| נשלח ב-17/8/2012 15:42 |
|
| |
אני מחפשת בית ספר לבני, חשוב לי שזה יהיה בית ספר שמכין לישיבה תיכונית ולבגרויות ברמה גבוהה
כמו כן חשוב לי לא פחות שהבית ספר יהיה בית ספר עם חינוך טוב ועם ילדים טובים ומחונכים ממשפחות טובות.. רציתי לשאות אם משהו יכול להגיד לי איך בית ספר רזילי מהבחינות שהזכרתי לעיל,ובבקשה בלי כל מיני סגירת חשבונות עם הבית ספר,תגידו לי נטו מה אתם ידוע לכם על הבית ספר הזה,זה חשוב! דבר נוסף שרציתי לדעת האם רזילי זה באותה רמה של חורב או פחות? אשמח לתשובות בהקדם,תודה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2012 23:00 |
|
| |
לדעתי, בית ספר רזילי לא נחשב לבית-ספר איכותי כמו שהיה בעבר. חורב הוא בית-ספר שמתאים למשפחות מאד מודרניות ולמי שחפץ בלימודי ליבה ברמה גבוהה. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2012 15:08 |
|
| |
לידיעתך, חורב היום עבר מהפך רוחני, היום הוא בי"ס ברמה גבוהה, אבל בכלל לא מודדרני כפי שהיה. הסלקציה לגבי תלמידים חדשים היא רצינית, מבחינה רוחנית.
רזילי זה לא מה שהיה. הוא בדרך להשתנות לבי"ס לחינוך מיוחד, בשנה או שנתים הבאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2012 21:03 |
|
| |
מידיעה!!!; רזילי הוא בית ספר של תלמידים מבתים די פתוחים, לא הופכים לך בבית אם ח״ו יש לך מחשב וה׳ ירחם, אבל יש לי חברי ילדות משם וכן אחיינים שלומדים שם, ובפרוש שמים שם דגש על דברים חשובים כגון; חשבון, אנגלית, קריאה וכיוצ״ב, וגם שמים שם דגש על התנהגות ובין אדם לחברו, אלימות בין תלמידים היא אחת משלוש עברות חמורות שם!!
ילדים שיוצאים משם הולכים לטופ של המוסדות, בין אם זה תיכוני או חרדי . חורב לעומת זאת מנוהל בידי איש מדהים בשם י. שיש. יש לי היכרות אישית עם הבן אדם------ מדהים!!!!!! אבל למיטב ידיעתי בחורב הרמה הרוחנית הרבה יותר ירודה!!! מגיעים שם מבתים סופר סופר מודרניים, וד״ל!! גם שם כמובן הרמה הלימודית גבוהה, המלצתי -רזילי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2022 16:29 |
|
| |
|
|
|
|
|