ואני לתומי חישבתי את זמן הנסיעה מבני ברק אל היעד פלוס חצי שעה של אסיפת נוסעים בעיר ככה שאני יגיע בדיוק בזמן ליעדי, אבל הכל השתבש ברגע שהאוטובוס נכנס לרח' השומר, בדיעבד ידעתי שהייתי צריך להוסיף 3/4 שעה זמן לרח' השומר, תגידו האם נראה לכם נורמלי כזה דבר ? איך מסוגלים הורים לנסוע הם ילדיהם כזה נסיעה מטורפת ? כל יום עוברים ברח' עשרות אוטובוסים ואולי מאות, לא הגיע הזמן לעשות סדר בדבר הרי זה לא יתכן שכזה יציאה קטנה וצרה תיהיה הכניסה והיציאה המרכזית של בני ברק, אם היה לי רכב הייתי מוצא דרכים חלופות אבל מדובר פה בתחבורה ציבורית שרוב רובם של האוטובוסים יוצאים ונכנסים מרח' השומר,
אני הייתי מציע שני דברים, הראשון להורות לתחבורה הציבורית שחלק מהאוטובוסים יאספו נוסעים דרך הרחובות רבי עקיבא, חזון איש,נחמיה, עזרא, דמשק אליעזר, ומשם לכיוון תחנת הדלק ומשם יצאו או ליציאה הרגילה (כמו קו 319 לרחובות), השני, לפתוח עוד יציאה לעיר בסוף רח' אשל אברהם ליד פינת החי/מחסני העירייה, מדובר בסיוט מתמשך והגיע הזמן להסיר את הכפפות,
אני פונה לכל הגולשים אל תיהיו עצלנים כתבו מכתב קצר וקולע ושלחו את זה במייל למזכיר העירייה הרב אברהם טננבוים בכתובת [email protected]
 |
|
|